Şimdi Ara

Maçlar Oynanmadığı Halde Ödediğimiz Faturalar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
4.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
153 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Digiturk sizden maç oynanmadığı halde maç parası alıyor maçlar başlayınca izleyeceksin elbette maçlar yokkende ekstra cebine giriyor üstüne üstelik maç parası al ama kuluplere maçlar oynanmıyor diye maç paralarını ödeme çok çakal bu digiturk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emir66 E kullanıcısına yanıt
    Ücretsiz mi dondurma. Ben peşin ödemiştir 12 ay aradığımda bilmem şu kadar TL ücretle 2 ay başka pakete geçiş sağlayalım diyor. Ne saçma.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2 aydır digiturk benden lig tv+diğer kanalların ücretini almıyor 160 lira indirim uyguluyor
  • Haziran 12 de ligler kaldığı yerden başlayacakmış, havalar sıcak olacağı için gece maçları oynatabilirler. Hafta arası da maçlar devam edebilir. Hızlandırımış olarak liglerin biteceğini sanıyorum. Futbolcuların performansları düşmüştür sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maç izlemem hic ama konu benzer olduğu için yazayim yıllık F1TV aboneliği aliyordum corona sebebiyle yarislar iptal ya da ertelendiği için canlıdan iade talebinde bulundum ( ingilizce şart) 10dk da islemi halledip kalan ayların parası da iade edildi mis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Is that GlockGoing Slowly

    Maç izlemem hic ama konu benzer olduğu için yazayim yıllık F1TV aboneliği aliyordum corona sebebiyle yarislar iptal ya da ertelendiği için canlıdan iade talebinde bulundum ( ingilizce şart) 10dk da islemi halledip kalan ayların parası da iade edildi mis.
    Burası Türkiye, yayıncı kuruluş kanının son damlasına kadar vermemek için savaşır. Asıl problem yanlış anlamasın arkadaşlar ama bunlara para verenlerde. Çoğu şeyden şikayetçiler ama desteklemeye devam ediyorlar. Herkes üyeliğini iptal ettirse maç takibini bıraksa, şimdi burnu havada olan kuruluşlar nasıl yalvarırır nolur gelin maç izleyin diye. Ama futbol izleyici camiası pek düşünmez bunları, izler, söver sayar geçer. Bilinçli tüketicileri tenzih ederim. Bu aşırı ilgi yüzünden zaten futbol piyasası şişti de şişti, maçlar oynanmazsa patlayacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 21 Mayıs 2020; 9:17:15 >




  • Daha önce bu konuda aradığımda ligler daha sonra oynanacak ödediğinizin karşılığını alacaksınız dedikleri için dondurmuştum. Şu an Fransa ligi kesin olarak yok ve diğerleri de muamma. Kesin oynanmayacak üzerinden gidecek olursak, paket içeriği azaldığı için ya ücreti azaltacak ya da başka bir çözüm bulacaklar. Bazı arkadaşlara dedikleri "Yapacak bir şey yok" cümlesini yedirirler adama. Akılları sıra nabız yokluyorlar, karakterli olsalar zaten sabit fiyat politikası uygularlardı bugüne kadar. Şu dönemde bile hala kime ne geçirebilirsek modundalar.

    Maçlar oynansa ne bundan sonra, seyircisiz zevksiz bir anlamı bile olmayacak. Bir de önümüzdeki sezonu satmaya çalışıyorlar daha da zamlı fiyatlarla. 10 yıldır üyeyim, sanırım artık son.
  • Zaten her sene haziran temmuz ağustos aylarında olmayan maçların parası ödeniyor sözleşme gereği
    Hatta lig arasında da oynanmayan maçların parası ödeniyor
    Herhangi bir sorun yok
    Lig iptal olmadı
    Kalan maçlar oynanacak

    Her sene aylık ödenen para bir sezonluk maç yayını parası örneğin 2019-2020 sezonu için
    Sözleşmede olan o sezona ait tüm maçların yayınlanması,her ay maç olması değil,yani ben her ay şu kadar para ödüyorum bana sürekli her ay maç yayını vereceksin diye bir şey yok

    Buna rağmen Digiturk film paketi hediye etti
    Kalan maçlar iptal olsaydı o zaman farklı durum olurdu
    130 tl çok ödüyormuşsunuz
    Şu anda spor paketi tüm ligler dahil aylık ortalama 74 tl n11 kampanyası ile



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalyalı. -- 21 Mayıs 2020; 21:55:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SYLAS

    tffnin işine gelmez digiturkun fatura kesmeyip zarar etmesi
    Digiturk mü kaldı yav.Bein o bein.
  • Alırken imzaladığınız sözleşmeyi hiç okudunuz mu ?
  • Sıkı bir futbol takipçisiydim son 3-4 aydır iyice soğudum ve şu olaylardan sonra ne kadar gereksiz bir şey olduğunu anladım. Beinsport akıl dışı paralar verip süperlig ihalesini aldı ona karşı kimse bir şey yapamaz hocam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Metin Bilgin

    Hocam Merhabalar

    Öne çıkardım. Kendi adıma destekliyorum sizleri. Tüketici hakem heyetine ve btk üzerinden şikayet kaydı oluşturup sonuç alabilirsiniz.

    Digiturk şuan 2 ay dondurma veya 2 ay 35 TL den 70 TL verip 2 ay öteleme imkanı sunuyor
    Tüketici hakem heyetine başvururken ne yazacaksınız dilekçeye ? Tüm spor kanalları açık olacak karşılığında da 1xxtl aylık ödemem olacak diye taahhüt vermişsiniz. O iş öyle olmaz...
  • Hocam Merhabalar

    Örnek vermek gerekirse la Liga ve Formula 1 maçları yayınlamadı diye başvurup aylık indirim alanlar oldu. Tahhüt vermiş ama hizmet yok. Çözüm üretmeye çalışıyorum sadece. Daha iyi bir öneriniz varsa forum olarak dinlemek isteriz...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iptal ettirdim kurtuldum daha da digitürk almam. para kazandırmaya gerek yok bu araplara
  • Metin Bilgin kullanıcısına yanıt
    Aylık indirimleri firma sağlanmıştır jest olsun diye. THHH amacı farklıdır. Ben yapılacak şeyi zaten yıllar önce üyeliğimi (7 yıllık) sonlandırarak yaptım. Size tavsiyem taahhüt cezasını ödeyerek kapattırmak. Maçlar başladığında başka çözümlere yönelmek (anlamışsınızdır)... Bu katar firması asla üyeleri için sizin yazdıklarınızı sağlamaz. Şuan federasyona baskı kurup pandemi sırasında ligleri başlatmak niyetleri.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam Merhabalar

    Teşekkürler. Biz yine de elimizden geleni yapalım (bende maç paketi yok yıllardır almam.) destek için buradayım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Er5252

    Fransa ligi oynanmayacak İtalya oynanmayacak bizler sadece süperlig maçları için vermedik bu paraları bügün aradım mh lerini haklısınız ama yapacagımız bişey yok diyolar ben sözleşme yükümlülüğümü faturamı ödeyerek yerine getirmişim ama diğitürk getirememiştir tüketici hakem heyetine başvuran varsa örnek dilekçe paylaşabilirmi
    Adamlar çok uyanık. Hem kulüplere para vermek istemiyor hemde üyelere hizmet vermeden hizmet bedelini almaya çalışıyor.https://www.haberturk.com/kulupler-ile-yayinci-kurulus-arasinda-odeme-gerilimi-2646763-spor




  • Metin Bilgin kullanıcısına yanıt
    parayı karttan peşin çektiler taksit taksit işliyorlar nasıl yapacağım neyi iptal edip öteleyeceğim ki şimdi ben hocam
  • Spor paketini sadece süperlig için satmadılar sene başında reklamlarında ispanya ve f1 de pakette diye reklam yaptılar önce İspanya ve f1 yayınlanmadı şuan Fransa iptal İtalya kulüpler oynamama kararı aldı o da oynamayacak ama hala süper lig oynancak para idaesi ve indirim yok deniniyor iyide kardeşim ben süperlig için ödemedim onca parayı ve aradıgımızda sonuna kadar haklısınız ama bişey yapamıyoruz diyen mh leri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Full paket kredi kartımla almıştım donduramıyorumda çünkü uydu alıcım yok ulusal kanallarda gidiyormuş. Müşteri hizmetlerini aradım bu süreçte düşük paket sahiplerine üst paket kanallarını ücretsiz açmışsınız ben full paket almışım mağdur oluyorum dedim bencede haklısınız ama 2 ay aylık 35 tl den başka birşey yapamıyoruz dedi :) bende izlemeyeceğim uzatmayacağım da ve tabiki bir daha asla digiturk almayacagım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.