Şimdi Ara

(MacOS uyumlu) Yalnızca CS oynamak icin max. 100TL butçeli mouse tavsiyesine ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yıllar sonra Counter oynamak istedim, elimde sadece macbook oldugu icin steam'den Cs:Source satın aldım lakin benim sıradan kablosuz logitech m325 ile bu iş olmayacak anlaşılan.

    Kablolu bir oyuncu mouse'u arıyorum ancak en büyük problem MacOs uyumlu olması. Misal A4Tech X7 serisi uyumlu değil. Logitech'ler genelde Mac ile uyumlu, düzgün çalışıyor. Bir de A4Tech bloody v3 diye bir seri gördüm onlar uyumlu yazıyor sitesinde.

    Çok fazla ayar vs ile uğraşacağımı düşünmüyorum, yalnızca dpi değiştiririm bir de silah alma makrosu kullanırım herhalde. Pro-Gamer olmadığım için piyasadaki ürünlerle ilgili hiç bir bilgim yok, Bu konuda tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Logitech g400 iş görür mü? ya da onun yerine ne tavsiye edersiniz?

    Teşekkürler.



  • Arkadaşlar acil cevap alabilir miyim, birazdan almayı düşünüyorum da.
  • Eğer henüz almadıysan sana önerim 120 Lira civarında Razer Deathadder olacak Firebalda fiyatı öyleydi ve MAC OS ile tam uyumlu mouse Razer'ın sitesinde driver'ı var ve PC'de neleri ayarlayabiliyorsan ondada ayarlayabiliyorsun. Bence bunu düşün derim çünkü bende evde 2. bilgisayar olarak macbook pro kullanıyorum ve mouse'um Deathadder gayet performanslı. Bunu almadan önce çok mouse denedim ama performanslı olmadı macos için.

    Güncelleme: Şimdi sitelerine baktım 127TL peşin fiyatı ürünün hala indirim devam ediyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pillibebek -- 30 Mart 2013; 10:47:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.