Şimdi Ara

Macro Çekim için Linear Stage Yapımı (Makro Ray versiyon 2)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Daha önce yapmış olduğum "Pleksiden Makro Ray" çalışmamdan sonra bu sefer farklı bir tasarımla yeni bir çalışma yaptım. Eski tasarımda yüksek büyütme değerlerinde yaşadığım sorunlardan sonra böyle bir çalışma yapmaya karar verdim. Yeni tasarım (Versiyon 2) 10x Mikroskop kullanımında bile tatminkar sonuçlar verebiliyor. (10x de hassasiyet sınırları zorlanıyor.)


     Macro Çekim için Linear Stage Yapımı (Makro Ray versiyon 2) Macro Çekim için Linear Stage Yapımı (Makro Ray versiyon 2) Macro Çekim için Linear Stage Yapımı (Makro Ray versiyon 2) Macro Çekim için Linear Stage Yapımı (Makro Ray versiyon 2) Macro Çekim için Linear Stage Yapımı (Makro Ray versiyon 2) Macro Çekim için Linear Stage Yapımı (Makro Ray versiyon 2) Macro Çekim için Linear Stage Yapımı (Makro Ray versiyon 2) Macro Çekim için Linear Stage Yapımı (Makro Ray versiyon 2) Macro Çekim için Linear Stage Yapımı (Makro Ray versiyon 2) Macro Çekim için Linear Stage Yapımı (Makro Ray versiyon 2)
     Macro Çekim için Linear Stage Yapımı (Makro Ray versiyon 2) Macro Çekim için Linear Stage Yapımı (Makro Ray versiyon 2) Macro Çekim için Linear Stage Yapımı (Makro Ray versiyon 2) Macro Çekim için Linear Stage Yapımı (Makro Ray versiyon 2) Macro Çekim için Linear Stage Yapımı (Makro Ray versiyon 2)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatality-one -- 20 Kasım 2015; 20:55:18 >







  • Benim de elimden gelir böyle şeyler ama açıçası bundan pek bir şey anlamadım. (Benim cahilliğim) Her şeyden önce yaptığınız şeyi fotoğraflayıp buraya koyup teveccüh göstermişsiniz bende teşekkür etmeden geçmek istemedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: X Files

    Benim de elimden gelir böyle şeyler ama açıçası bundan pek bir şey anlamadım. (Benim cahilliğim) Her şeyden önce yaptığınız şeyi fotoğraflayıp buraya koyup teveccüh göstermişsiniz bende teşekkür etmeden geçmek istemedim.

    Merhaba

    Aslında ortada bir anlatım yok. Sadece yapım aşamalarını paylaşmak istedim. Diğer türlü çok detay var bunları yazıya döküp izah etmek oldukça güç. Çünkü ortada sistemli bir yapım aşaması yok. Vakit buldukca yapılan bir çalışma. Ama bu tür bir işe girişecek olursanız elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım. İlginiz için ben teşekkür ederim.
  • fatality-one kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Ben eksik ifade etmişim kusura bakmayın. Zaten anlamadığım dediğim kısım sizin eksikliğinizden kaynaklanmıyor. Benden kaynaklanıyor. Normalde bu tür şeylere baktı mı olayı hemen çözerdim. Yoksa dediğim gibi nezaket gösterip o kadar fotoğrafı paylaşmanız bile ince bir düşüncenin eseri.
  • Bende fırsat ve maddi kaynak yaratabilirsem girişmek istiyorum böyle bir işe. Güzel makrolar çıkartılabilir
  • Sipariş üzerine bu ürünü yapıyorum arkadaşlar. Bilgi almak isteyeneler özelden yazabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatality-one -- 30 Eylül 2015; 14:15:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.