Şimdi Ara

Mad Max'i low'da oynayabilirmiyim ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Görseller muhteşem. İlk defa gölge örtüşmesi olmayan bir oyun oynuyorum. Çok güzel modellemişler herşeyi. Yine de oyunun üç ve dördüncü bölümlerinde oyun sıkıcı hal alıyor herşeyi açmış olacağın için denmiş incelemelerde. Bunu diyen şahıs, bu aşamaya gelmeden ilk başta oyunu sevmediğini, sonra haritada dolaşmaktan keyif aldığını söylemişti. Sonunda ise tatmin edici değilmiş, zormuş bitirmesi diyor. Oyunun zorluk seviyesi, istikrarsız bir artış gösteriyor diyebiliriz sanırsam.
  • steamden al, bilgisayarın oynatmazsa iade edersin
  •  Mad Max'i low'da oynayabilirmiyim ?

    Denemeden hiçbirşey anlaşılmıyor :) gerçekten dediğiniz gibi optimizasyon sorunu yok. Ufak tefek düşüşler oluyor o da sanırım benle alakalı ama hiç varlığı bile belli değil :)
    Araba sürerkenki o atmosfer gerçekten oyuncuya iyi yansıtılmış. Oyunda sadece shotgun silah var ama dövüş mekanikleri zaten olayı kapatıyor.
    Dövüşürken sağ üstte bi bar var o bar dolduğunda (gamepad ile oynadığım için X tuşuna) bastığımızda Max çıldırıyor :D

    Ben çok hayran kaldım doğrusu tavsiye ederim :) moonquad arkadaşımızın dediği üzere g2a'dan 53 TL ye ( kredi kartı ile alınca 3.50 TL civarı ödeme parası kesiyor) alabilirsiniz :)




  • valla bilmiyorum ben herşeyi zamanı geldiğinde açmaya özen gösteriyorum :) zaten oyunda öldüğün zaman taa en başına çekmiyor seni. Yakınlarda spawn oluyoruz :)
  • 30 fps'nin altına düşmüyor ancak işlemciye hız aşırtma yapmak lazım. 4.5 GHz gibi bir hız şart, yoksa takılmalar oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.