Şimdi Ara

MADEN FACİASI: 301 işçi hayatını kaybetti, 27 işçi yaralı (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.482
Cevap
29
Favori
154.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fenerliso

    İçerde kalanların artık yaşama umudu yok sanırım. Kaç kişi daha vardı içerde?

    Kesin bir bilgi yok,yarın belli olur,muhtemelen.
  • MADEN FACİASI: 301 işçi hayatını kaybetti, 27 işçi yaralı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyprus_TC -- 15 Mayıs 2014; 1:25:21 >
  • furkanfc kullanıcısına yanıt
    quote:

    Orijinalden alıntı: furkanfc

    forum donanım değil mübarek CHP donanım ...



    Bende bunu anlamıyorum herkes CHP'li veya MHP'li ama seçimlerde AKP fark bindiriyor, artık nasıl yapıyorsa.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cigarette Smoking Man -- 15 Mayıs 2014; 1:26:00 >
  • Ride The Lightning kullanıcısına yanıt
    Zaten suçladılar. Savcı daha ilk gün açıkladı sorumluların ve gözaltına alınacakların çoğu madende öldüler diye. Her zaman yaptıkları gibi. Mekanik arızadan uçak düşer onda bile Pilotları suçlarlar.
  • Okullu Mehmet Pasa kullanıcısına yanıt
    önceden dünyaya meydan okumuyorduk, ama daha az ölüyorduk ama zeytin ağacı dikebiliyorduk ama internete özgür girebiliyorduk ama her hastaneye gittiğimizde 15 lira muayene parası vermiyorduk ama sigara benzin ekmek ve hayat bu kadar pahalı değildi, en azından benzin 5 lira dolar 2 lira euro 3 lira değildi. sende oyuna alet olma, uyan madem. aklın varsa sende çık meydanlara, karşıt görüşün varsa meydan da söyle çık aklının yanında cesaretinde varsa, cesareti olana laf etme!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yalçın Ç.

    Zavallılar eşşekleri kaybolsa hükümetten bilen kendini bir halt sanan boş insanlar. Keko ,çoban,koyun diye aşşaladığınız bu insanlar şimdi birden kıymetlimi oldu sizin için. Ya hükümete sataşmak olunca konu sizin için her yol mubah demi. Ulan birazcık utanmanız olsa gelip bu işlere siyaseti bulaştırıp onu bunu suçlamazsınız. Ama olay olsun ortalık karışsın diye fırsat kolluyorsunuz. Yazıklar olsun size

    Ben de eleştirel yorumlar yazan biri olarak üstüme alınıp cevap vereyim. Yüzlerce yıl önce, nehirde kaybolan koyundan bile ben sorumluyum, nasıl hesap vereceğim diyen Hz. Ömer değilmidir. Feribot kazasından sonra sorumluluk benim, herkesten özür dilerim diyerek istifa eden Kore Başbakanı nın kafası çalışmamaktamıdır? Emin olun sadece Başbakan veya bakanlar değil, iktidarı, muhalefeti 550 milletvekilinin tamamı istifa etse o kadar memnun olurum ki. Ama sizin bu yorumunuzdan sonra yeni geleceklerinde bir farkı olacağını düşünmüyorum. Baştakiler paçalarını kurtarmak için sorumlu değilmiş gibi davranıyorlar ama siz neden 12 senedir ülkeyi yöneten insanların bir sorumluluğu olmadığını düşünüyorsunuz anlamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Beyler hükümeti yerden yere vurun eleştirin ama bunu yapacağım diye şunlar aşağılık yaratıklara prim vermeyin ve hadlerini bildirin.

    Teki resmen akpye oy verdiler iyi olmuş diyor.
    Teki içten içe seviniyor ama yetmemiş şimdi ölmesinler ağustosta ölselermiş daha iyi olurmuş diyor.
    Tekinin temennisi 800! Hükümetin istifasının ölenleri geri getireceğini düşünüyor.
    Diğeri de ne dediğini bilmiyor zaten.

    http://i.imgur.com/uuAZZsE.jpg
    MADEN FACİASI: 301 işçi hayatını kaybetti, 27 işçi yaralı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 15 Mayıs 2014; 1:30:07 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Noctivagant

    quote:

    Orijinalden alıntı: Yalçın Ç.

    quote:

    Orijinalden alıntı: Noctivagant

    quote:

    Orijinalden alıntı: Yalçın Ç.

    quote:

    Orijinalden alıntı: StyleSlayer

    sorunlu musun sen? kasırga ile madendeki patlama ne alaka sen bunlari bir tutacak kadar gerizekali misin ?
    boş yorum yapma yağ çekemeye devam et sen abilerine

    özel sektordeki bir patlamayla hukumeti bir tutacak kadar gerizekalı olan sensin. Dengesizin biri sebepte olmus olabilir buna. Millet olarak güvenlik tedbirlerini uygulamamayı severiz bunu herkes bilir. Kazanın ne zaman geleceğini kim bilebilir . Zorunamı gitti yoksa gerçekler

    İster devlet kurumu olsun ister özel bir kurum olsun bu tür yerleri denetleme görevi kime aittir biliyor musun.

    Bak profilinden gördüğüme göre bir mesleğin var. Senin çalıştığın iş yerinin vergi denetimini kim yapıyor. Devlet. Sen vergi kaçırırsan hesabını kim sorar devlet. Sen iş yerin de güvenlik önlemi almazsan kim sana ceza verir ve seni uyarır devlet. Peki devlet denetleme görevini düzgün yapmaz ise sorumlu kimdir.

    Devleti yönetenlerin görevi devletin tüm görevlerini eksiksiz ve düzgün yapmasını sağlamaktır. Devlet bu işleri düzgün yapmaz ise ve yapmadığı halde onları uyarması gereken merci uyarmıyorsa suçlu kimdir. Başka sözüm yok.

    ayda 3 sefer denetleniyor zaten bunu açıkladılar. Şimdi bende sana soruyorum. İçerden dengesizin biri neden oldu diyelim olmaması yapılmaması gerek bir mudehale oldu komple tezgah demiyorum kaza yani. Bunu nasıl önleyeceksin ne yapıcaksın onu soyle bana ? 80 tane onergen olsa ne olur ayda 30 sefer denetlesen ne olur. İnsan bu şaşarde beşerde. Bunda hukumetin ne sucu olabilir. He sunu dersen anlarım hükümet kurtarma çalışmalarında basarısız oldu. O zaman guney kore basbakanı gibi buda cıkıp istifa etsin. Ama ortada resmen bir karalama kampanyası hep aynı kişiler uzerinden. Yazıktır gunahtır iftira atmak hepsinden gunah

    Bu tür tehlikeli yerler de dengesiz insanlarda çalıştırılmaz. Bundan da haberin yok. Gerekli eğitime sahip olmayan ve psikolojik sorunları olanlar bu tür iş yerlerin de işe alınmamalıdır. Üstelik dün bunu bir uzman söyledi Önüne gelen herkes maden işçisi olamaz dendi.

    Ayrıca biraz takip etseniz tüm uzman ve mühendisler televizyonlarda trafo yangını ile böyle bir facia yaşanmaz diyorlar. Trafo yansa ve patlasa bile böyle bir olay olmaz diyorlar. Kötü malzeme kullanılmış ise bir olasılık olabilir ama oda zor olasılık diyorlar.

    Yani her şekilde denetimlerin de hatalı yapıldığını ve düzgün denetlenmediği gösteriyor.



    Gerekli dediğin adam orda 800 liraya çalışmaz. Sen fazla film izliyorsun herhalde. Sana geçen gelişen bir hadiseden bahsedeyim. 2 kollu aynı anda basılan iki düğmeli bir pressle çalışan bir bayan işçi ikinci düğmeye basmak zor geldiğinden oraya bantla tutturmus diğerine basıp tek elle rahat yapıyor güya. Kolunu kaptırmıs aynı gun. Firmaya 1 milyon lira ceza kesildi. İşveren 7 24 bunların basını bekleyemezki. Suçlusu hükümetmi işverenmi kolaymı bu işler.




  • yasakbölge kullanıcısına yanıt
    iyi uykulaaar, tatlı rüyalaar. rüyanda mutlu bir Türkiye ve kelenbekler gör ok? hadi bakiyim. sütünü de iç..
  • Ölen insanların yakınları tarafindan teşhis ediliş anı.
    MADEN FACİASI: 301 işçi hayatını kaybetti, 27 işçi yaralı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wiru5

    quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Loney

    şunu izleyin varmı böyle birşey ya

    http://odatv.com/vid_video.php?id=8D1BH

    Böyle adamlar nasıl siyasetçi oluyo anlamıyorum

    Vatanını, milletini, halkını seven şu videoyu izlesin.


    Bu video dan şu dersi çıkarıyorum;


    Bugün Türkiye de Nükleer Santral felaketi yaşansa, bundan daha farklı bir tepki olacağını sanmıyorum. Çünkü Nükleer Santral kazalarında bir anda 200 ün üstünde insan hayatını kaybetmiyor. Hatta 5-10 yıl hiç bir insanın hayatını kaybetmediği bile oluyor. 10 yıl sonra toplu ölümler başlıyor ve bir nesil hatta yeni doğacak nesilde yok olmaya başlıyor. Bir ülkenin o bölgesi komple haritadan siliniyor. 100 yıl civarı insan giremiyor o bölgeye, çevresinden çıkan gıdalar tüketilemiyor.

    Demek istediğim, Nükleer Santral felaketi veya Nükleer Sızıntısı yaşansa, ilk 5-10 yıl kimse ölmeyeceği için, bizim milletin durumun ciddiyetini fark etmesi 20-30 yılı bulur.

    Ülkenin başbakanı veya bu videodaki gibi her hangi bir hükumet yetkilisi çıkar ve şunu der; "Evet, Nükleer Santral kazası yaşadık ama gördünüz gibi can kayıpsız atlattık milletim rahat olsun" der. Bizim millette yer bunu, açıklama yapanı alkışlar. Çünkü Nükleer Santral kazalarında genelde o anda kimse hayatını kaybetmez. Bu yüzden, milletimiz de gereken tepkiyi göstermez. Çünkü, ihmaller sonucu, bir anda 200' ün üstünde insanın hayatını kaybettiği maden kazasında bile tepki göstermiyor milletimiz.

    SOMA Holding ve alt şirketi SOMA Kömür İşletmeleri A.Ş.' ye devlet el koyacak mı, şirketin ve yöneticilerin bu işi yapabilir lisansını elinden alacak mı hep birlikte göreceğiz. Hatta bu denetim den sorumlu bakanlığın bakanının ve yardımcısının istifa etmesi gerekir. Bakanlık mevkisinin ve bu işin usulü budur. Bu ihmallerden baş sorumlu, ilgili bakan ve bakan yardımcısıdır. Milletimiz, bu holding' in faaliyetlerini sürdürmesine ve ilgili bakanın görevine devam etmesine bile tepki göstermeyecek. Bundan adım gibi eminim. O yüzden, olası bir Nükleer Santral kazasında yapılacak açıklamalar da en fazla bu şekilde olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 15 Mayıs 2014; 1:35:22 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hobar

    Beyler hükümeti yerden yere vurun eleştirin ama bunu yapacağım diye şunlar aşağılık yaratıklara prim vermeyin ve hadlerini bildirin.

    Teki resmen akpye oy verdiler iyi olmuş diyor.
    Teki içten içe seviniyor ama yetmemiş şimdi ölmesinler ağustosta ölselermiş daha iyi olurmuş diyor.
    Tekinin temennisi 800! Hükümetin istifasının ölenleri geri getireceğini düşünüyor.
    Diğeri de ne dediğini bilmiyor zaten.

    http://i.imgur.com/uuAZZsE.jpg
    MADEN FACİASI: 301 işçi hayatını kaybetti, 27 işçi yaralı


    bana gorede icerde 300 falan olu vardir bu bi temennimi sence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: alperenxx

    quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Loney

    şunu izleyin varmı böyle birşey ya

    http://odatv.com/vid_video.php?id=8D1BH



    Basbakanin 100-150 seneki olaylarla bugunu karsilastirmasi, bu adamin dedikleri. Bunlar bizle dalga mi geciyor? Ciddi ciddi dalga geciyor lan bunlar bizle




  • quote:

    Orijinalden alıntı: uguroz76


    quote:

    Orijinalden alıntı: Yalçın Ç.

    Zavallılar eşşekleri kaybolsa hükümetten bilen kendini bir halt sanan boş insanlar. Keko ,çoban,koyun diye aşşaladığınız bu insanlar şimdi birden kıymetlimi oldu sizin için. Ya hükümete sataşmak olunca konu sizin için her yol mubah demi. Ulan birazcık utanmanız olsa gelip bu işlere siyaseti bulaştırıp onu bunu suçlamazsınız. Ama olay olsun ortalık karışsın diye fırsat kolluyorsunuz. Yazıklar olsun size

    Ben de eleştirel yorumlar yazan biri olarak üstüme alınıp cevap vereyim. Yüzlerce yıl önce, nehirde kaybolan koyundan bile ben sorumluyum, nasıl hesap vereceğim diyen Hz. Ömer değilmidir. Feribot kazasından sonra sorumluluk benim, herkesten özür dilerim diyerek istifa eden Kore Başbakanı nın kafası çalışmamaktamıdır? Emin olun sadece Başbakan veya bakanlar değil, iktidarı, muhalefeti 550 milletvekilinin tamamı istifa etse o kadar memnun olurum ki. Ama sizin bu yorumunuzdan sonra yeni geleceklerinde bir farkı olacağını düşünmüyorum. Baştakiler paçalarını kurtarmak için sorumlu değilmiş gibi davranıyorlar ama siz neden 12 senedir ülkeyi yöneten insanların bir sorumluluğu olmadığını düşünüyorsunuz anlamadım.

    quote:

    Feribot kazasından sonra sorumluluk benim, herkesten özür dilerim diyerek istifa eden Kore Başbakanı nın kafası çalışmamaktamıdır?


    Feribot kazasında adam niye istifa etti ? Kaza oldu diyemi :) Arama kurtarma işlerinde basarılı olamadığı için. Buda etsin oyle bir durum varsa. İş kazası kaza abi adı üstünde bir kıvılcımdanda çıkar bir hatadanda makinedende istediğin kadar denetle istediğin kadar önerge ver. Bu olucagı varsa zaten oluyor. Önlem alınabilir birşey olsa dunyanın heryerinde kazalardan olen insanlar olurmu.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cigarette Smoking Man

    quote:

    Orijinalden alıntı: furkanfc

    forum donanım değil mübarek CHP donanım ...



    Bende bunu anlamıyorum herkes CHP'li veya MHP'li ama seçimlerde AKP fark bindiriyor, artık nasıl yapıyorsa.

    Forumdaki %60 lık kısmın oy kullanmaya yaşı etmiyor bence o yüzden.
  • Diyojen666 D kullanıcısına yanıt
    :) Dur daha vefat edenlere dua edip allahtan rahmet dileyeceğim. Benim bir müslüman olarak en faydalı yapacağım iş budur. Ailesine allahtan sabır dileyeceğim... Burda konuşarak ve senin gibi sütçülerle tartışarak ve bir şeyler idrak edilmesine çalışarak vakit harcayamam...
    Hadi eyvallah...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hobar

    Beyler hükümeti yerden yere vurun eleştirin ama bunu yapacağım diye şunlar aşağılık yaratıklara prim vermeyin ve hadlerini bildirin.

    Teki resmen akpye oy verdiler iyi olmuş diyor.
    Teki içten içe seviniyor ama yetmemiş şimdi ölmesinler ağustosta ölselermiş daha iyi olurmuş diyor.
    Tekinin temennisi 800! Hükümetin istifasının ölenleri geri getireceğini düşünüyor.
    Diğeri de ne dediğini bilmiyor zaten.

    http://i.imgur.com/uuAZZsE.jpg
    MADEN FACİASI: 301 işçi hayatını kaybetti, 27 işçi yaralı

    Bu resimlerden çok var,Aklı başlında bir insan bunlara prim vermez ve bunlara haddini bildirir.Akp'ye oy verdlerse verdiler ne yapalım,sırf onlara oy verdiler diye ölmelerimi lazım,yada işçi sınıfından diye.Resmen ortalık karışsınıda nasıl karışırsa karışsın diyen insanlarımız mevcut.Naısl insanlar bunlar anlamış değilim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ASLANLARrrrr

    quote:

    Orijinalden alıntı: MrStolas

    quote:

    Orijinalden alıntı: Yalçın Ç.

    quote:

    Orijinalden alıntı: StyleSlayer

    quote:

    Orijinalden alıntı: Yalçın Ç.

    quote:

    Orijinalden alıntı: StyleSlayer

    sorunlu musun sen? kasırga ile madendeki patlama ne alaka sen bunlari bir tutacak kadar gerizekali misin ?
    boş yorum yapma yağ çekemeye devam et sen abilerine

    özel sektordeki bir patlamayla sen hukumeti bir tutacak kadar gerizekalı olan sensin. Dengesizin biri sebepte olmus olabilir buna. Millet olarak güvenlik tedbirlerini uygulamamayı severiz bunu herkes bilir. Kazanın ne zaman geleceğini kim bilebilir . Zorunamı gitti yoksa gerçekler

    gerizekali gerçekler senin zoruna gidiyorki burada akp yi savunuyorsun.
    29 nisan önergesini ben red etmedim yada benim partim red etmedi AKP hükümetinin milletvekilleri red etti sende gidip mhp yimi sucliyim ?
    baskanin cikip gündemi değistirmek için önerge sunmustular dedi. 278 kişi vefat etti vicdani rahat mi acaba?

    Sen istediğin kadar önerge sun tedbir al bunun önüne geçemezsin. Adı üstünde kaza. Dengesizin biri gelir olmaması gereken birşey yapar ortalık karısır. Özel sektorde çalışan bir firma bakımlarını yaptırsın hukumetin ne sucu var Tayyip elinde tornavida tesislerimi dolasıcak. Bırakın bu işleri burdan size oy cıkmaz. Delikanlı olun gerekirse sizede oy veririz ama sizde nerde o vicdan

    Sana tek bişey sorcam ve ondan sonra tartışcam.Yaşın kaç ve eğitim seviyen nedir delikanlı gibi doğruyu söyle?

    Arkadaşım bunların 7 side aynı 70 de aynı bunlar kör

    Orası kesin de,merak ettiğim şey;düşünme yetisi aktifse birkaç şey söylücektim ama sanırım orasıda kör.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozzy_carpe

    Ölen insanların yakınları tarafindan teşhis ediliş anı.
    MADEN FACİASI: 301 işçi hayatını kaybetti, 27 işçi yaralı

    Çok zor bir durum... Allah yardımcıları olsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Pueblo Unido -- 15 Mayıs 2014; 1:35:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yasakbölge

    Arkadaşlar iyi güzelde, gereksiz yere tartışmayın.

    Ayrıca bende ilk gördüğümde çok şaşırdım şu Yusuf Yerkel in tekme hususunda. Dikkatli inceleyince de polisin sağ ayağı ile Yerkel in ayağı birbirinin içine girmiş bir vaziyette. İyi yapılamamış bir montaj... Yani fake... İlk olarka mynette gördüm araştırdım başka foto var mı diye ama sadece bu foto var her yerde aynı.

    http://www.youtube.com/watch?v=eAD8xmZEA_I

    video olarak da bunu buldum. Ağır çekim kalitesiz ve arkası dönük bir vaziyette öncesi ve sonrası olmayan , ne olduğu belirsiz bir video. Resim gibi sadece bu video var. Halbuki resimde farklı bir bakış açısı videoda farklı bir bakış açısı ve resimde belirttiğim o hata resmin gerçek olmadığını gösteriyor.
    Resimde bir sürü kamera var. Çoktan farklı resim ve videolar çıkardı ama onlarda yok. Birde videoda yan tarafta beyaz araç var. Halbu ki resimde yok.
    Alakasız.

    Bu gezi parkı olaylarında tomanın altında ezildi diye lanse edilen ama yıllar önce bir sitede paylaşılan resim gibi bir durum.

    Her gördüğünüze inanmayın.
    Belkide bu resim çok başka bir yere ve zamana aittir.

    Doğru paylaşımlar yapın ki sahte olduğu ortaya çıkınca inandırıcılık ve bilgi, amaç kaybedilmesin.

    evet hatta bu kaza değil CEHAPE bombaladı soma'yı dimi?

    Bir bitin arkadaş nereden yalasak derdindesiniz? Sonrada vay efendim siyaset yaptın?

    şu yaptığın nedir yani? nedir ? ne ne?

    Kaç yerde haberi çıkmış hala saçmasapan işler peşindesiniz

    Bu arada tomanın birini ezdiği gezi olayında, orada tomanın kimseyi ezmediğini hepimizi çok çok iyi biliyoruz gördük.

    ORADA SÖZÜ EDİLEN TOMANIN GÖZ GÖRE GÖRE BİRİNİN ÜZERİNE ARACI SÜRÜP EZMEK İSTEMESEYDİ 1 METRE (KENDİ) SAĞINDA OLSAYDI EZİLECEKTİ ORADAKİ VATANDAŞ

    Erdoğan'ın dediği gibi 1862'ye İngiltere' de öldü şu kadar kişi. Bir 150 yıl geriden geldiğiniz için gayet normal. Yok shopmuş yok bilmem neymiş. Gazeteci çekiyor o fotografı paylaşıyor haber yapılıyor.

    Günaydın Aloooo




  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.