Şimdi Ara

Maden Suyu Cildi Temizler Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Genellikle yemeklerden sonra midede rahatlama elde etmek ve şişkinliği azaltmak için tüketilen maden suyunun güzellik anlamında da kullanılması son yıllarda tercih ediliyor. Özellikle kadınlar arasında maden suyu cildi temizler mi sorusu en çok merak edilen sorulardan birini oluşturuyor. Bu bağlamda cilt bakımında gerçekten mucizevi etkilere sahip olduğu bilinirken, birçok farklı fayda sağladığı görünüyor.

    Maden suyu, hem jeolojik hem fiziksel açıdan yeraltı sularından çıkarılan ve katkı maddesi 250 ppm’den düşük olmayan sular olarak bilinmektedir. Uzmanlar tarafından mide rahatsızlıkları için önerilen maden suyu, içeriğinde; sülfat, kalsiyum, magnezyum, klor, bikarbonat, demir ve sodyum gibi içerikler bulunduruyor.

    Maden suyu, içeriğindeki zengin mineraller sayesinde öncelikli olarak ciltte ihtiyaç olan vitaminin karşılanmasını sağlıyor. Bu nedenle maden suyu cildi temizler mi sorusu için de ışıltılı bir cilde sahip olmak ve genişlemiş gözenekleri sıkıştırmak vasıtasıyla pürüzsüzlük oluşturmak için faydalıdır, cevabı verilebilir.

    Maden suyunun ciltteki en önemli etkilerinden biri leke giderici özelliği olması ile sivilcelere karşı etki göstermesidir. Dondurularak buz kalıpları halinde masaj için kullanıldığında, cilt lekelerini önemli etkide azalttığı görülmektedir. Sivilceler için kullanım açısından bir çay bardağı maden suyuna birkaç damla limon damlatıldıktan sonra günlük kullanım elde edilebilir. Tonik olarak kullanmak açısından ise maden suyu elma sirkesi ile karıştırılarak kokusu için içerisine gül veya lavanta damlatılabilir. Sonrasında günlük tonik olarak bu karışımın kullanımı tercih edilebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit_1991 -- 17 Şubat 2020; 9:38:36 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.