Şimdi Ara

Mafia 4 | PC ANA KONU (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
4
Favori
3.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2005'de hayatımın en güzel kışını yaşattın mafia 1.Ondandır ki hiç bir oyundan bu özel keyfi alamıyorum.Umarım bir nebze dahi olsa mafia 4 ilk oyundaki havada olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • görevlere giderken hızlı otomatik seyahat özelliği müthişti, oyun yağ gibi akmıştı resmen, bu yüzden mafia 1 remake'i 2 oturuşta bitirmiştim, umarım yeni gta ve mafia oyunlarında da aynı özellik olur, boş boş araba sürmek artık çok can sıkıcı geliyor bana. mafia 1 remake'in en kötü yanı final dialoglarıydı, orijinal oyundaki dialoglar muhteşemdi, yüzeysel ve basit yapmışlar remake'de.

  • Herkes kendi çocukluk ve gençliğinde oynadığı oyunları över tabiki ama Mafia 1 benim için unutulmaz bir oyundur. Halen fırsatım olduğunda bazı görevleri açıp oynarım. Bu nedenle Mafia oyunlarına ayrı bir ilgim var.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunlar 2'ye ayrılır, Mafia 1 ve diğerleri.

  • GTA vari bir oyun yapmasınlar yeter...derinliği olan karakterler,çeteler arası hesaplaşmalar,kasvetli ortam,kaliteli müzikler,kaliteli harita mekan giyim modellemesi bu oyunu AAA seviyesine getirmek için yeterli olacaktır.


    Mafia benim hayatımda çok ayrı bir yere sahip yapımcının bile bilmediği bugları biliyorum evde okulda işyerinde zibilyon defa bitirdim lost heaven haritasını gözüm kapalı çizerim..umarım kaliteli bir iş çıkartırlar +30 olupta Mafia 1 i zamanında oynayıp seven nesil beni çok iyi anlar

  • İşte benim kafada biri daha 😄

    Ben de harita kullanmadan sokak sokak ezbere bilirim. Her sene muhakkak 1 kez daha bitiririm orjinal olanını. Benim için de oyunlar mafia 1 (2002) ve diğerleri olarak ayrılır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Buradaki herkes gibi +30 olup Mafia: The City of Lost Heaven'ı zamanında oynayan nesilin aldığı o haz başkadır. Bende defalarca bitirmiş üstüne mod işine girmiş o da yetmemiş ilk modumu Mafia 1 için yapmıştım.


    "Great Deal" görevinde o çalan müzik hala kulaklarımda. Mafia 1 (2002) gerçekten oyun dünyası için, bizler için daha doğrusu zamanında oyunu oynamışlar için yeri doldurulamayacak bir oyun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdo4 -- 1 Eylül 2022; 15:59:33 >
  • De Marke Gaming (@demarkegaming) on Xtwitter
    🚨 Take-Two yakında yeni bir Mafia oyunu duyurmayı planlıyor! (Tom Henderson)
    https://twitter.com/demarkegaming/status/1780202661414838570

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • R-10 kullanıcısına yanıt
    İşte bu be. O kadar çok zaman bekledim ki bu haberi. İnşallah 2025 te çıkar EN GEÇ 🙂

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hangara yaptıracaklarsa yaptırmasınlar.

    Mafia 1 ve 2 gibi efsane oyunların kalitesini 3 üncü oyun ile dibe çektiler. Remake de herşey hazır olmasına rağmen aptal yapay zeka ve olmayan vuruş hissi ile ilk oyunun bile imajını çizdiler. Rezil herifler.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Outlaw-E kullanıcısına yanıt
    Hocam hangar yapacak ama baya önce okuduğum bir haberde 2002 yapımı orijinal mafia 1 in yapımcısı çek abimiz Daniel Vavra ve o zamanki stüdyosu İllusion Softworks de işin içinde olacak. Sonradan 2K Czech oldu ismi. En sonunda da Hangar 13 ün içine dahil oldu. Mafia 3 gibi olacağını hiç sanmıyorum. Zaten Mafia 1 in de öncesini anlatacağı için Daniel Vavra abimize yani mafia serisini asıl oluşturan adama epey alan açacaklarını düşünüyorum. 🙂

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hangar yap-ar kesin. 

  • Hangar yapıyorsa geçmiş olsun... Nedense bunların eli değdikten sonra ortaya pek iyi bir şey çıkacağını zannetmiyorum.

  • The Lost Heaven'ın remake'ini oynuyordum yarıda kalmıştım (en son 2 sene önce oynadım  ) bence oldukça iyiydi. Hatta beklentilerimin çok üzerindeydi.

  • Haydi inşallah

  • Herkes ezbere Hangar 13’ü gömmüş ama Mafia 3’ün rezalet çıkışının asıl sorumlusu 2K olduğunu bilmiyorsunuz sanırım. Adamlara sadece 2 sene süre verilmiş 2 senede yapabileceklerini yapmışlar Mafia 3 oynayanlar bilir oyunun ilk saatleri muhteşemdi sonradan oyun tekrara düşüyordu Hangar 13 oyunu çıkışına yetiştiremeyince aynı görevleri dizayn edip sunmuşlar bu stüdyoya yeteri kadar süre verilirse adam gibi bir oyun yapabileceklerini düşünüyorum ben. Mafia 1 Remake’i de bu adamlar yaptı ve bence efsane bir Remake’ti.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt

    Ne efsanesi,remake de biçti Hangar,esas oyundan kaç tane yan görev,karakter ve özellikler çıkarıldı.




    Mafia Game Videosyoutube
    Here's 10 Small Details removed from Mafia: Definitive Edition when comparing the remake to its original 2002 version 'Mafia: The City of Lost Heaven'. Here is a list of ten things that didn't make into the game, for one reason or another. For more Mafia 1 Remake Easter Eggs & Secrets visit here: https://www.youtube.com/playlist?list=PLcxsOVkYfi4D7tiIv4kbUpjueCESwToW6 • Follow me on Twitter for video updates: https://twitter.com/MafiaGameVideos • Mafia 3's Controversial Cut Opening: https://youtu.be/fsbdc9nLSGc • Mafia DE Riding Inside Train: https://youtu.be/TU9nHW2L6P0 • Mafia Jumping From the HIGHEST Points: https://youtu.be/0SzZBYEeIbA • Mafia DE What happened to Carlo: https://youtu.be/RyeimOvREN4 Video Timestamps: - 0:00 Dogs in Open World (10) - 2:11 No Witnesses No Crime (9) - 3:37 Trains & Tram Cars (Trolley) (8) - 4:58 Friendly Fire (7) - 6:12 Knuckle Duster (6) - 6:53 8 Free Ride Vehicles (5) - 9:24 Yellow Pete (4) - 10:30 Movable Bridges real time (3) - 11:56 Idiot Joe (2) - 12:41 Big Dick (1) ABOUT THIS CHANNEL This channel is in no way associated with 2K Games or Hangar 13 Games. Mafia Game Videos is a fan channel dedicated to bringing you the latest news, guides and videos from the Mafia video game series. #Mafia1 #MafiaTrilogy #MafiaDefinitiveEdition
    https://www.youtube.com/watch?si=JPBDTBfhIOy2AuL9&v=NfPk_SbPTSQ&feature=youtu.be
  • TORU-NAGA kullanıcısına yanıt
    Mafia 1 Remake kötü bir oyun muydu?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hepsini oynamış biri olarak umarım açık dünya yapalım tonla ıvır zıvır koyalım gibi düşünmek yerine 20-25 saat taş gibi hikayesi olan bir oyun yaparlar. Serinin açık ara en iyi oyunu olan Mafia 1’de biz neyi doğru yaptık diye baksalar yeter. 2.oyunda güzel eğlenceli fakat sıradan bir oyun 1.oyundaki o nakış gibi işlenmiş hikaye örgüsünü bulamadım şahsen. 1’in remake’i de güzel olmuş fakat o Sam, Paulie falan hiç olmamış kusura bakmasınlar. Orijinal hikayede de ufak tefek değişiklikler yapmışlar fakat bu sadece oyunu geriye götürmüş. Orijinal Mafia 1’in hikayesi ve bu hikayenin örgüsü o kadar güzeldi ki Mafia 4’ü bu seviyeye yakın yapsalar yeter sadece :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DukeMew -- 18 Nisan 2024; 12:1:35 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DukeMew D kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Orjinal mafia 1 de salieri ile yol ayrımına gitme sebebimiz remake te saçma sapan bir hal almış. Spoiler vermemek için ayrıntıya girmek istemiyorum ama çok şaşırmıştım orjinalini bildiğimden. (Bahsettiğim görev Just For Relaxation)
    Diğer sevmediğim saçmalık otel görevinde fahişe ile Sam in ilişkisi olması saçmalığı. Orjinalinde yoktu misal. Olmaması da gerekirdi hikayenin işlenişine göre. Çünkü orjinalindekini bilince remake teki durum saçma geliyo.
    Evet Mafia 1 remake grafiksel olarak güzel olsa da hikayenin tırpanlanmasını sevmemiştim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 18 Nisan 2024; 12:58:28 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.