Şimdi Ara

Mafia: Definitive Edition (2020) [ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
739
Cevap
14
Favori
39.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TORU-NAGA kullanıcısına yanıt
    Yeni tipini beğenemedim ben ya
  • R-10 kullanıcısına yanıt
    Ben nedense Lucifer'ı canlandıran Tom Ellis'a benzettim.

    Mafia: Definitive Edition (2020) [ANA KONU]
  • Orjinal Mafia nın yazar/yönetmeni Dan Vavra Remake için kendisinin haberdar edilmediğini,oyundan pek bir beklentisi olmadığını açıklamış.Mafia 2 den 2k le düştüğü anlaşmazlık nedeniyle ayrılan Vavra eksik ai programlamasının oyunu tekdüze hale getirdiğinden bahsetmiş.https://cogconnected.com/2020/05/og-mafia-writer-doesnt-seem-happy/
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Hakikatten benziyor hocam .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TORU-NAGA

    Orjinal Mafia nın yazar/yönetmeni Dan Vavra Remake için kendisinin haberdar edilmediğini,oyundan pek bir beklentisi olmadığını açıklamış.Mafia 2 den 2k le düştüğü anlaşmazlık nedeniyle ayrılan Vavra eksik ai programlamasının oyunu tekdüze hale getirdiğinden bahsetmiş.https://cogconnected.com/2020/05/og-mafia-writer-doesnt-seem-happy/
    Sonra o Dan Vavra gitti Kingdom Come Deliverance çıkardı. Şu adamı görevlendirmeyeceksen bile en azından yardım almalıydın Mafia 1 Remake için. Böyle önemli bir değerden faydalanmadılar yazık..




  • Oyun muazzam görünüyor. Hiçbir şekilde grafik takıntım yok zamanında ne grafikte oynadık biz Mafia'yı. Önemli olan hikayesi.
    Cutscenelerde motion capture kullanılmış gibi duruyor. Norman'ın kaşları ve ifadesi inanılmaz iyi olmuş. Tüm cutsceneleri baştan çekmişler.
    Paulie artık Joe Pesci'ye benzemiyor. Jeremy Luke canlandırmış çok belli. Tommy, Anthony LaPaglia'ya çok benzetilmiş.
    29. Cadde'deki gangster hali geldi aklıma. Ne güzel filmdir o da.
    Mafia III fiyaskosundan sonra Mafia I remake son şanslarıydı. Bunu bilerek derslerine çalışmış çocuklar.
  • MAFIA 2'yi ilk defa PlayStation 3'de 20fps'de oynamıştım. Oyun beni inanılmaz derecede etkilemişti. Şu an İmzamdaki sistemde MAFIA 3 oynuyorum daha yeni başladım şu anlık fena değil gibi duruyor. Amaa Mafia 1 Remake'i gerçekten sabırszıkla bekliyorum.
  • Mafia 1 gerek hikayesi gerek atmosferi ile serinin en iyi oyunudur bana göre. Sizi kıskandım. Ben de yeni oynamak ve o hazzı ilk kez tatmak isterdim.
    Ancak eski grafikli oyunları oynayamayan arkadaşlar için konuşayım; Mafia 1'in orijinal oyununu da mutlaka oynayın.
  • quote:

    2002 yılında çıkan ilk Mafia oyununda polis davranışları oyuncuya karşı oldukça gerçekçiydi ve oyuna güzel bir zorluk katıyordu. Örneğin hız limitini aştığınızda veya kırmızı ışıkta geçtiğinizde polis size ceza yazmak için aracınızı kenara çekmeniz yönünde ihtarda bulunuyordu. Eğer dinlemezseniz para cezasından tutuklamaya geçiyordu.

    Mafia 1'in remake versiyonu Mafia: Definitive Edition'da bu mekanikler tamamen korunacak fakat isteyen oyuncular bu ayalarda bazı değişiklikler yapabilecek. Polislerin ne kadar saldırgan olacağına veya hız limiti ve kırmızı ışık gibi trafik ihlallerinin ne kadar katı olacağına karar verebileceksiniz.

    Bunun yanı sıra silahlı çatışma kısımları Mafia III'ten modellenmiş fakat daha ölümcül olacak.

    USgamer'a konuşan Hangar 13'ten Haden Blackman, orijinal oyunun zorlayıcı ve aynı zamanda çekici bir yanının olduğunu ve remake'te de aynı çizgiden ilerlediklerini belirtti fakat yeni oyuncuları uzaklaştırmamak adına ek kolaylaştırıcı seçenekler de sunulacak.

    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Mafia_1_Remakete_Polis_Mekaniklerini_Ayarlayabileceksiniz-102573.htm?fbclid=IwAR3HD0Gql8kPGs-rI5QXGnTrLE-fpmIOcN9-k9gobt5ghrwZBM8SYC9qOHs

    Oynanış göreydik alooo.




  • Oyun güzel gözüküyor Mafia III gibi ama yapımcı firma tırt olduğu için hala muallaktayım.
  • şaka gibi ya ne haber var ne ekran görüntüsü ne bilgi yahu oyunun çıkışına ne kaldı oynayış bile yok pes !
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bıyıklı Bey

    şaka gibi ya ne haber var ne ekran görüntüsü ne bilgi yahu oyunun çıkışına ne kaldı oynayış bile yok pes !
    Sürpriz yapazaklar
  • 22 Temmuzda bir şey olacakmış ama ingilizcem iyi olmadıgı için anlayamadım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DjarumBlack-

    22 Temmuzda bir şey olacakmış ama ingilizcem iyi olmadıgı için anlayamadım
    Oynanış videosu gelecek.

    https://www.youtube.com/watch?v=WqHxcO3PQPA




  • İyi forumlar nvidia gtx ekran kartı ve ryzen işlemci kaldırırmı bu oyunu acaba

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ertelenmeler de son zamanlarda moda oldu sanırım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ertelenmesine gram üzülmedim. Hatta oynanış videosu gelecek diye sevindim. Adamlar Mafia için Remake oyun yapıyorlar, normalde her yerden oynanış videoları yağması gerekiyordu. Bakınız Resident Evil 2. Demek ki yanlış giden bir şeyler var ve oyunlarına güvenmiyorlar.(Ters psikoloji yapayım da Gears 5 gibi sağlam çıksın. Onun da hikaye modunu göstermiyorlardı )
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Gears 5 yapan ekiple Mafia Remake yapan ekip bir tutmak olmaz hocam. Gears 5 'in ekibi profesyonel ve yetenekli.Ama hangar 13 için aynılarını söyleyemicem.Hangar 13 bu işi de batırırsa kapanacağını düşünüyorum artık ve kapanmalıda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 8 Temmuz 2020; 10:14:28 >
  • -Prometheus- kullanıcısına yanıt
    Oyuna gönülden bağlı olduğum için direk gömemiyorum da hocam. Şu 15 saniyelik teaser bile heyecanlandırdı yalan yok. Umarım layıkıyla bir oyun yapmışlardır. Benim için şimdilik sıkıntıları oynanış göstermemeleri ve birde fiyatlandırması. Mafia 3'ü çıktığı dönem teknik sıkıntıları yüzünden sadece giriş sekansını oynamıştım. Uygun zamanda tekrar şans vereceğim. O zaman gönül rahatlığı ile gömerim firmayı.

    Teaser'a göre Çiftliğe içki sevkiyatı götürdüğümüz bölümden oynanış gösterecekler. Uygun bir bölüm seçimi olmuş. Hem hava şartlarını nasıl yansıttıklarını gösterecekler, hem de gece bölümü olduğu için grafikler daha az sırıtacaktır. Hotel bölümü, Otopark bölümü, Suikast bölümü, Gemi bölümü, birde Liman bölümü var çatışmanın yoğun olduğu. Tabii Çiftlik bölümü onlara göre biraz daha kısa sürdüğü için o seçilmiş tahminimce.




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.