Şimdi Ara

Mafia III (2016) [ANA KONU] (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.451
Cevap
29
Favori
103.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sayın arkadaşım, aynen dediğiniz gibiymiş. Teşekkürler.
  • marseltalon M kullanıcısına yanıt
    Rica ederim aynı menüden araç ta isteyebiliyorsun haritayı ele geçirdikçe açılıyor zamanla
  • Aynen, herşey ayağımıza geliyor. Süpermiş...
  • Yeni update var mı ? 1.01 dışında nette şunu gördüm Mafia III Update v20161109
  • Oyunun fiyatı g2a da 37 tl e düşmüş. Çok çabuk indi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hazreti Nathan Drake

    Oyunun fiyatı g2a da 37 tl e düşmüş. Çok çabuk indi.

    Hala fazla. Sonuçta bozuk bir ürün.
  • Oyunu bir kaç gün önce G2A'dan 37 TL gibi bir fiyata aldım yaklaşık 13 saat kadar oynadım daha bölge dağıtma olayını bile açmadım ama şimdilik görüşlerimi yazayım. Bu arada EU yazan keyler Türkiye'de çalışmaz haberiniz olsun.

    - İlk çıktığı zaman çok büyük performans sorunları var diyorlardı ve videolarını, test sonuçlarını da görüyordum. Sanırım gelen updateler ile büyük ölçüde düzeltmişler. 980ti ile her ayar en yüksekte 57 fps alıyorum. 60 olmuyor nedense ve patlama olsun olmasın, kapalı alan açık alan olsun hep 57'e sabitlenmiş şekilde oynuyorum.

    - İki, üç kere görevi yaptığım halde yaptığımı saymadı ve bir kaç kere düz yolda giden arabaların takla attığını gördüm onun dışında çok büyük buglar ile de karşılaşmadım.

    - Grafiklerine çok laf atılmıştı evet öyle çığır açan gerçekçi grafikleri yok ve bazı renkler soluk, değişik gözüküyor ama ben grafik tarzını beğendim.

    - Mafia 1 ve 2'yi bitirdiyseniz ve sırf bu yüzden Mafia 3'ü alacaksınız almayın çünkü o oyunların havası ne yazık ki yok. Yine bir Mafia oyunu, yan karakterlerin çoğu iyi fakat eski oyunların o havası yok.

    - Oyunun diyaloglarını beğendim o gereksiz ve sıkıcı yan görevleri yapınca bile ara sahne girmeden yaptığınız konuşmalar bile karakterler hakkında iyi detaylar veriyor ve dinlerken sıkılmıyorum.

    - Oyunun hikaye anlatımı oldukça iyi zaten The Game Awards'da bu dalda aday olmuştu. Düz anlatmak yerine farklı bir yol seçmişler ve ara sahnelerde karakterlerin yüz detaylarını çok iyi yapmışlar.

    - İlerledikçe bambaşka yerlere gidecek mi bilmiyorum ama görevleri oldukça sıradan. Hep aynı tarz görevleri yapıyorsunuz pek fazla çeşitlilik yok yine de oyunun aksiyonu iyi olduğu için sıkmıyor fakat o yok botla, kamyonla mal götür yan görevleri inanılmaz derecede sıkılı. Bir de sıkıcı oldukları yetmezmiş gibi hep aynı şekilde ilerliyor ilk karakter ile konuşuyoruz sonra gidiyoruz mekana, malı götürdükten sonra tekrar görevi veren karakter ile konuşuyoruz. Görevi zaten sıkıcı yaptınız bari bu tarz yollar ile uzatmaya çalışmasaydınız. Oyundan keyif alıyorum oynarken ama yan görevleri yaparken sürekli oyunu silmeyi düşünüyorum.

    - Açık dünya deyince Ubisoft'dan daha beter bir yol seçmişler. Dergileri ve müzikleri toplamak tamam ama karakterin özelliklerini kullanacağız ya da haritada görülmeyen yerleri açacağız diye bile toplanacak itemler koymuşlar. Bari karakterlerin özelliklerini para ile yapsaydık bir süre sonra sürekli toplamak ile geçiyor vakit.

    - Oyunda şiddet ver ırkçılığı göstermekten çekinmemişler. Tabi ki bizim tarihimiz değil ama okuyoruz, izliyoruz biliyoruz. Polisler sürekli sizden şüpheleniyor, bazı mekanlar sizi istemiyorlar. Radyo'da yayın yapan bazı ırkçılar 'tamam eşitiz de zencilere de her hakkı verecek halimiz yok' gibi konuşmalar yapıyorlar. Oyunun geçtiği tarihi de yansıtmak için bu tarz radyo konuşmaları oluyor Türkiye ve Yunanistan arasında gerçekleşmiş olayları bile radyo üzerinden konuşuyorlar. Fakat ortada şöyle bir durum var ırkçılar her türlü pislik zencilerden çıkıyor diyor bu arada bizim karakter de şehrin ağzına ediyor.




  • 2K kullanıcısına yanıt
    ROW yazan key de sıkıntı olmaz herhalde. Türkiye ibaresi geçmiyor.
  • ROW yazanda sıkıntı olmaz fakat EU yazanlar çıktı bu aralar Kinguin ve G2A'da onlar çalışmıyor bizde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 12 Aralık 2016; 11:40:33 >
  • Yine içerik güncellemesi gelmiş. Grafik ve performanstan ne haberler var acaba?
  • Yeni güncelleme ile yarışlar, modifiye ve yeni arabalar eklenmiş. Tabi bir anlamı var mı yok çünkü oyunun inanılmaz yan görevleri zaten haritanın diğer ucuna git oradan tır çal ondan sonra tekrar diğer ucuna tırı sür şeklinde olduğu için süreceğiniz kadar sürüyorsunuz zaten.
  • Boks maçı bölümünde adam yumruk atmıyor maç bitmiyor bir türlü bugda kaldık iyimi. Sonlara geldim nerdeyse ne yapacaz şimdi? Bölümü baştan başlattım oyundan çıkıp tekrar girdim gene aynı.
  • Mafia 1-2 den sonra beklediğimizden çok uzak bir oyun.Konu olarak nasıl böyle saçma sapan bir noktaya parmak basmışlar neye inanarak bu kadar uğraşıp bu oyunu yapmışlar anlamak zor.

    Vito nun ismi geçmese hakikaten ismini değiştir başka bir oyun olarak sun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynamak istediğim oyunlardan biri valla
  • yeni patch indirdim bu sefer save gitti iyi mi oyunu sildim kalan yerleri youtube'dan izlerim artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 24 Aralık 2016; 21:36:14 >
  • Bilen var mi neden italyan ailesinden degil karakter?? 2k nin bir açıklaması var mi ?? Neden yağlı saçlı italyan takım elbiseli bir karakteri yonetmiyoruz anlamıyorum neden böyle bir karar aldılar merak ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun aşırı iğrenç ya steam'den en güncel sürümünü oynuyorum.Sokaktak insanların yanlarında bomba patlasa umrunda olmayacak şekildeki tepkisizliği(insanların hepsini tarayarak sokakta terör estirebiliyorsunuz polis dahil bir allahın kulu gelmiyor hatta insanlar bazen size doğru bile koşuyor),düşmanların yapay zekası,buglar,iç içe geçen grafikler,ara videolarda bile göze batan buglar(giysiler oynuyor bazen üzerimizde sallanıyor falan),araçların çarpışma efektlerinin berbat olması,araçta frene basınca değişik bir ekran sallantısı ve titremesi,berbat fizik motorları

    bu sanki oyunun tam hali gibi değilde alpha sürümünde ki hali gibi falan.Ben yani şöyle bir oyunu piyasaya sürerken utanırım ya.

    Allahtan 36 tl verip almıştım 150-180 tl arası para vermiş falan olsam cinnet geçirirdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 1 Ocak 2017; 21:28:19 >
  • Arkadaşlar son görevde sal marcano yu öldürcem ama bir türlü donovan la görüşme görevi açılmıyor. Bu racket ler var ya alma Diaz vs gibi underboss lar onların görevlerini tamamlamadığım için olabilir mi? Vito cassandra vs onların görevleri tamam da onların altındakilerin de mi görevleri tamam olmalı? Kafayı yemek üzereyim yardım lütfen.
  • Oyunun hiç bir videosuna bakmadım, mafia 1-2 i birkaç kez oynamıştım. Özellikle mafia 2 çok iyidi mafia e devam nitelikte bir oyun mu? Almaya değer mi ortalama kaç saat sürüyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.