Şimdi Ara

MAFIA III BİTİRENLER BURAYA / TARTIŞMA KONUSU (SPOILER İÇERİR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
4.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ÖNEMLİ NOT : Oyunu bitirmeyenler lütfen konuya göz gezdirmesin spoiler yememek için.

    Oyunu bitirdim sizlerle oyunun seneryo kısmı hakkında konuşmak bilgi alışverişinde bulunmak istiyorum. İngilizce bilmeyenler için (benim gibi) özellikle faydalı olacaktır. Oyunu her yönüyle anlayan arkadaşlar bizleri aydınlatır bizimde bildiğimiz şeyler varsa paylaşırız diye konuyu açtım.

    Oyunun 3 farklı sonu vardı ben Ekiple konuşup beraber hareket etmeyi seçtim. Diğer türlü ekipten birini vurmak yada Father James'i dinleyip bu diyarlardan gitmek vardı. Siz hangisini seçtiniz?

    Seneryo kısmında özellikle Sal Marcano'yu yakalamak için o kadar adam öldürdükten sonra onu masabaşında bıçağı sokarak basit şekilde camdan fırlatmak bana sıradan geldi daha iyi bir ölümü hakediyordu. Özellikle Uncle Lou ve Tommy Marcano ölümlerini görünce biraz hayal kırıklığı oldu bende. Ama güzeldi...

    Oyunun sonunda John Donovan'ın Senatörü öldürdüğü sahneyi biri anlatırsa sevinirim hiç bir şey anlamadım orayla ilgili Bir Kenedy ismi geçip durdu ama?

    Sizce 4. oyun nasıl olur seneryo bakımından? Bir de Joe Barbaro var tabi sizce de Leo'nun koruması o mu?

    Ve merak ettiğim bir olay oyunda Vito dahil ekipte herkes seneryo gereği ölebiliyor. Bu durumda sizce 4. oyunda bu karakterlerin olması mantıklı mı? Yani mesela bir arkadaş oynadığı oyunda Vito'nun tekliflerini hiç kabul etmedi sonunda da Vito'yu öldürdü e bu adam demez mi benim oynadığım Mafia 3'de Vito'yu öldürdüm 4. oyunda var bu adam, bu nasıl saçmalık diye? Bana kalırsa 4. oyun olursa şayet bu karakterleri bir daha görmemiz zor gibi ama umarım olur...

    Sizlerinde bahsetmek istediği şeyleri bu konu altında toplayım arkadaşlar.







  • Hoş geldin arkadaşım Tebrikler mafia 3 oyunu hala bitiremedim eski mafia 1 ve 2 gibi bölümler sıralı değil.

    Gta 5 gibi karışık olmuş hiç hoşlanmadım.


    ingilizce bilmiyorum ama mafia 1 ve 2 çok rahat oynadım çünki bölümler sırayla devam ediyordu ve vurulduğumuz zaman aynı bölümden başlıyordu oyun.

    Acaba mafia 3 oyunu bitirmenin kolay yönetimi varmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda Father James karakterini epey sevmiştim. Onun isteği üzerine şehirden ayrıldım. Zaten Lincoln'ün davası bitmişti. Kendi arabasına binip arkama bile bakmadan uzadım. Vito şehrin kontrolünü ele almış, daha iyisi olamazdı galiba.

    Senatör mevzusuna gelirsek, Donovan'ın söylediğine göre Sal Marcano ve bir grup komplocu Başkan Kennedy'e suikast düzenlemişler. Sal Marcano öldükten sonra Donovan dosyalara baktığında bu suikast için Senatör onlara yardım etmekten çok fazlasını yapmış. Yani Amerika Başkanının öldürülmesi için Sal Marcano ile iş birliği yapması sebebiyle vurdu onu.

    Şu saatten sonra yapacakları en iyi şey Mafia 4 yapmamaları. Eğer yapacaklarsa komple yeni bir dünya yaratılıp devam etmek en mantıklısı. Aslında gönül isterdi ki Mass Effect ve Witcher 3 gibi eski save dosyamızı yükleyip oyunun ona göre şekillenmesi lakin Mafia 3ün ticari boyutu göz önüne alındığında onunla uğraşacaklarını hiç ama hiç sanmıyorum.




  • Arkadaşlar son görevde sal marcano yu öldürcem ama bir türlü donovan la görüşme görevi açılmıyor. Bu racket ler var ya alma Diaz vs gibi underboss lar onların görevlerini tamamlamadığım için olabilir mi? Vito cassandra vs onların görevleri tamam da onların altındakilerin de mi görevleri tamam olmalı? Kafayı yemek üzereyim yardım lütfen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.