Şimdi Ara

MAG (Massive Action Game) de CLAN arayanlar. Dünya 1.si Uğur bey sizi bekliyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
518
Cevap
0
Favori
16.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  MAG (Massive Action Game) de CLAN arayanlar. Dünya 1.si Uğur bey sizi bekliyor.



    MAG (Massive Action Game) de CLAN arayanlar. Dünya 1.si Uğur bey sizi bekliyor


    Değerli arkadaşlar MAG de ATATÜRK adlı bir CLAN var. MAG dünya birincisi BİGBOSS_UGUR (MAGLEADERBOARD) beyin bir clanı

    Bir araştırmaya göre MAG dünyanın Playstation 3 üzerinde en çok oynanan ONLİNE oyunu. Onlineda ki başarısı hiç bir oyunda yok üstelik Playstationlifestyle sitesi tarafından yılın en iyi FPS oyunu seçildi.
    Ben MAG gibi bir online oyun görmedim daha

    MAG sadece online oynamak üzere üretiliyor. Yapımcılar single playera kafa yormadıkları ve sadece online moda yoğunlaştıkları için online mod mükemmele doğru gidiyor. Şuan en kusursuz online FPS MAG
    Bu söylediklerimi okuyupda hadi ordan diyenler lütfen MAG ı son update i ve Tr ATATURK clanına katılarak oynasınlar. Türkiyede PS3 üzerinde en kalabalık ve hergece aktif olan tek clan MAG da TR ATATURK clanıdır. Headsetlerinizi takın ve Baş komutanımız Mag aleminin kralı BİGBOSS_UGUR beyin emir ve komutasında savaşmaya hazır olun.

    Gel gelelim dünyada en çok oynanan ve bağımlılık yapan online oyun MAG in birincisi bir Türk ve bunun kanıtıda sürekli olarak güncellenen sitesi MAGLEADERBOARD

    http://www.magleaderboards.com/leaderboards/core/all-time

    Dünya çapındaki bir oyunda Türkiyeden bir arkadaşımızın bu başarıyı sağlamış olması grur verici ve Türk gamerların kendilerini geliştirmesi, konsol ortamında bir oyunda 1. olabileceklerine ve 1.liklerini koruyabileceklerine inanması açısından örnek teşkil etmektedir. BİGBOSS_UGUR psn li Uğur arkadaşımız bu konuda Türkiye üzerinde ilk ve şimdilik tek örnektir. Daha büyük kitlelere örnek olabilmesi için oyun sitelerine, oyun dergilerine, tv lere kadar çıkacak bir gelişmedir.

    TR ATATÜRK CLANI SVER DE
    MAG a girdiğinizde karekterinizi SVER olarak yaratın geri dönüş yok. Ortadoğu ve Rusyanın büyük bölümünü SVER ler kapsıyor.
    Daha sonra beni psn arkadaşlarınıza ekleyin psnem imzamda yazıyor. Ben dünya birincisi Uğur beyle iletişime geçer sizi clanımıza aldırırım.
    Clanımızda Türkiyeden bir çok MAG ci arkadaş var. Her gece yabancılara karşı savaşıyoruz. RAVEN ve VALOR lar en ezeli düşmanlarımız.

    NOT: MAG a girdiğinizde escalation haritasını psstoredan 16 TL karşılığı alın mutlaka puan kasmak ve karekterinizi geliştirmek için ekstra puan veren haritalar paketi bu
    Bunun dışında farklı bir çok oyun modu var.
    Hele bir tanesi varki domination haritalar paketi 256 kişi aynı haritada, tanklar, uçaklar, ses efektleri, lideriniz tarafından size verilen görevler, vs derken Er Ryan ı kurtarmak filiminin içindesiniz sanki Muhteşem

    NOT: CLAN içi sesli iletişim için mikrofonunuz olursa 10 numara oluyor. Hem takımca oynuyoruz. Hemde her türlü geyik muhabbetini yapıyoruz. MAG la ilgili takıldığınız yerleride mikrofon sayesinde bana ve benden daha bilgili clan arkadaşlarımıza sorabilirsiniz.

    ----

    Mag da CLAN arayan ve Atatürk clanına girmek isteyen arkadaşlar

    Blackeagle79 (İsmail arkadaşımız MAG Dünya sıralaması ilk 15 de)
    Sudemnur
    Guerillablack
    MEHMET-79
    OZY_35
    ozgurulas
    sonmezd

    VE AŞAĞIDAKİ CLAN LOBİSİ FOTOĞRAFINDA ADINI GÖRDÜĞÜNÜZ HERHANGİ BİR ARKADAŞI PSN LİSTENİZE EKLEYEREK VE AŞAĞIDA YAZMIŞ OLDUĞUM MESAJIDA GÖNDEREREK ATATÜRK CLANINA KOLAYLIKLA KATILABİLİRSİNİZ. CLAN ÜYELERİNİN %95 Nİ TÜRKİYEDEN VE DÜNYADAN KATILAN TÜRK ARKADAŞLAR OLUŞTURUYOR. ATATÜRK CLANI HERKESE AÇIKTIR.

    İşte clana katılmak için yazacağınız mesaj

    ''Ben MAG de bir clan arıyorum. Beni clana almanız mümkünmü ?''

    Bu mesajı psn sini eklediğiniz bir clan üyesine gönderdiğiniz taktirde clana girmenizde herhangi bir sorun olmaz.

    Tabi sver olmanız gerekiyor raven ve valorlarda Türk bulmanız çok zor. Raven ve Valorlar bizim düşmanımız.

    ----

    Clana girmeden önce headsetinizi kulağınıza takınız mikrofon çok önemli yoksa muhabbete yabancı kalırsınız. İyi bir takım oyunu ve maksimum keyif için konuşmamız gerekiyor. Clandan bir çok arkadaş headset kullanıyor.


    MAG DA ÇABUK PUAN ALIP LEVEL ATLAMAK VE PARA KAZANMAK İÇİN TAVSİYELER
    Hemen puan kasıp level atlamak ve para kazanmak için escalation haritası ilaç gibi gelecek sana her el %100 xp veriyor.
    Çok puan almak istiyorsan. Adam öldürmekten çok adam canlandırmaya yoğunlaş. Adam canlandırmak için medical kit alman gerekiyor. Medical kit hem kendine hem arkadaşına can basıyor. Şuan kullandığın sadece sana basıyor.

    Çabuk puan almak için
    1- medical kit al adam canladırmaya bak ve skillerini önce medicalle ver
    2- skillerini Resitansa ver
    3- skillerini atletizme ver
    4- skillerni assaulta ver
    5- skillerini bıçağa veya elektronik donanıma ver.

    ilerde tamsın diye bir silah açılacak level yükselince
    para biriktir onu al. üstüne reflex sight altına bomba atar al.
    Gaz bombası al el bombası al.
    sniperı level 70 e kadar düşünme level 70 olunca zaten pişmiş olacaksın. Her istediğini yaparsın. Canın isterse sniper olur skilllerini ona verirsin sniper ile puan kasmak ilk etapda zor.
    MAG a 24 saat içinde ilk girdiğinde 1 saat boyunca aldığın puana fazladan +%100 xp puan veriyor. Bu her 24 saatte bir ilk girişinde tekrarlanır. Sen girdiğinde ekranın solunda bir mesaj çıkar ve 1 saatten geriye doğru sayar. Zaman bittiğinde normal puan almaya başlarsın fakat girdiğin ekstra harita paketlerine görede farklı xplerde fazladan puan alabilirsin. Sen yukardaki sıralamaya uy hepimiz bu yollardan geçtik.
    Takıldığın her konuda clandaki arkadaşlara danış hepsi yardımcı olur.

    PLAYSTATION A BLUETOOTH KULAKLIK TANITMA
    Ps3 menüsü setings altında (accessory setings) giriyoruz. Daha sonra karşımıza çıkan ilk seçenek olan (register bluetooth device) giriyoruz. Burdan (bluetooth headset) seçiyoruz. Karşımıza gelen (start scanning) seçmeden önce kulalığımızın tanıtma durumuna getirmek için uzunca bir süre yani ışıgını sürekli yanan kadar basılı tutuyoruz ve basılı tutarken scan diyoruz. Tam bu sırada bir kez bırakıp tekrar bip sesi gelene kadar basıyoruz cihaz bulunuyor. BT kulaklıgımızın ismini gördügümüzde ok'liyoruz. Şimdi bizden 4 haneli şifre isteyecek, şifremizi kulaklıgın yanında verilen kitapçıktan öğrenebilirsiniz. Şifremizi girdikten sonra ps3 kulaklığımızı tanımış olcaktır.

    İkinci adım kulaklığın ayarlarını yapıcaz, ilk önce yine (settings) altında (accessory setings) giriyoruz. Burda (audio device settings) seçiyoruz. Karşımıza cıkan ekranda (connect) seçip kulaklıga bağlanıyoruz. daha sonra (input-output) seçeneklerinde kulaklıgımızın ismini şeçiyoruz ok'liyoruz ve işlemimiz bitiriyoruz.

    Artık kulaklıgımızı ps3 bağlımış oluyoruz,bu işlemi sadece bir kere yapmamız yeterli bundan sonra kulaklığımız ps3 yanında açtığımızda her zaman otomatik bağlanacaktır..


    DUYURU: MAG DA ESCALATION HARİTA PAKETİ ALACAK ARKADAŞLAR. TEK PSN DEN ALIP 5 KEZ İNDİREBİLİYORSUNUZ. YENİ ALACAK ARKADAŞLAR ÖZELDEN HABERLEŞİN ORTAK ALIN. ORTAK BİR PSN AÇIP ALABİLİRSİNİZ. O PSN NİN ŞİFRESİNİ ÖZELDEN PAYLAŞIN VE ONDAN BAĞLANIP AYRI AYRI PLAYSTATIONLARA İNDİRİP ÇALIŞTIRABİLİYORSUNUZ. ALAN KİŞİNİN TOPLAM 5 KEZ İNDİRME HAKKI VAR. BİZ BİRBİRİMİZLE PAYLAŞTIK HAKKIMIZI DOLDURDUK SİZEDE PAYLAŞMANIZI TAVSİYE EDERİM.

    DUYURU: PSSTORE DAN HARİTA PAKETİNİ ALDIKTAN SONRA MESAJ ATARAK CLAN DAVETİ İSTEYİN. CLAN DAVETİ GELDİĞİNDE GELEN DAVETİ KABUL EDİN VE DEPLOYDAN CLAN DEPLOYA GİRİN ORDANDA KURULU OLAN ATATURK CLANINI SEÇİN VE LOBİDESİNİZ KONUŞMALARI DUYMAYA BAŞLARSINIZ FAKAT SİZİNDE KONUŞMALARINIZIN GELMESİ VE OYUNA GİREBİLMENİZ İÇİN HEMEN YANDAN 8 Lİ SUQATLARDAN BİRİNE JOIN OLUN. KENDİNİZİ TANITIN. LOBİDE VE OYUN BOYUNCA AKTİF OLUN. BOL BOL KONUŞUN.

    DUYURU: PLAYSTATION ÜZERİNDEN PSSTORE ALIŞ VERİŞİ YAPMAK İÇİN KREDİ KARTINIZI KULLANDIĞINIZDA ADRES EŞLEŞMESİ YAPILAMIYORSA VE SİZ KREDİ KARTINIZI KULLANAMIYORSANIZ İŞTE ÇÖZÜMÜ
    https://store.playstation.com/login.gvm RESMİ PLAYSTATION STORE WEB SİTESİNE BİLGİSAYARINIZ ÜZERİNDEN GİRİN LOGİN OLUN VE KREDİ KARTINIZI TANITARAK CÜZDANINIZA İSTEDİĞİNİZ MİKTARI EKLEYİN. KREDİ KARTINIZIN SİZİN ADINIZA OLMASIDA ŞART DEĞİL ÜSTELİK SANAL KART OLSADA YÜKLEYEBİLİRSİNİZ. DAHA SONRA MAG ANA MENÜDEN PSSTORE A BAĞLANIN VE ESCALATION HARITASINI İNDİRİN.

    DUYURU: MAG A SON UPDATE İLE FOTOĞRAF MODUDA EKLENDİ. İSTER SAVAŞDA İSTER MENÜDE HERAN FOTOĞRAF ÇEKEBİLİYOR VE PLAYSTATION PHOTO KISMINDAN GÖREBİLİYORSUNUZ.

    DUYURU: MAG DÜNYA 1. Sİ OLAN VE 1.LİĞİNİ KORUMAYA DEVAM EDEN UĞUR BEY VE EN GÜÇLÜ CLANLARDAN OLAN ATATÜRK CLANI BÖLÜM CANAVARINA HABER OLMA BAŞARISINI YAKALADI.

    DUYURU: MAG (Massive Action Game) Dünya 1. si Uğur Atalan (BiBOSS_UGUR) arkadaşımız ve TR ATATÜRK CLANI başarılarından dolayı şimdide LEVEL DERGİSİNE haber olma başarısını yakaladı.

    Kendisini kutluyorum.
    Umarım birçok Türk Gamera örnek olur. Artık kimse körü körüne oyun oynamaz bir başarı elde etmek için oynar. Dünya çapında kıyasıya mücadele olsada Türkiyedeki Gamerların büyük çoğunluğu içe kapalı sadece bölüm geçmek için ve ne kadar çok oyun oynarsam o kadar iyi mantığı ile oyun oynuyor. Umarım bu düşünce değişir. Sanal Dünyaya gücümüzü göstermeliyiz.

    Çünkü dünya çapında bir oyunda özelliklede MAG gibi devasal bir online oyunda ilk kez Türkiyeden bir arkadaşımızın birinci çıkması ve çetin mücadeleler içinde bu birinciliğini koruması gerçekten çok emek ve kabiliyet isteyen bir başarı

    TR ATATÜRK CLANINDA da LEVEL dergisine haber olmasında son derece önemli bir gelişme TR ATATÜRK CLANI MAG da çok önemli başarılara imza attı gerçekten. Umarım clanımız uzun yıllar bir çok oyunda oluşumunu korur.

    Herkese LEVEL dergisinin ŞUBAT 2011 sayısındaki UĞUR ATALAN RÖPORTAJI kısmını okumasını tavsiye ederim.

    Demekki dünya çapında bir oyunda Türkiyedende 1. çıkıyormuş
    Umarım Tüm Gamerlara ilham veren bir gelişme olur.


    BiGBOSS_UGUR (UĞUR ATALAN) DÜNYA OYUN TARİHİNDE TÜRKİYEDEN EN BÜYÜK BAŞARIYI SAĞLAMIŞ İLK VE ŞİMDİLİK TEK VATANDAŞIMIZDIR.


    İLGİLİ LİNKLER

    Uğur Atalan Röportajı
    Level dergisi Şubat 2011 sayısı sayfa 96-97

    M.A.G.'in Liderliğinde Bir Türk Var
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-MAGin_Liderliginde_Bir_Turk_Var-11248.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_44685629/mpage_1/f_/key_//tm.htm#44685629 (Yorumlarınızı bekliyoruz)

    Mag Halkla ilişkiler patronu Jeremy Dunham'in updatelerden sonraki yorumu
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-MAG_En_Cok_Oynanan_Online_PS3_Oyunlarindan-11035.htm

    MAG PlayStation LifeStyle sitesi tarafından yılın en iyi FPS oyunu seçildi
    http://playstationlifestyle.net/2010/12/21/best-shooter-of-2010/

    Sverlerin Web Sitesi
    http://www.sver-services.com/

    Sverlerin Facebook Grubu
    http://www.facebook.com/sverpmc#!/sverpmc?v=wall

    MAG Kapsamlı Türkçe Tanıtım
    Merak edilenler. Aklınızda soru işareti kalmasın.

    Daha fazlası için MAG resmi sitesi
    www.mag.com


    Unutmayın clanın en kalabalık saatleri 20:00-05:00 arası özellikle 23:00 - 02:00 da katılımcı olarak doruk noktaya ulaşıyor. En çok keyif alacağınız saatler bu saatler.

    SAAT 00:00 DA İÇTİMA ALINIYOR.



    PSN



    Sizde gelin her gece bizimle takılın yalnız kalmayın




    Biz Hasta Olucak Çocuğu Cephede Bile Öldürmeyip Düşünen Bir Milletiz Masumun Tek Bir Teline ''Dünyayı Kurban Ederiz'' Biz Kuruluş Tarihi 2015 Olan ''Seryi Volk Executive Response (S.V.E.R.) is a private military'' nin askerleriyiz. Valor ve Ravenların Büyük Ortadoğu projesini alt üst edeceğiz.


    MAG ATATÜRK CLANININ TOPLAM ÜYE SAYISI 100 E YAKLAŞTI. GECELERİ AKTİF KİŞİ (PLAYER COUNT) SAYISINI GÖRMENİZ BAKIMINDAN CLAN DEPLOY LOBİSİNDEN GÖRÜNTÜLER. DAHA O ANDA AKTİF OLMAYAN BİR ÇOK ARKADAŞIMIZ VAR. 32 KİŞİ OLDUĞUMUZDA BİR PLATOON OLUYORUZ. CLANIN YAŞ ORTALAMASI 30, CLAN DEPLOY LOBİDE HER TÜRLÜ MUHABBETİ YAPIYORUZ VE OYUN BAŞLADIĞINDA SIRT SIRTA BİRBİRİMİZE DESTEK OLARAK SAVAŞIYORUZ. İŞTE MAGI MAG YAPAN BU

    17.01.2011_00:15 SREENSHOT AKTİF KİŞİ SAYISI 22

     MAG (Massive Action Game) de CLAN arayanlar. Dünya 1.si Uğur bey sizi bekliyor.


    15.01.2011_00:18 SREENSHOT TAKIMCA ÇEKİLDİĞİMİZ OYUN İÇİ BİR FOTOĞRAF

     MAG (Massive Action Game) de CLAN arayanlar. Dünya 1.si Uğur bey sizi bekliyor.


     MAG (Massive Action Game) de CLAN arayanlar. Dünya 1.si Uğur bey sizi bekliyor.


    28.12.2010_00:46 SREENSHOT AKTİF KİŞİ SAYISI 23

     MAG (Massive Action Game) de CLAN arayanlar. Dünya 1.si Uğur bey sizi bekliyor.


    23.12.2010_00:20 SREENSHOT AKTİF KİŞİ SAYISI 18

     MAG (Massive Action Game) de CLAN arayanlar. Dünya 1.si Uğur bey sizi bekliyor.


    25.12.2010_16:00-03:00 SREENSHOT AKTİF KİŞİ SAYISI 19

     MAG (Massive Action Game) de CLAN arayanlar. Dünya 1.si Uğur bey sizi bekliyor.


     MAG (Massive Action Game) de CLAN arayanlar. Dünya 1.si Uğur bey sizi bekliyor.


     MAG (Massive Action Game) de CLAN arayanlar. Dünya 1.si Uğur bey sizi bekliyor.



     MAG (Massive Action Game) de CLAN arayanlar. Dünya 1.si Uğur bey sizi bekliyor.


     MAG (Massive Action Game) de CLAN arayanlar. Dünya 1.si Uğur bey sizi bekliyor.


    Sizde gelin her gece bizimle takılın yalnız kalmayın

    FPS BİZİM İŞİMİZ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 1 Eylül 2016; 20:34:44 >







  • selam aga, uzun zamandir oynamiyordum ve oyunu tekrar elime gecirdim ve geri dönüyorum,
    ugur beni tanir (tabi unutmamissa)
    beni klana aldirirmisin.

    uArif
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teksas16

    selam aga, uzun zamandir oynamiyordum ve oyunu tekrar elime gecirdim ve geri dönüyorum,
    ugur beni tanir (tabi unutmamissa)
    beni klana aldirirmisin.

    uArif



    Kardeş sen beni ekle ve mesaj at ben seni clana eklerim. Clanın kapısı herkese açık

    Bu aralar iyice coştu hemen hemen her gece clandan yaklaşık 20 kişi online oluyoruz. 2-3 takım oluyoruz nerdeyse escalation haritaları için bir platonu tamamlayacaz. Bu kadar kişi birbirimizle konuşarak yabancılara karşı oynamak gerçekten çok keyifli oluyor.. Muhabbette en güzelinden oluyor.
    Herkesi bekleriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 1 Eylül 2016; 20:22:10 >
  • ugurla konusup coktan girdim klana,
    oyunu ve muhabbeti biliyorum aga,
    ilk ciktiginda oynayanlardanim ben, uzun bir süre ara vermistim simdi takrardan girdim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teksas16

    ugurla konusup coktan girdim klana,
    oyunu ve muhabbeti biliyorum aga,
    ilk ciktiginda oynayanlardanim ben, uzun bir süre ara vermistim simdi takrardan girdim.


    Kardeş ben bu aralar GT5 de garajımı doldurmaya çalışıyorum. 2 güne kalmaz tekrar dönerim MAG a
  • Süper bi klandır

    SVER olan herkese tavsiye ederim.
  • Klana girdim, ilk günde 21 leveldan 25 e atladım.Çok keyifli bir ortam ve 100 e yakın Türk var klanda.Ayrıca klan liderinin Dünya lideri bir Türk olmasıda ayrı bir özgüven veriyor oynarken.Sver da karakter açıp sizde katılın bence ;)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gs_Emre

    Klana girdim, ilk günde 21 leveldan 25 e atladım.Çok keyifli bir ortam ve 100 e yakın Türk var klanda.Ayrıca klan liderinin Dünya lideri bir Türk olmasıda ayrı bir özgüven veriyor oynarken.Sver da karakter açıp sizde katılın bence ;)


    Bu başlıkda yazılan herşey %100 doğrudur ve gerçeği tam olarak yansıtmaktadır. MAG PLAYSTATION3 ün COUNTER STRIKE ı olma yolunda ilerliyor. MAG2 de MAG gibi tartışmasız onlineda en iyi FPS oyunu olacak ve grafiklerde devrim yaratacak.

    Çünkü MAG sadece online oynamak üzere üretiliyor. Yapımcılar single player a kafa yormadıkları ve sadece online moda yoğunlaştıkları için online mod mükemmele doğru gidiyor. Şuan en kusursuz online fps mag
    Bu söylediklerimi okuyupda hadi ordan diyenler lütfen MAG ı son update i ve Tr ATATURK clanına katılarak oynasınlar. PS3 üzerinde en kalabalık ve hergece aktif olan tek clan MAG da TR ATATURK clanıdır. Headsetlerinizi takın ve Baş komutanımız Mag aleminin kralı BİGBOSS_UGUR beyin emir ve komutasında savaşmaya hazır olun.




  • Bencede doluluk açısından MAG PS3teki en dolu FPSdir...

    Ne MOH
    ne COD
  • reserve ediyorum bu mesajı yakın zamanda klana katılıp oyuna tekrar ısınmaya çalışacağım. cod'un multisi çıldırttı biraz
  • COD multi artık banallaştı.
    bende arada bir oynuyorum sırf arkadaşlarla oyun oynayıp muhabbet ediyim diye.
  • Gelin arkadaşlar gelin harbi diyorum gelin. Geç olmadan gelin. Mag2 ye hazırlayın kendinizi
  • 256 kişi nasıl online oynuyor, valla merak ettim oyunu, haritalar büyük mü, karışmıyor mu ortalık, fiyatıda uygunmuş oyunun
  • MAG2'de de 512 kişi olur.
  • Bu oyunu almak farz oldu en kısa süre içersinde gidip alacağım.
  • klavye ile oynayabiliyor muyuz acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: apeksss

    256 kişi nasıl online oynuyor, valla merak ettim oyunu, haritalar büyük mü, karışmıyor mu ortalık, fiyatıda uygunmuş oyunun


    Ben videolara baktım haritalar gerçekten çok byük adamlar resmen yeni bir şehir tasarlamış, o yzden 256 kişi direk ölürüm diye düşünme :) ama bir video vardı iki takım tam meydanda buluştular :D 256 kişi meydanda karşılıklı savaşıyor çok gülmştüm ona :D Fiyatı çok uygunmuş gerçekten birkaç yerde 29 tl diyor :S ben değişim yapacağım 5 tlye alacağım sanırım eğer Mag sarmazsa bir süre sonra tekrar değiştirip coda geçeceğim...
  • Arkadaşlar oyunu alınca birde ps storedan 10$ karşılığı Escalation harita paketini alın. Clanca bu aralar burda takılıyoruz. Dominationdan daha zevkli

    Not: Benim arkadaş listem limite dayandı. Sürekli eski arkadaşları silip yenilerini ekliyorum ama clan çok kalabalık oldu şuan çok iyi durumda beni arkadaş olarak ekleyemezseniz.
    BİBOSS_UGUR - BlackEagle79 - GuerillaBlack - sudemnur - OZY_35 - ozgurulas

    Bu psn li arkadaşları ekleyip Clanınıza katılmak istiyorum diye mesaj atablirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 1 Eylül 2016; 20:23:11 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilker_xxx

    Arkadaşlar oyunu alınca birde ps storedan 10$ karşılığı Escalation harita paketini alın. Clanca bu aralar burda takılıyoruz. Dominationdan daha zevkli

    Not: Benim arkadaş listem limite dayandı. Sürekli eski arkadaşları silip yenilerini ekliyorum ama clan çok kalabalık oldu şuan çok iyi durumda beni arkadaş olarak ekleyemezseniz.
    BİBOSS_UGUR - BlackEagle79 - GuerillaBlack - sudemnur - OZY_35

    Bu psn li arkadaşları ekleyip ilkerEge nin refaransı ile clanınıza katılmak istiyorum diye mesaj atablirsiniz. Mutlaka benim adımı yazın. Clana daha çabuk girersiniz.

    Bu arada benim psn
    ilkerEge_TR

    önce beni ekleyebilirsiniz. Ben sizi online olduğunuz ve mag oynadığınız anda clana eklerim. Tabi bende online isem





    hocam valla aklımıza soktun oyunu, yarın geliyor oyun, klana giremezsem anlamam ben, bulurum seni




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilker_xxx

    Arkadaşlar oyunu alınca birde ps storedan 10$ karşılığı Escalation harita paketini alın. Clanca bu aralar burda takılıyoruz. Dominationdan daha zevkli

    Not: Benim arkadaş listem limite dayandı. Sürekli eski arkadaşları silip yenilerini ekliyorum ama clan çok kalabalık oldu şuan çok iyi durumda beni arkadaş olarak ekleyemezseniz.
    BİBOSS_UGUR - BlackEagle79 - GuerillaBlack - sudemnur - OZY_35

    Bu psn li arkadaşları ekleyip ilkerEge nin refaransı ile clanınıza katılmak istiyorum diye mesaj atablirsiniz. Mutlaka benim adımı yazın. Clana daha çabuk girersiniz.

    Bu arada benim psn
    ilkerEge_TR

    önce beni ekleyebilirsiniz. Ben sizi online olduğunuz ve mag oynadığınız anda clana eklerim. Tabi bende online isem



    hocam ben zaten klandaydım sanırım. sudemnur beni almıştı uk psn'de oynarken klanına. ama belki de klanları birleştirmişsinizdir. yalnız şu an updatei yapıyorum 700 mb saatlerdir sürüyor hızlı da inmiyor can sıkıcı biraz. eğer oyuna eskisi gibi alışır da oynamak istersem harita pakedini alacağım. eğer oynanış çok yavaş gelirse cod'dan sonra pakedi alacağımı zannetmiyorum.




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.