Şimdi Ara

Magzter Dergi 1 Yıllık Gold Aboneliği 150TL (Android Uygulamasıyla)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.143
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Önceki konumda belirttiğim üzere gold üyelik alacaktım ve 5 kişi toplandık. Sağolsun @Kişniş arkadaş haber etti ben de ihtiyacı olan varsa alsın diye konuyu açtım.

    Playstore'dan girip Magzter programını indirin. Siteden ya da programdan üyelik oluşturup programdan giriş yapın zaten gold üyelik alın diye uyarı gelecek tıkladığınızda playstore için hesabınıza bakiye varsa ondan çeker yoksa kredi kartı bilgilerinizi girip satın alabilirsiniz.
    Benden 4,5 TL işlem ücreti, 149,99 TL de gold üyelik için ücret aldı.

    Eğer Android cihazınız yoksa bluestack yükleyip yapabilirsiniz. Ben öyle yaptım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meyal -- 20 Mayıs 2018; 19:59:12 >



  • Magzter çok güzel bir sistem ve taahhüt ettiği şekilde çalışmasını gerçekten çok istiyorum. Fakat iOS uygulamasını bir yıldır kullanıyorum hala offline dergi kullanımını stabil hale getiremediler. İndirdiğim dergiler 3-4 gün sonra kendiliğinden siliniyor. Dolayısıyla metroda hiçbir zaman dergiyi okuyamıyorum.

    Destek birimleriyle 3 ay boyunca her hafta yazıştım, sürekli geri bildirim verdim yine de bir gram ilerleyemediler. Android uygulamasında durum nasıl ? İndirilen bir dergiye 2-3 hafta sonra yine ulaşabiliyor musunuz ?
  • Merhaba hocam maalesef ben de aboneliği yeni aldığım için bu konuda tecrübem yok. Ios kullanıyorum ben de programı yükledim offline a ihtiyacım olmayacak gibi. Androidde durum nasıl bilen arkadaş varsa, yazarsa öğrenmiş oluruz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende normal site üyeliği var . telefonumda da oldu otomatikman . ben telefon uygulamasını daha çok sevdim . dergileri indirip saklayabiliyorum . okurken kaldırım yere ayraç koyabiliyorum . kasmıyor harika birşey
  • Arkadaşlar selamlar. İnsanlar birleşip çok makul fiyatlara alabiliyor bunun üyeliğini. Acaba nasıl oluyor. İlgilenen varsa lütfen pm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.