Şimdi Ara

[b]Mail lere Birden Fazla Exchange Hesabı Açılabilir mi?[/b]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba,

    iPhone mailere bir tane Exchange hesabı oluşturdum, ancak 2 adet ayrı mail hesabım içinde Exchange oluşturmak istiyorum. Ancak yeni EXchange oluşturmak istediğimde "Zaten Hesap Var" diyor ve haklı olarak ekletmiyor. Farklı bir yöntem veya farklı bir uygulama ile birden fazla Exchange kurabilirmiyim?

    Şimdiden teşekkürler



  • Exchange hesabı olarak sadece 1 tane hesap kurabiliyorsunuz. Bu sınırlandırmayı kaldırmanın henüz bir yolu yok. Diğer Exchange hesabınızı webmail üzerinden kontrol edebiliyorsanız oradan bakabilirsiniz maillerinize. Sanırım bu tamamen Apple' ın Exchange için Microsoft'a ödemiş olduğu telif hakkı yüzünden bu şekilde sınırlandırılıyor. (Sadece tahmin)
  • Eyvallah, sağolasın. Umarım cydia da bunla ilgili bişeyler çıkarırlar.

    quote:

    Orjinalden alıntı: Hansolo

    Exchange hesabı olarak sadece 1 tane hesap kurabiliyorsunuz. Bu sınırlandırmayı kaldırmanın henüz bir yolu yok. Diğer Exchange hesabınızı webmail üzerinden kontrol edebiliyorsanız oradan bakabilirsiniz maillerinize. Sanırım bu tamamen Apple' ın Exchange için Microsoft'a ödemiş olduğu telif hakkı yüzünden bu şekilde sınırlandırılıyor. (Sadece tahmin)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.