Şimdi Ara

Maket Nedir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MAKET NEDİR?



    Maket, gerçek veya kurgusal bir nesnenin çeşitli materyaller kullanarak ve teknololijiden yararlanıralarak üretilen, belirli bir ölçekteki kopyasıdır. Genellikle mimari alanlarda kullanılır.


    Mimari Maket Nedir?



    Mimari maket var olan projelerin gerçeğini yansıtan minimal ve 3 boyutlu maket çalışmalarıdır. Günümüz teknolojisi sayesinde en ince detayına kadar hazırlanır. 3D yazıcılar ile var olan asıl projenin bütün detaylarını yansıttır.

    Mimari Maketler Neden Önemlidir?



    Firmalar yapmış oldukları projeleri, müşterilerine ve alıcılarına daha iyi tanıtması ve rakiplerden sıyrılabilmesi için maket kullanımına önem vermelidir. Mimari maketler sayesinde projeler yapım aşamasındayken bile projelere alıcı ve müşteri talep sağlar. Alıcılar maket sayesinde binanın arazisini, bitki örtüsünü, toprağın yapısını, binada kullanılan malzemeyi hatta binanın içindeki mobilyaları dahi görebilmektedir. Böylelikle Mimari makete bakarak müşterinin isteği doğrultusunda proje değiştirilebilir veya devam edilebilir. Sonuç olarak mimari maketler firmaların gün geçtikçe gözdesi haline gelmiştir ve kullanım alanı daha da artmış durumdadır.


    İstanbul maket ve model
    Maket Nedir? - İstanbul Maket ve Model
    https://www.istanbulmaket.com.tr/2022/04/01/maket-nedir/





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efeozkan12 -- 28 Nisan 2022; 17:37:38 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.