Şimdi Ara

MAKİNA MÜH.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar makine müh. 3.sınafa geçtim.şimdi iş konusunda uzman,iş bulanlar yada yol gösterebilecekler yazabilirmi.nasıl iş bulcağız nerde arayacağız.internetten demeyin çünkü kariyer net felan gibi sitelere inanmıyorum.çok zor ordan iş bulmak felan.başka nasıl iş arayabiliriz.tabi kpss yede giricem yani,o da ayrı.



  • quote:

    Orjinalden alıntı: cankayac

    Arkadaşlar makine müh. 3.sınafa geçtim.şimdi iş konusunda uzman,iş bulanlar yada yol gösterebilecekler yazabilirmi.nasıl iş bulcağız nerde arayacağız.internetten demeyin çünkü kariyer net felan gibi sitelere inanmıyorum.çok zor ordan iş bulmak felan.başka nasıl iş arayabiliriz.tabi kpss yede giricem yani,o da ayrı.


    niye inanmıyosun bu dervirde internetten alıyolar şirketler
    THY yıllardır internet üzerinden ilan veriyor ve oradan başvuruyosun..İnternette aramayacaksında nerede arayacaksın




  • ben mezun oluyorum mesela. herkes hemen askerliği yap-gel diyor ama en az 1 sene erteleyeceğim.

    büyük firmalarda yada iyi bir fabrika da çalışmak istiyorsan askerliği yapmış olman lazım, kimse 1-2 sene sonra askere gidecek adama yatırım yapmak istemez.

    ben kpss ye girdim ama hiç çalışmadan, kötü geçmedi fakat gördüm ki biraz çalışmayla iyi bişeyler yapılabilir. ingilizce sonuçlarını çok merak ediyorum.

    tanıdıklar önemli, kim ne derse desin hem torpil için hem iş ayarlama bakımından. mesela benim yurtdışındaki kuzenim ayarlarsa libya'ya gidebilirim. bide bir arkadaş doğalgaz firmasında gel çalış dedi, askere gidene kadar. verdiği ücrette iyi.

    ayrıca tmmo ya kayıt olup, eleman arayanların ilanlarına bak derim.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.