Şimdi Ara

Maks 16 Aile aracı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • APPY038 kullanıcısına yanıt
    Öyle diyince ben de farkettim :D
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-satilik-temiz-fiat-palio-302446162/detay

    Buna ne diyorsun :D İçeriden resimleri yok. Komple boyalı diyor. Gösterge paneli değişmiş. 30.000km sence nasıl bu :D
  • mevsimsiz_kar45 kullanıcısına yanıt
    LPG istemiyorsan araca binmeyecek misin? Neyin artistliği yapıyorsun ki konuda sürekli. Bilmiyoruz sakince öğrenmeye geldik. Yukarıda tekrardan teşekkür ettim hala dalga geçer mesajları yazıyorsun.

    Anlayacağın dilden yazayım. LPG istemiyorum. Ön yargılarım var. Konuma yazmazsan sevinirim.
  • Doğukan Bayrak D kullanıcısına yanıt
    Sorun yok istediğini alabilirsin 16 ya alınacak araçlar belli zaten 100 taklada atsanız 16 ya alınacak araçlar sınırlı secenek yok ya taksi çıkması sorun abidesi dizel yada ortalaması 12 litre benzinli. size illaki lpgli araç alın diyen hiç olmadı lpg hakkındaki düşünceleriniz yanlış dedik kalkıp şöyle araba veya şu marka veya böyle yakıtlı al hiç demedim umarım yazdıklarımı tekrar okur ne demek istediğimi anlarsınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mazda 323

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LPGyi hiç bilmeyen birisin ama 16 lirayada alacağın dizel araç kelepir belki 206 düşürürsün onada 1-2 lira harcamazsan tamda verim alamazsın...

    LPG öyle patlayan çatlayan tehlikeli yakıt türü değildir. Bugün İtalya ve özellikle Japonyadaki taksiler LPGli ve Türkiye'mizde bir çok araç LPGli.

    @mevsimsiz_kar45 kazada benzindende daha güvenli. patlayan ve yanan araçlar benzinde çalışmayıp direk lpgde çalışan, benzin hortumları kırılmış çatlamış sonrada sıcak motorun üzerine benzin damlaması sonucu yanan araçlardır. Bu lafına bir LPGli araç kullanıcısı olarak katılıyorum. LPG bizim ülkemizde için ilaç bir yakıt...

    Benim sana önereceğim araç Marea 1.6 Liberty. Bu araçta 1.6 16v 103 Bg MPI motor(Çok noktalı enjeksiyon) var.Bu aracın LPGsi sıralı sistem yani, beyinli bir LPG sistem takılacak, hava yakıt karışımı doğru şekilde yapıp herhangi bir risk söz konusu olmayacak. O patlayan hava uçan araçlar ''Karbüratörlü'' hava yakıt karışımı doğru yapılmayan ve gram benzin yakmamış araçlardır. Ben 13 aydır Direk enjeksiyonlu motoru LPGli olarak kullanıyorum samimiyetimle söylüyorum yazılım hatası hariç arıza çıkarmadı ortalama 55-60 krş yakan arabanın ortalama 33 krş yakmasıda cabası :) Ben Mersinde her türlü kapalı otoparka da girebiliyorum. Mersin Forum AVM dahil.

    Bu yüzden güzel kardeşim LPGli araç düşünmelisin örnek ilanhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-temiz-arac-km-orjinal-303126748/detay. Bu her türlü aile aracı olur içi bagaj geniş ve klimasıda var :) LPG hakkında merak ettiğin soru varsa sorabilirsin bilgim yetmedi mi çok fazla LPG bayisi ile görüşüyorum bilgi alış verişi yapıyorum olmadı onlara sorar sana bilgi veririm.

    Birde o 16250 olan palio. 300-400 binden aşağı değildir ve aldığında direk motorcu soluğu alırsın. Kmyi anlamak için direksiyon göbeğine bakman yeterli :)




  • YozgatLee0666 kullanıcısına yanıt
    Yorumun için teşekkürler.
    İlla dizele gerek yok benzinli de alabilirim. Lpg son tercihim olabilir. Şuan hepsini araştırıyorum ama her türlü aracı.
  • Doğukan Bayrak D kullanıcısına yanıt
    Benzinli alırsın 40 krştan aşağı yakmaz yanlış anlama ama 16 lirası olan adam 40 krşu kaldıramaz anca çok çok az km yapacak ki kabul edebilir. Benzin+LPG gibi çok ekonomiklik varken son tercih değil ilk tercihin olsun. Alacağın dizelden hayır bekleme bunuda unutma...
  • Marea

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LPG li araç patladı (ve daha niceleri , kim böyle bir risk almak ister ailesi ve kendisi için )

    https://www.youtube.com/watch?v=e0N8TUBQGyg
  • Bulacağınız araba 150 - 200 bin kmden asagi olmayacak. Bu yüzden dizel değilde lpgli araca yönelin denmiş. Zira 200 bindeki araç dizel olursa sizi yorabilir.
    Opel vectra 2000 model bakabilirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ford Connect alabilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reno 19 klimalı,hava yastıklı ve 1.6 motorlu bir araba size yetecektir.

    Vectra da olabilir.

    Doğan ne ya?Bırak o arabaları.

    Accent beğenemiyorum.

    Kesinlikle r19 europa.
  • Bu fiyata panelvan olanları bulunuyor. Bazıları yüksek km'li.
  • bence dizel palio bakmaya devam edin
  • Lpg patliyo diye dusunen adam arabayada binmesin. Arabalarda kaza yapiyo napicaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark Territory kullanıcısına yanıt
    Peki benzine yapılan zamlardan kurtulmak ve yakıt tüketimini düşürmek için ne gerekiyor?
  • Lada Vega stw. Tercihen 1.5-16v bir Vega benzinle bile yakıt konusunda sizi Üzmez. İstanbul da iseniz Bayhan ustayi bulun başka ustayada gerek kalmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • armstrong26 kullanıcısına yanıt
    Almayın.Lada vegalarda hidrolik direksiyon dahi opsiyonelmiş diye duydum.Hidrolik direksiyon olmayan bir araçta park ederken ne zorluk çekilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Audi383848

    Almayın.Lada vegalarda hidrolik direksiyon dahi opsiyonelmiş diye duydum.Hidrolik direksiyon olmayan bir araçta park ederken ne zorluk çekilir.

    aynen hocam klima ve hd opsiyonal. o özelliklerle birlikte 15-16 ya bulunabiliyor station wagon vegalar. boşları 12-13 civarı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.