Şimdi Ara

Maksimum 10 Bin TL'ye Tv tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bu arada ju7500 ve js9500 modellerinin curved olduğunu biiyorum eğer bunlardan biri olursa en kötü duvara bişeyler yapacağız veya sehpayı biraz yüksek bir taneyle değiştireceğim
  • Benim o kadar butcem olsa 50inc normal bir 4k tv yanina mac ve film icin full hd bi projeksiyon birde ses sistemi alirim zira 200 000 de versen alacagin tv ile arasinda fazla bir fark olmayacaktır. Bu tamamen kendi tecrubem katilip katilmamak size kalmis :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaju waffle K kullanıcısına yanıt
    dedim ya hocam baya sıkıldım yılan hikayesine döndü 11-12 ye yakalasam alırım muhtemelen..bu arada tv yi hiç görmedim tabi işin o kısmı da var 18 civarı olduğu için hiç kaale bile almamıştım.bi ara lg ye uğrayacağım pazarlık edeyim diye düşünüyorum ama bir sorun olursa iade veya değişim de canımı okurlar.teknosa mediamarkt vatan gibi yerlerden almak gerek onlarda da yok..siz hiç baktınız mı nerelrde satılıyor bilginiz var mı?
  • darkerdi kullanıcısına yanıt
    hocam projeksiyonlara uzun süredir hiç bakmıyorum en son 8 yıl önce lg nin o zamana göre oldukça iyi bir projrksiyonu vardı çok kullanışlı olmadı açıkçası kısa süre sonra satmıştım.eminim şu anda teknolojisi görüntü kalitesi artmıştır oldukça efektif hale gelmiştir ama bir de o mecraya girmeyeyim bu bile yetti bana..ses sistemi dersen evde 5 ve 7 yaşında iki çocuk var akşamları 9 da uyuduklarını düşünürsek pek işime yaramaz hatta bu şartlarda hiç işime yaramaz :) ben elimdeki receiver ve iki kule hoparlörden nasıl kurtulsam diye bakıyorum muhtemel tv yi aldıktan sonra onları da satacağım.bana pratik birşay lazım hocam çocukların da açıp kapayabilmesi bağlantı problemi vs. yaşamamaları gerekli.ne kadar alet edavat o kadar kumanda kablo vs. dediğinizi bir 10 yıl yapmıştım yine olsa yine yapardım :) şimdi yapacağım ise iyi bir tv alıp duruma göre belki soundbar la ses olayını çözmek.




  • Stoklarda var. Gwtirtirler. Teknosa 14 kusurden satmis bi ara. 13 e rahat bulursunuz teli de satarsaniz 12 ye denk gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xar X kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam umarim icinize sinen bi ürünü bulursunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.