Şimdi Ara

Maksimum 1500-1600 liraya Oyun Bilgisayarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sevgili forumdonanım sakinleri.Maksimum 1500-1600 liraya 1-2 ay içinde mönitör dahil bilgisayar almak istiyorum.Fikir edinmek amacıyla bu konuyu açtım.Bu zamana kadar 1 gb ram 128 mblik ekran kartlı bilgisayarımla idare ettim.Şimdi yeni bir bilgisayar almaya karar verdim.Artık bende assasin creed revelations ve call of duty mw2-mw3 gibi oyunları hiç kasmadan akıcı bir şekilde oynamak istiyorum.Ama bilgisayarı toplayınca upgradesiz 2 sene rahat götürsün.Önerileriniz üzerine hazır bilgisayar almayı pek düşünmüyorum.Benim gibi 1 defaya mahsus bilgisayar alabilecekler için en iyi sistem önerisi nedir klavyesidir şudur budur tüm donanımları dahil? Birde elimde philips 107s6 crt monitör var.1024*768 yada 1280e 1024 Karşılıyo heralde maksimum.Babam şimdilik 1300 liraya felan kasa alalım monitörü sonra sıkışmadan alırız diyor.Şimdilik idare et diyor.Bana sanki ferrariye lpg taktırmış gibi olur gibime geliyor.Babamıda sıkıntıya sokmak istemiyorum sizce ne yapmalıyım? Son olarak 1 gb ram 128lik ekran kartı olan pentium 4 bir bilgisayar kaça satılabilir.Monitör dahil felan.İnternete girmede film izletmede felan hiçbir sıkıntısı yok.Sadece sistemimi yenilemek istiyorum.







  • kardeş bence kasanı thermal thake veya cooler master al, işlemci amd phenom x4 olabilir, anakart asus iyidir, ekran kartıda asus , hdd western digital 1tb 7200 rpm iyi olur, ram 4gb dan aşağıda ram olmasın 8gb olursa iyi olur. Sende sistem toplama siteleri var orda bi topla ona göre yorum yapılır.
  • Asus anakartları önermiyorum..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dr.Pain

    Sevgili forumdonanım sakinleri.Maksimum 1500-1600 liraya 1-2 ay içinde mönitör dahil bilgisayar almak istiyorum.Fikir edinmek amacıyla bu konuyu açtım.Bu zamana kadar 1 gb ram 128 mblik ekran kartlı bilgisayarımla idare ettim.Şimdi yeni bir bilgisayar almaya karar verdim.Artık bende assasin creed revelations ve call of duty mw2-mw3 gibi oyunları hiç kasmadan akıcı bir şekilde oynamak istiyorum.Ama bilgisayarı toplayınca upgradesiz 2 sene rahat götürsün.Önerileriniz üzerine hazır bilgisayar almayı pek düşünmüyorum.Benim gibi 1 defaya mahsus bilgisayar alabilecekler için en iyi sistem önerisi nedir klavyesidir şudur budur tüm donanımları dahil? Birde elimde philips 107s6 crt monitör var.1024*768 yada 1280e 1024 Karşılıyo heralde maksimum.Babam şimdilik 1300 liraya felan kasa alalım monitörü sonra sıkışmadan alırız diyor.Şimdilik idare et diyor.Bana sanki ferrariye lpg taktırmış gibi olur gibime geliyor.Babamıda sıkıntıya sokmak istemiyorum sizce ne yapmalıyım? Son olarak 1 gb ram 128lik ekran kartı olan pentium 4 bir bilgisayar kaça satılabilir.Monitör dahil felan.İnternete girmede film izletmede felan hiçbir sıkıntısı yok.Sadece sistemimi yenilemek istiyorum.

    2 ay çok uzun bir süre, alacağın zaman konu aç yardımcı olunur.
    ikinci olarak satmak istediğin bilgisayar vs. fiyatını belirlemek için forumda bölüm var tüm bileşenlerini yazarak oraya konu aç.
    http://forum.donanimhaber.com/m_24735178/tm.htm




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.