Şimdi Ara

Maksimum 200 liraya kadar F/P kulak içi kulaklık önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Yeni bir kulaklık almayı düşünüyorum ama bir türlü karar veremedim. Eski kulaklığım İPhone’un kulaklığıydı ama kulaklığımın mikrofonu bozuldu maalesef. Yeni almak istediğim kulaklıkta ses ve mikrofon özelliği iyi olmalı, önerebileceğiniz Bluetooth özellikli kulaklıklarda olabilir. Kulak içi dışında kulaklık düşünmüyorum. Kısaca hemen hemen her durumda kullanabileceğim bir kulaklık arıyorum. Önerileriniz benim için değerli, şimdiden teşekkür ederim.

    İyi forumlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Sennheiser cx275s
  • Aldın mı kardeş bende sennheiser cx 300s modeline bakıyorum 360 -400 arası fiyatı var da şuan hb de indirim de beyaz ben kırmızı renk 299 a düşmüş bas ses tiz oyun ve müzik İçin yeterli olur mu müzikte basları duymayı kulagımın doymasını isteyen biriyim daha doğrusu tatlı yüksek ses olsun da ben kısayım istiyorum , bazı kulaklıklar da olduğu gibi ya bu son ses mi daha çıkmıyor mu diye aranmayayım ama tam karar veremedim .s sen karar verip aldıysan yazarmısın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NewLiFe61 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben QCY T5 serisi Bluetooth kulaklık aldım. Aldığım kulaklıktan çok memnununum. Tam bir fiyat performans ürünü diyebilirim. Size de tavsiye ederim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.