Şimdi Ara

Makyajlı Hyundai i10 ve i10 N Line tanıtıldı: Daha canlı ve konforlu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
1
Favori
3.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt

    Merak etmeyin 400e falan vermiyorlar zaten, 6 ay önceden sıraya girip elden de 100bin lira verip alabiliyorsunuz 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baz paketteki 15 inç ve daha dar lastik kombinasyonuyla bir nebze daha konforludur diye tahmin ediyorum. genel olarak araçtan memnun musunuz?

    ben özellikle 1,0 amt olanını merak ediyorum, performans ve tüketim olarak 1,2 ile aralarında çok fark var mıdır sizce?

  • SHIHAD kullanıcısına yanıt

    Derince limanından TIR ların üzerinde giden i10 ve i20 leri kim üretiyor o zaman. Gerçek şu ki üretilebilen araçların tamamı yurt dışına gidiyor iç piyasaya vermektense dışarıya dövizle satmak işlerine geliyor olay bu.

  • AO A kullanıcısına yanıt

    Zaten ASSAN, 2022 yılında ürettiği araçların (i10,i20,Bayon) %85ini ihraç etmiş.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ersin310 E kullanıcısına yanıt

    Mevcut versiyonda sadece Style pakette 15 inç lastik var. Fakat Style pakette hava yastığı sayısı 2'ye düşüyor, kol dayama gidiyor, yan aynalarda led sinyal lambaları gidiyor, gündüz sürüş farları halojene dönüyor, arka kamera gidiyor. Yani konforu bir tık arttırmak için bir çok donanımdan feragat edilmesi gerekiyor. Ya da elite donanıma 15 inç jant ile bir tık kalın yanaklı lastik takılabilir.


    i10'un bir önceki kasa 1.0 manuel 67 beygirliğini hem şehir içi hem şehirler arası 2000-2500 km kullandım. Şehir içi yeterli gelir ama şehir dışı yollarda 90'dan 120'ye çıkayım derseniz 67 beygirlik motor 3 sefer emin misiniz diye sorar.


    Her iki motor seçeneğinde neredeyse fabrika verileriyle aynı tüketim değerlerini yakalayabilirsiniz. Tabi yük varsa ve/veya rampa çıkıyorsanız haliyle tüketim artıyor. İstanbul trafiğinde çok kısa mesafe dur-kalk kullanıyorum. Güzergahta rampa da var. Tüketimi arttırmak için 2 gerekçe mevcut haliyle 100 km ortalaması yaklaşık 7 litre.


    Önceliklerim güvenlik ve donanım olduğu için araçtan genel olarak memnunum. Tatile de minimum eşyalarla gitmeyi tercih ettiğimiz için bagaj ve arka koltukların bir kısmı 3 kişiye yetiyor.





  • Mythology kullanıcısına yanıt

    yorum için teşekkürler. siz yazınca web sitesinden biraz daha detaylı inceledim. 2 havayastığı konusu hayal kırıklığı oldu. kendi adıma diğer donanımlar olmasa da olur diyebilirim, ya da ihtiyaca göre sonradan eklenebilecek şeyler (multimedia, park sensörü vb.) ama havayastığının çözümü yok. en ucuz versiyon olduğu için 1,0 jump cazip gelmişti, havayastığı için 1,2 elite de çıkmak istemiyorum, muhtemelen i10 fikrini eleyeceğim. yanlış bilmiyorsam kardeşi picantoda güvenlik konusunda versiyonlar arasında ayrım yok, belki makyajla birlikte i10a da aynısını yaparlar.


    bir önceki versiyonda tork konvertörlü şanzıman vardı, 1,0 motorun performansını hepten götürüyordur. amt şanzıman bence bu sınıfa yakışıyor, tüketime de faydası olmuştur. daha sakin bir rotada muhtemelen 6 litreleri kolayca görür.

  • ersin310 E kullanıcısına yanıt

    Evet, picantonun bütün paketlerinde (feel, live, cool) güvenlik donanımları standart. Kol dayama, park sensörü, geri görüş kamerası sonradan da takılabilir. Lâkin Hyundai gibi bu modelleri de maalesef ki liste fiyatı üzerinden bulamıyorsunuz. Ben picanto, i10 ve her ne kadar B segmentinde yer alsa da A segmenti gibi duran Mitsubishi Spacestar arasında kalmıştım. O dönem picanto sadece 67 beygir olarak satışta olduğu için vazgeçmiştim. Spacestar modelinde de bagaj 175 litreydi (i10 bagaj 252 litre) motor gücü 71 beygir, (i10 84 beygir) arka frenler kampana olarak (i10 elite dört disk fren) arka yolcu kapılarında eşya gözü olmaksızın geliyor. İkisi de aynı fiyattı. Spacestar'da dijital klima ve sorunsuz CVT şanzıman avantajına ek olarak bakım aralığı 20000 km'de bir yapılıyor. Aracın toplam ağırlığı i10'dan daha düşük. Sanırım 900 kg civarı (i10 1010 kg)


    AMT şanzıman bu sınıf için yeterli. Hem maliyet hem de hafiflik ön planda çünkü. Elbet ki herkes çift kavramalı tam otomatik şanzıman ister. Bu sefer aracın fiyatı yükselecek, toplam ağırlık artacak. 84 beygir olan güç daha da törpülenecek.





  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.