Şimdi Ara

Makyajlı Opel Grandland (2022-2024) Ana Konu & Kullanıcı İncelemesi (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
44
Favori
49.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Selamlar, Grandland 130hp dizel ultimate + pp aracımı farklı bir araç alacağımdan dolayı satıyorum. İlgilenenler 1173480190 ilan numarasına bakabilir.

  • etec88 E kullanıcısına yanıt

    Ben de paspas konusunda Sahler diyenlerdenim. Hem kokusuz hem de tam uyumlu, arka tarafın birleşim yeri çok güzel tasarlanmış. Hiç başka paspas bakmayın derim

  • @sarppy Hocam koltuk sensörü ne durumda diye sormuştunuz malesef tekrar başladı ötmeye ama bu sefer videoya alma fırsatım oldu. Yanımdaki yolcu indikten sonra 45sn kemer tak diye bağırdı durdu araba sonra anladı koltukta kimse olmadığını:) bakalım servise yolum düşünce göstereceğim

  • Alpiron A kullanıcısına yanıt

    önerileriniz doğrultusunda sipariş verdim.

  • etec88 E kullanıcısına yanıt
    Ben de aldım aynı paspas dan. Ürün çok güzel. Hoşuma gitti. Araba ile tam uyumlu.
  • Ankara içi saat 18:00-21:00 arası karma yakıt tüketimi, eko ve normal modda, gerçekten harika

    Makyajlı Opel Grandland (2022-2024) Ana Konu & Kullanıcı İncelemesi
  • Bagaj kapağını içerden açmanın bi yöntemi var mı acaba, avm güvenlikleri açamıyorlar bir türlü son 2 sefer inmek durumunda kaldım çok saçma geldi.
    buton yok tamam da anahtar da görmüyor içerden.
  • BMO kullanıcısına yanıt
    Malesef büyük sıkıntı. Aracı stop etmeniz gerekli sonra anahtardan açabilirsiniz.
  • BMO kullanıcısına yanıt

    ben bunu güvenlik önlemi olarak düşündüm.

  • BMO kullanıcısına yanıt

    AVM girişinde güvenlik kontrol noktasında durduğunuz zaman aracın kilidini içeriden açarsanız ya da kendi sürücü kapınızı açarsanız güvenlik bagaj açma düğmesine basarak bagaj kapağını açabilecektir. Bazı güvenlikler bagaj kapağının elektrikli olduğunu bilmediği için bagaj kapağını sanki yerinden kopartacakmış gibi asıldıklarından bagaj kapağının elektrikli olduğunu başta mutlaka belirtin.

  • ElectroTech E kullanıcısına yanıt

    stop edince anahtar içerden görüyorsa problemimi çözer, güvenlikler düğmeyi de bulamıyorlar teşekkürler




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BMO -- 24 Mayıs 2024; 5:54:11 >
  • Merhaba arkadaslar 2023 model ultimate grandland araca sahibim, şu carplay işi nasıl oluyor bir türlü baglayamadım?

    kabloyla mı olacak bir de

  • yasin90 Y kullanıcısına yanıt

    Evet, Apple CarPlay ve Android Auto için kablo gerekmekte. Sahip olduğunuz kablo kaliteli bir kablo ise telefonu araca kolayca bağlayarak kullanabilirsiniz.


    Kablosuz kullanım için Carlinkit, Ottocast tarzı ürünler almanız gerekmekte.

  • sarppy kullanıcısına yanıt

    Kabloyu taktıktan sonra nereden seçiyorum nasıl yapıyorum?

  • yasin90 Y kullanıcısına yanıt

    Telefon ayarlarından carplaye izin verirseniz otomatik bağlanırsınız. Kabloyu bağladıktan sonra ayarlar-carplay menüsüne girin iphonedan. ordan aracın bluetoothunu bulun.

  • Merhabalar,


    Bu araç almayı düşündüklerimden birisi ancak forumdaki tüm mesajları okurken kafama en çok takılan tavandaki boya atma konusu oldu. İlk sayfalarda sorun için daha çok Türkiye'de yaşandı, yurt dışında pek yok denilmesi ve olası problemin satış öncesi araçların uzun süre açıkta beklemesi vb. şeyler denilmesi tam kafama biraz yatmışken son sayfalarda iki kullanıcının tavanda boya atmasından bahsetmesi açıkçası kafama fena takıldı. 3 hafta önce mesaj atan bir kullanıcı 20 gün önce aldığım arabada boya atması var diyor. Yine 3 hafta önce bir kullanıcı Aralık 2023'de aldığım araçta boya atması var diyor. Yeni araçta bunu yaşamak bence kötü bir deneyim olsa gerek. Dahası başta kafama yattı dediğim gerekçeyi tekrar düşününce araçların uzun süre açıkta beklemesi pek mazeret olamaz gibi geliyor. Gerçek kullanımda zaten bu araçlar bütün gün güneşe ve doğal hava koşullarına maruz kalıyorlar. Garajı olmayan kullanıcı aracını zaten 7/24 açıkta bırakıyor. Bugün yoksa bile bir süre sonra başka kullanıcıların da başına zamanla gelebilir. Seramik ya da PPF gibi işleri de çok mantıklı görmüyorum. Bu sorunu çözmüyor sadece halının altına süpürüyor o kadar.


    Bu boya atma sorunu her kullanıcıda yok sanırım. Konu altında 2 kullanıcıda okudum. Diğerlerinde durum nedir?


    Bir de aracın paket içerikleriyle çok fazla oynamışlar. Özellikle GS paketinde bir özellik girmiş, sonra çıkmış, sonra bir başkası eklenmiş takip etmekte açıkçası zorlanıyorum. Fiyatının makul, içeriğinin dolu olması ve Alman görünümlü Fransız olmasına rağmen genel olarak bir Avrupa arabası olması nedeniyle hala tercih edesim var ancak ciddi şekilde kafam karıştı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mythief -- 2 Haziran 2024; 9:32:21 >




  • mythief kullanıcısına yanıt

    her araçta olduğunu sanmıyorum. boya için kuş kakası en büyük problem. subaru legacy 3.0 da başıma geldi. eritiyor boyayı. bazen fark edilmiyor. o yüzden zaman zaman kontrol ediyorum. sabah kalktığımda tepesinde kuş kakası vardı. hemen sildim. ne kadar zarar verdi bilmiyorum. ama mutlaka vermiştir. etrafa bakınca bir çok marka ve modelde görülür bu.

  • Anladığım kadarıyla çift renkli olanlarda sorun daha sık ortaya çıkıyor. Araştırınca şikayetçinin çok olduğunu fark ettim. Dahası kuş kakası deniliyor ama tavanlarda sanki başka bir durum var. Zira bu kaka arabanın her yerine gelebilir ki geliyordur da ancak sanki özellikle tavandaki boyaya daha çok zarar veriyor.


    https://forum.donanimhaber.com/opel-grandland-x-tavan-boyasi-atma-sorunu--151103371

  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.