Şimdi Ara

Makyajlı Peugeot 208 tanıtıldı: Yenilenen tasarım, yeni hibrit motorlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
1.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yıllar sonra EAT 8 gibi sorunsuz bir şansıman varken neden herkesin vazgeçtiği çift kavramaya dönüş var gerçekten merak ediyorum.

  • Bence tamir yerine orjinali ile değişen veya paslanmasın, çizikleri gitsin güneşten yanan kısımları giderilsin diye boyanan kısımlar sorun olmamalı. Evi boya-badana yapınca değeri düşermi?

    Ama pert olmuş, 2-3 arabasan bir araba yapılmış araçların tespit edildiği an tarafikten men edilmesi lazım. Hatta araç muayene istasyonları bu işe el atmalı.

  • Sanki B değil C segmenti araç konforunda, Volkswagen Polo bile aynı konforu tam olarak yakalayamıyor. İç tasarım aynı olsa da dodikler daha incelmiş gibi, ön farların altındaki led tasarımı ve yeni logo'lu ön panjur az da olsa değişmiş. Zaten dış tasarım anlamında eski 208 güzeldi, genel hatları ile yeni 208 de güzel olmuş.


    Eski 208'deki sarı taksi rengi gibiydi, şimdiki Agueda sarısı Volkswagen'ın sarısından bile daha güzel olmuş gibi görünüyor, daha fazla yeşile kaçıyor. Yeni hibrit motor seçenekleri ile özellik ve konfor olarak en güçlü rakibi olan Polo'ya fark atacak bu gidişle. Polo'da 1.0 TSI 95 HP'lik motor seçeneği az olduğu gibi, elektronik el freni bile yer almıyor.


    Şanzıman konusunda tork konvertörlü EAT8'i övüyorlar ama çift kavramalı e-DCS6'nın daha kötü olacağını sanmıyorum. Fiyat da önemli, bakalım 48V'luk elektrik motoru ilaveli hibrit yapı ile fiyatlandırma artacak mı, bence Allure Selection ve GT'de bir miktar artış gösterebilir. Peugeot 2023 yılında çoğu modelde hibrit yapıyı benimseyip, 2030 yılında sadece elektrik motorlu araç üretimine geçmeyi panlıyormuş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 10 Temmuz 2023; 10:4:26 >




  • Ön ve arka tasarım çok daha çekici olmuş; umarım arka sıradaki diz mesafesi de artmıştır

  • 308 yeni çıkmışken eskidi bile tüm aile makyaj yedi.

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Çift kavramayı önden çekişli araçlarda paketlemek daha kolay, daha hafif ve sürekli üst vitese geçme çabasıyla fabrika verilerine daha düşük tüketim yansıtarak daha az vergi ödeyebiliyorlar. Tabi dikkatsiz kullanıcı araç garanti dışına düştükten sonra volanla kavramayı eline alınca üreticinin çok umrunda olmuyor :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.