Şimdi Ara

MAKYAJLI POLO 2014 ANA KONU (231. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.740
Cevap
70
Favori
368.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • erencevik kullanıcısına yanıt
    Aynısı benim başıma geldi 2014 1.4tdi bluemotion aracta ses vardı ve 2.viteste stop sorunu önemsemedim 31.000 e geldiğinde artık inanılmaz sarsıntılı çalışıyordu hareket ederken zorlanıyordu çekiciyle tekstilkentten avek e çektirdim.Aynı parçalar değişti.Bende sağ aks neden değişmiş diye düşünüyordum hepsi kronikmiş burada öğrendim.Geçmiş olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Composition Media da AppConnect i aktif olanlar yazarsa sevinirim. AppConnect e tıklayınca ne oluyor? AndroidAuto çalışmıyordur çünkü henüz Türkiye nin desteklenmediğini biliyorum. (Google Maps te navigasyon özelliği Türkiye için henüz gelmiş değil, bu yüzden çalışmıyor) peki CarPlay çalışıyor mu? iPhone unu bağlayan hiç olmadı mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erencevik

    quote:

    Orijinalden alıntı: erencevik


    Bilgi vereceğim hocam konu hakkında. Umarım saçma sapan şeyler yaşamam.

    Evet bilgi vereceğimi söylemiştim ama iş güç yoğunluktan bir türlü yazamadım konuya arkadaşlar. Öncelikle randevum cumartesi sabah saat 8'deydi. Denilen saatte Avek'e gittim 1.4 TDI Polo start - stop sorunu için. Biliyorsunuz, ikinci viteste stop ediyordu araç düşük devirde, düşük hızdan kendi kendine. Debriyaja basıldığında tekrar çalışıyordu. Sordum bunu yaşayan var mı diye, onların bildiği birkaç vaka daha varmış bu şekilde. Fabrikada araç birleştirilirken uyumsuz parçalar kullanıldığından kaynaklı bir problemmiş. Öğlen 1.30'a kadar kaldım orada sorun biraz geç tespit edildi. Ama yapacak bişey yok. Beklemek biraz gerdi sadece, sonuçta daha 4 günlük arabaydı. Neyse araç kalmayacak diye anlaşmıştık ilk başta. Pazar günü araca ihtiyacım vardı çünkü. İkame araç var mı diye sordum, ellerinde yokmuş. Neyse servis sorumlusu bana epey ilgi gösterdi ve araç arıza tespitinden sonra parçalar için sipariş verileceğini, araç burda yatmasın diye de götürebileceğimi söyledi. Çok iyiydi bu. Aracı alabilecektim zira kullanıma engel teşkil eden büyük bir sorun yoktu. 1.30 civarı arıza tespiti bitmişti. Araçta debriyaj baskı - balata, volan ve ön aks'ın uyumsuz olduğu tespit edilmişti. Aracı götürebilecektim, bu arada sipariş verilecekti. Pazartesi öğlen parçalar elimizde olur dediler. Neyse tamam dedim aldım arabayı Pazartesi öğlen Avek'e gittim bıraktım. Salı öğlen de aynı saatte aradılar aracınızı alabilirsiniz diye. Gittim işte dün yani salı aracı almaya denilen parçalar garantiden değişmiş. Normalde bu değişim fiyatı 3-5 bin lira arasında oluyormuş. Tabi VAG'ın kendi hatası olduğundan dolayı garantiden değişti. Arabayı kullandım işte dün, normaldi o sorunlar ortadan kalkmış gözüküyor şimdilik. İşte nihayetinde sıfır alınan arabada böyle bir sorun olmuş olması moral bozuyor ama yapacak da bir şey yok. Dediğim gibi memnun kaldım servisten arabayı da hızlıca halletmişler, güzel oldu şimdilik. Sormak istediğiniz soru varsa yanıtlayabilirim.

    Bende 18 Kasım Çarşamba günü aracımı servise götürdüm bu problemden dolayı bana da aynı şeyleri telaffuz ettiler gelecek hafta içinde değişmesi gereken parçalar servise gelecekmiş o zaman arayacaklar sizde 2.vites kavrama noktasında hafif bi boşluk gibi bir silkeleme yaşıyormuydunuz. düzeldikten sonra örneğin 10-12 km hızlarda 2. vites kavramasında bir sıkıntı yaşadınız mı?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: orhanokay

    Composition Media da AppConnect i aktif olanlar yazarsa sevinirim. AppConnect e tıklayınca ne oluyor? AndroidAuto çalışmıyordur çünkü henüz Türkiye nin desteklenmediğini biliyorum. (Google Maps te navigasyon özelliği Türkiye için henüz gelmiş değil, bu yüzden çalışmıyor) peki CarPlay çalışıyor mu? iPhone unu bağlayan hiç olmadı mı?

    İphone bağlayinca desteklemiyor yaziyor.Benim aracim ekim cikisli lounge paket menude boyle bir kisim bulunmamakta.Bluetooth ile baglayarak telefonu ve itunes muzikleri gorebiliyorum sadece. Bunun aktiflestirilmesi icin servise 1000tl gibi bir ücret ödeyip acilmasi gerekiyormus.(sesli komut sistemi dahil).Actiran varsa bilgi verirse seviniriz ona göre değerlendirelim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • urgentapo U kullanıcısına yanıt
    Hem ufak bir silkeleme hem de işte o düşük hızda aracın stop etmesi sorunu yaşıyordum. Servisten sonra düzeldi.

    Ben bir de şey sormak istiyorum. Aracın sesli komut özelliğini kullanmak istediğimde sesli komut sistemi hizmet dışı gibi bir uyarı alıyorum nedendir? Ne yapabilirim bunun için?
  • 5 aylık dsg polomla başıma gelenleri anlatayım size bu yüzden araçtan soğudum artık.
    Aracı ilk aldığımızda herşey gayet güzeldi.Sorunsuz kullanıyordum bir depo ile istanbul içinde 850-900 km yol yapıyordum ancak bu güzel kullanım yaklaşık 1 ay sürdü.1ay sonra il sıkıntımız direksiyondan gelen ses ile başladı.Daha önceki aracımda başıma geldiği için sorunun direksiyon kolonundan geldiğini anladım ve altur yetkili servise götürdüm.Burada sorunun direksiyon kolonundan olduğunu tesbit edip garantiden değiştirdiler ki bu işlem 4gün sürdü ve tabiki ikame araç vermediler.Hadi sorunumuzu çözdüler dedik.Bu 1 di.
    Yaklaşık 1 ay sonra bu seferde yakıt göstergesinin araç yaklaşık 300 km yol yaptıktan sonra yerinden oynamaya başladığını fark ettim.Bunun yanısıra en ufak bir rampada araç dur kalka girdiğinde ve ani bir kalkış yapmam gerektiğinde şanzımandan bir uğultu geldiğini fark ettim ve hatta videoya çektim.Bu sorunla tekrar altura gittim.Aracı teste tabi tutup sorunu kendilerinin tesbit etmesi gerektiğini belirttiler.Tabi ben mekanik ustasını çağırıp videouyu dinlettim %90 debriyajdan dedi.Sonuç yine 4gün araç alturda kaldi ve debriyaj setinde sıkıntı olduğunu ve garantiden değiştirdiklerini belirttiler ayrıca yakıt şamandırasına tekrardan yazılım yüklediklerini belirttiler.İyi güzel sonunda düzeldi dert bitti dedik kiiiii asıl sıkıntı ondan sonra başladı.Bu işlemler yapılmadan önce şehir içi bir depo mazot ile 850-900km yapan araca birşey oldu ve bir depo mazot ile 600-650km yol yapar oldu.Araç sanki benzinli gibi yakmaya başladı.Hele bir kere 520 km yol sonunda mazot aldığımda araç 51lt mazot aldıki gözlerime inanamadım resmen 100kmde 10ltye yakın mazot yakmış.Tabi doğuşun müşteri ilişkilerinden hizmmet kalitesi diye aradıklarında veryansın ettim.Ayrıca alturuda arayıp aynı şekilde siz bu araca ne yaptınız diye veryansın ettim.Sonuç olarak hemen buyrun gelin kontrol edelim dediler.Geçen hafta aracı götürdüm ve sabahtan bıraktım.Öğlen telefon açtılar buyrun gelin aracınızı alabilrsiniz diye.Ne yaptınız sorun nedir dedim?Mekanik hiçbir problem yok sadece yazılım güncellemesi yaptık tekrarda sadece şanzımanın yazılım versiyonu düşükmüş onu yükselttik o kadar dediler.Peki dedim aldım aracı.Araçtaki mazot ile 820km yaptı araç şükür düzeldi dedim.Ama neredeeee yeni aldığım mazot ile aracın yakıt sarfiyatı yine aynıya döndü.Şuan araçtaki mazotum ile yine 600km ancak yapacak araç.Aracın yol bilgisayarındn baktığımda aracın yakıt sarfiyatı 6.5lt den aşağı kesinlikle düşmüyor gözüküyor.Dün direk doğuşu arayıp bir sürü saydım ve bu işe bir çözüm bulunmasını istedim ayrıca aracımı kesinlikle altura götürmeyeceğimi oraya güvenimin kalmadığını belirttim.Bu arada alturdaki arkadaşlar bu işleri yaparken ayrıca klima gazını boşaltmışlar gidip cebimden parayla tekrar bastırttım.Şimdi doğuşun başka bir yetkili servis ile iletişime geçip bana dönmelerini bekliyorum.Araçtan resmen soğudum artık.
    Buna benzer bir sorun yaşayıp çözüme ulaştıran varmıdır arkadaşlar???




  • Arkadaslar 14 bin kmdeki aracimda kapilardan trim sesleri geliyor.Bununla ilgisi servise giden sikayeti olan oldu mu acaba ?
  • Arkadaşlar merhaba aşağıdaki durumları yaşayanınız oldu mu? Aracım Mayıs çıkışlı Polo Lounge 1.2 tsi manuel

    1) Araçta vites sesleri biraz fazla gibi geliyor. Aracın camları açıkken 1 e takarken alt kısmından şık şık diye sesleri fazlasıyla duyuyorum. Sizde de aynı durum var mıdır?

    2) Radyo bazen çalışmıyor. Frekans geçişi yapmayıp ses vermiyor.

    3) Bugün yolda gelirken tüm ekran ve göstergelerin ışığı 1 sn gitti geldi.

    4) Geçen hafta araç start stop hatası verdi.

    5) Direksiyonyn alt kısmından(pedallara doğru) hafif bozuk yola girince çıt çıt diye trim sesi gelmekte.

    Yukarıdaki sorunları yaşayan var mı? Bunlar için servise gitmeye gerek var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkdaşlar ortaLAMA yakıt tüketiminiz nedir şehir içi ? şehir dışı ? benim şehir içi 6.2 litre şehir dışı 4.8 seyirlerinde normal mi?
  • 1.4 atmosferik kullaniyorum hocam sehir ici 6.5 -7 lt arasi sehir disi 4.5-5 arasi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk periyodik bakım için 1 hafta sonrasına randevu aldım, 560tl dediler polen filtresi değişmek istemiyorum km. henüz 3000 olmadı bile dediğimde merkeze not düşerek değiştirmeyiz 510tl olur dediler, yağ olarak castrol edge kullanıyormuşlar. sizce fiyat nasıl?
    araç 1.2 tsi dsg
  • Haklinda olsun internetten alirsan randevuyu %5 indirim yapiyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar 1.2 tsi comfortline dsg aracımı park pozisyonunda çalıştırdıktan yaklaşık 10-15 sn sonra stop ediyor.Bu bir arıza mı,böyle bir şey yaşayan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar star stop sistemi aktifken bazen ışıkta durduğum vakit stop etmiyor araç böyle bişey yaşayan var mı acaba?
  • rölantideyken veya 1. ve 2. viteste gaza basmadığım zaman rahatsız edici bi ıslık sesi geliyor ama gaza basınca gelmiyor.araba daha 4 aylık 1.2 tsi. servise götürdüm sorunu gideremediler ve tsi motorların sesi böyle dediler ama arabadan inanılmaz soğutan sinir bir ses var ve normal olma durumu yok. ne yapmalıyım böyle bir durumda bilemiyorum elimde binilmeyecek durumda güya sıfır araba var ama servis budurumu gidermeyi bırak normal olduğunu söylüyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. 1.2 tsi lounge aracima evimin önünde park halinde carpmis birisi. Sizden ricam izlemem gereken yol nedir? Doğuş oto'nun servisine mi yoksa kaskonun anlasmali oldugu bir servise mi göturmeliyim? Bu olaydan sonra aracin önüne kilitli park bariyer sistemi bakmaya basladim. 100tl gibi bir fiyatlari var. Belki bu sekilde bu tarz olaylarin onune geçilebilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • şunu mu anlamamız gerekiyor, DSG şanzıman biraz sıkıntılı Poloda.
  • merhaba
    az önce okuduğum bir habere göre 2017'den itibaren dijital radyoya geçileceği için 20 milyon araçtaki radyo çöp olacak, en az 40 dolarlık masrafla analogdan dijitale geçiş yapılabilecek diyor.
    2014 polom bu geçişten etkilenecek mi? bilgisi olan var mı bu konuda? teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk bakımdan çıktık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAMET/ -- 4 Aralık 2015; 22:56:40 >
  • SAMET/ kullanıcısına yanıt
    Araç özellikleri nelerdir.bende yarin giricem 1.2 tsi dsg benim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.