Şimdi Ara

Mala zarar verme suçu hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Karşı tarafla direkt görüşüp zararın karşılanmasını istediğinizi konuştunuz mu? Hemen şikayet ve adli yolu düşünmeyin.
    Bazı şeyleri sulh ile çözmek çok daha kolay ve hızlı.
    Yoksa sizin isteğiniz karşı tarafı cezalandırmak mı?
    Öncelikle buna karar vermek lazım.
  • fractal design kullanıcısına yanıt
    Konustum hocam. Tamam hallederiz dedi ve beni iş yerine çağırdı. Ben de gittim. Bana arabayı bırak git işi uzun sürebilir dedi ben de gitmedim ( iyi ki de gitmemişim) iş yerinde kendi ustasına lekeyi çıkartmaya kalktı ustada lekeyi çıkartamadığı gibi araca zarar verdi. Ben de durumu anlattım. Şu an işim var ben seni ararım dedi ve akabinde aramadı ben aradığımda telefona bakmadı. Ben de karakola gidip şikayetçi oldum. Vermiş oldukları ifade de tahminimce istemeyerek oldu dediler. Savcı da kasten yapılmadığı için kovusturmaya yer olmadıgına karar verdi. Ben de işten güçten fırsat bulup 2. bir girişimde bulunmadım henüz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tepetör T kullanıcısına yanıt
    Bence son bir kez görüşün.

    Zararımı karşılamazsanız bu sefer makhemeye vereceğim/vermek zorundayım diyin. Bu konuda tecrübeli bir avukat arkadaşım var. Onun tavsiyesi ile son kez görüşüp çözebilirsek çözelim yoksa mahkeme açalım diye tavsiye verdiğini söyleyin. Üstüne bir de avukat ve mahkeme masrafı ödemek zorunda kalırsınız diyin. Bu işi sulh içinde çözelim, hem gereksiz zaman hem para harcamayalım diyin. Bu arada işlem için düzgün bir yerden fiyat alın. Tutar belli olsun. Konuşurken şuradan fiyat aldım, istersen direkt oraya ödemeni yaparsın diyin.

    Büyük ihtimal sonuç alırsınız.


    Mala zarar vermeden yapılan işlemler sonuçsuz kalıyor malesef. "Ben bilerek kasten yaptım" demedikten sonra sonuç bu malesef.
    Trafikte aracıma vurup tamponumu çatlatan hıyar bastı gitti. Karakola gidip şikayetçi oldum. Gidip bir de alkol raporu falan aldım ramazan ramazan. Sonuç takipsizlik. Ama yine karşı tarafın ifadesi, trafik sigortası vs de karakolda alındığı için bunlarla karşı tarafın sigortasından yaptırdım işlemi. Kendi kaskomdan mini onarımla da yaptırabilirdim ama amaç hıyarı cezalandırmak olunca onun sigortasından yaptırdım. Önceki sene 700TL'ye yaptırdığı trafik sigortasını bu sene 1250TL'ye yaptırdı. Sigorta bilgileri bende olduğundan tekliflere bakmıştım. En düşük 1250TL veriyordu. Benim araçta 500TL'lik hasar kaydı oldu hiç önemli değil. Tampon çatlağı tamiri sadece.




  • fractal design kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz sinirliyim. Ters bir şey söyler elimden bir kaza çıkar diye korkuyorum. Zaten adam olsalardı zile basıp arabayı çek derlerdi. Kendisinde piyasa değeri 600+binlik Audi var boş birisi olup aynısını yapmak gerek .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çarp Audi'sine bielerk olmadı de.
  • Koymaz ki adam istese aynısından 100 tane daha alır. Bugün sabah karşılaştık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkıntı malesef ülkeden böyle insanlıktan nasibini almamış çok adalet de yok Allah sabır versin.
  • ben olsam dava açarım belki ödemez yada ödemeyi unutur bu sefer 52 tane banka var ülkede bütün hesaplarına haciz yollatırsınız onları kaldırmakla uğraşır durur adam esnafsa hesaplara gelen bloke adamı tabiri caizse osurtur yumuşak karnından yumruğu yer ben bankada çalışıyorum ne adamlar görüyorum 55 tl 75 tl gss prim borcu falan çıkmış 8 10 sene öncesinden hesapta bloke var 55 tl için adam hesabı kullanamıyor sonra çeki yazılıyor vs hele devlet bankalarında uğraşır durur icradan yazı gelsin de gm onay versinde bloke kalksın da ölme eşeğim ölme
  • Discount Specialist kullanıcısına yanıt
    Kesin açacağım hocam. Yaptığı yanına kar kalmaması için .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.