Şimdi Ara

Maliyeti az Dönerci Dükkanı Açmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SiyahPapyon

    Dönerin özel soslu olması şart hocam bunun yanında güzel soslu bir tandır lavaş olursa da tadından yenmez.İşin püf noktası tamamen sos ile bitiyor.Sosun ve lavaşın güzel olur, fiyatlarında makul olursa patlar gidersin
    Hocam sosu iyi ayriyetten içine sarımsaklı mayonezde koyacağız. Ekmek değil sadece lavaş olacak
  • feda0034 F kullanıcısına yanıt
    En azından liseye felan yakın olsun bence. Çünkü katık genelde öğrencilere hitap eden bir yiyecek bana göre. Üniversitemin yanındakilerin müşterilerinin yüzde 80 i öğrenci çünkü. Başka yerde de iş yapabilir tabi ama önce bi kitle belirleyin fiyatları da ona göre ayarlayın. Ucuz olacaksa esnafa yönelik bir mekan olabilir mesela.
  • Sosu becerebilirseniz tutar.Isparta’da Eskişehir’de vs şubeleri bulunan bulunan Donas döner bugüne kadar yediğim en iyisi diyebilirim.Üniversite zamanında sürekli yerdim.Şuan ise İzmirde yaşıyorum Dönes döner , iskenderun döner , katık döner vs vs bir sürü bu tarzda döner yapan yer var ama hepsi birbirinden kötü.O donas dönerin tadını hiçbirinde bulamadım.Eğer ki sos olayını tutturursanız yürürsünüz diye düşünüyorum.
  • feda0034 F kullanıcısına yanıt
    Yok hedefini anladım ama senin elinde para dışında ne var? Döner mi yapabiliyorsun ya da yerin var sadece işletme mi açacaksın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nyanko Sensei

    Yok hedefini anladım ama senin elinde para dışında ne var? Döner mi yapabiliyorsun ya da yerin var sadece işletme mi açacaksın
    60 bin lira civarı bi bütçem var. İşletmek istiyorum hocam, bi tecrübem yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Squixse

    Sosu becerebilirseniz tutar.Isparta’da Eskişehir’de vs şubeleri bulunan bulunan Donas döner bugüne kadar yediğim en iyisi diyebilirim.Üniversite zamanında sürekli yerdim.Şuan ise İzmirde yaşıyorum Dönes döner , iskenderun döner , katık döner vs vs bir sürü bu tarzda döner yapan yer var ama hepsi birbirinden kötü.O donas dönerin tadını hiçbirinde bulamadım.Eğer ki sos olayını tutturursanız yürürsünüz diye düşünüyorum.
    Hocam bu işi daha önce yapmış tecrübeli bi ustayla görüştüm. Kendisinin başka bi ilde dükkanı var ve çok işlek. 10 bin TL gibi bi fiyata istersen isim hakkını istersen sosu veririm dedi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: feda0034

    60 bin lira civarı bi bütçem var. İşletmek istiyorum hocam, bi tecrübem yok

    Alıntıları Göster
    Kendin mi usta olacaksın yani?
  • Nyanko Sensei kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam dönerci tutacağım.
  • bahsettiginiz konsepti kurumsal olarak yapan pek cok hatay donercisi var. bahsettiginiz hatay usulu donerin uzun versyonu. zurna diyorlar. benim okudugum sehirde bu bahsettigim kurumsal hatay donercilerden birisi cok iyi is yapiyordu ancak bu et donerciler cikinca tum tavukcular gibi isleri azaldi, suanda doner patates kizartmasi kola 11 tl lik bir kampanyasi var ve universiteye vizir vizir servis cikartiyor. ayrica kesinlikle yemeksepetine hizmet verin. belki sizin konsepte kar acisindan uygun olmayabilir ancak gerekirse yemelsepetindeki fiyatlari arttirin ama yinede katilin cunki dukkaninizi bilmeyen gormeyen duymayan birinin sizin donerinizi soylemesinin tek yolu.
  • Bu tarz fast food mekanlarında dükkana harcayacağın parayı motora ve reklama harcamak gerekir bence. Döneri genelde sipariş edip kendi mekanında yer insanlar. Yemeksepeti ve yerel sitelerden siparişin olsun bulunduğun mahalleyi de reklama boğman lazım. Her hafta el broşürü dağıt insanlar mekanı bilsin.
  • Seçenekler arasında karga dürüm olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yıgıdo5858

    Seçenekler arasında karga dürüm olsun.
    Karga dürüm nedir hocam?
  • Lise öğrencisi olarak yemek için psikolojik sınırım 6-8 tl.


    Yer seçimine dikkat etmenize tavsiye edebilirim..uzak biryere yemek yemeye gitmiyoruz genelde
  • Yeni bir konseptle gir. Daha ilgi çekici olur.

    Bin tane dönerci var. Yeni bir şey yaparsan patlar gider.
  • işletme kurmak kolay ama işletmesi çok zor bir şeydir.bütün parayı harcadınız açtınız ve 12 13 liradan günde 250 döner satacağınızı mı düşünüyorsunuz?ben size bir şey diyeyim mi aylarca boş oturacaksınız.bunun kirası var usta parası var ve tavuk eti gibi çabuk bozulan bir şey satıyorsunuz bir köşede sağlam bir paranızın olması gerekir dayanabilmek için.bu foruma istanbul'da tatlı dükkanı açan bir arkadaş geldi kimse gelmiyor ama yanımda kalitesiz ürün yapan pastane para basıyor diye.çünkü o pastane yıllardır orada ve sen yenisin insanlar bilmiyor tanımıyor şöhret zahmetle yapılır.yaptığı tatlıları çöpe attığından falan bahsediyordu sizinki de farklı olmayacak orada tutunmanız lazım önce.benim kuzenim işletme kurdu 3 ay sonra kapattı hiç bilmediği masraflar çıktı.mantar gibi açılır kapanır bazı dükkanlar siz de öyle bir yer tutuyorsanız bunu bir işaret olarak almanız gerekir.60 bin lirayla ben gıda sektörüne girmezdim acımasız bir sektör ne kadar kaliteli ya da iyi yaptığınızın bir önemi yok ki bu konuda tecrübem yok diyorsunuz.mesela dükkan çalışanlarına hijyen belgesi almanız gerektiğini ama bunu öğrendiğizde 4500 lira ceza yemiş olacağınızı biliyor muydunuz?illa ki süpriz giderler çıkacak ve insanların eskiyi bırakıp yeni bir şeye alışması zordur.reklam yemeksepeti motorlu kurye ile biraz satış yapabilirsiniz ama 60 bine olmaz ve böyle yaparsanız aylık masrafınız çok daha fazla olacaktır.dayanma parası da düşünülürse rakam fırlar.




  • 10 bin vermek yerine 1-2 bin tlye kendin evde deneye yanıla çok güzel sos yapabilirsiniz hem size özel olur reklamını da yapabilirsin. Sosun içersinde sarımsak, soğan tozu. Eser miktarda kereviz ve hardal tozu da muhakkak olmalı o dışardakilerde de bunlardan kesinlikle var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GR33K -- 23 Aralık 2019; 20:13:20 >
  • Hangi semt
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.