Şimdi Ara

malta sprachcaffe dil okulu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
2.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 5 aydır bu okulda okumaktayım sormak istediğiniz soru olursa buradan bana sorabilirsiniz birde okulla ilgili bir video paylaşayım.

    http://www.youtube.com/watch?v=d4FUiAyIzpE



  • quote:

    Orijinalden alıntı: ultraslan02

    Arkadaşlar 5 aydır bu okulda okumaktayım sormak istediğiniz soru olursa buradan bana sorabilirsiniz birde okulla ilgili bir video paylaşayım.

    http://www.youtube.com/watch?v=d4FUiAyIzpE

    Dostum aylik fiyatlar nasil ? 1 ay 2 ay 3 ay 5 ay gibi mesela ? Konaklaman nasil ne kadar oduyorsun ? Gitmeye degermi yarari oldumu ? Malta nasil maltada hayat nasil ? Uzun oldu ama bende dusunuyorum yardim edersen sevinirim simdiden saolasin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi sen ne güzel insansın ya :)

    bende bu aralarda dil okulu için birkaç ülke ve okul araştırıyordum.

    Direkt net sorayım, Malta'yı önerir misin, önerirsen hangi okulu öneririsin?

    Bir de Malta'da ingilizce aksanı çok kötü ve pratiğin falan anlamı olmıyor önermem // Maltada çok fazla türk var cılkı çıkıyor kaçamıyorum adamlardan gibi konularda düşüncelerin neler çok merak ediyorum

    ilgin için de teşekkür ederim
  • Malta'daki kurslarda tıpkı İngiltere ve Amerika seçeneklerinde olduğu gibi Türkler ile karşılaşmanız çok olasıdır. Bu anormal bir durum değildir: İngilizce kursu için yurtdışına giden milletlere baktığınızda Türkler oldukça yüksek bir orana sahiptir. Mevcut türkler ile çok içli dışlı arkadaşlıklar kurmanıza gerek yok. Selamlaşıp, hal hatır sormanız yeterlidir. Sosyal vaktinizin çoğunluğunu diğer milletlerden gelen öğrencilerle geçirme özgürlüğünüz her ülkede vardır. Yani bu tamamen siizn terchiniz olacak.
    Malta'yı özellikle ön plana çıkaran özellikleri; diğer ülkelere göre daha ekonomik olması, vizesinin de yine İngiltere ve Amerika'ya nispeten daha risksiz olmasıdır.
    Kursların içinde tüm personel akıcı ve güzel bir şekilde İngilizce konuşurlar. Kapıdaki güvenlikten tutun da kafeteryadaki görevliye, öğrenci işlerini yürüten memurlara kadar. Kurs dışında da özellikle sosyal vakit geçireceğiniz alanlarda ( cafe, bar, restorant, mağaza,market,vs) herkes İngilizce konuşmaktadır.




  • Merhaba Arkadaşlar
    Malta'da 24 hafta eğitim 24 hafta yurt konaklama 30 ders haftakık gidiş-dönüş uçak bileti 4.900 Euro daha kaliteli konaklama isterseniz 5.900 euro dileyen öğrenciler benimle iletişime geçerse sevinirim .Başlangıç tarihleri 01.07.2013
    01.08.2013
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.