Şimdi Ara

MANES- OYUNDA SATILIK- ALCHEMY STAFF +9 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
7.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • hı woe 8 alc 10 kıyası için söyle düşün

    alc 9 woe 7 den zaten hali hazırda fazla vuruyor

    7 den 8 e geçerken ap artışı ile
    9 dan 10 a geçerkenki ap artışı arasında iki kat fark var

    teorik olarak alc 10 un, woe8 den açık ara fazla vurması lazım
  • lvl 66 % 41 ///// 41*** np

    itemler: +8 m.d/// rebirth +2 m.d

    +8 fp set /// +7 dd

    dex +9 belt///// +7 dex set

    +7 unding set/// görev takıları





    İletişim Tel No: 05383261082
    05375625226
    İletişim e-posta: seniseviyomto@hotmail.com
    kissmyraptor@hotmail.com

    ####NOTİCE#### selling theDAYI pm me fast no-trade :) para lasım aga :) 150 ytl istiyorum çara ####
  • Maneste asasin lvl 66 % 41 ///// 41*** np

    itemler: +8 m.d/// rebirth +2 m.d

    +8 fp set /// +7 dd

    dex +9 belt///// +7 dex set

    +7 unding set/// görev takıları





    İletişim Tel No: 05383261082
    05375625226
    İletişim e-posta: seniseviyomto@hotmail.com
    kissmyraptor@hotmail.com

    ####NOTİCE#### selling theDAYI pm me fast no-trade :) para lasım aga :) 150 ytl istiyorum çara ####
  • q0p , yanlış yere yazdın sanırım .

    draco , verdiğin bilgiler için çok teşekkürler. Forumda 1 cümleden uzun yazabilen insan sayısı gerçekten az , belki de diğerlerinin yanında kaynıyorlardır ben göremiyorum. Ama gerçekten forumda sağlıklı bilgi almak imkansızlaştı gibi. Özellikle bilmeyenler sürekli birşeyler yazınca malesef forum bilgi çöplüğüne dönüşüyor. Bunu nasıl düzeltecekler bilemiyorum.

    Staffları yada diğer silahları test ederken aynen senin dediğin gibi yapıyorum. Aynı şartlarla , aynı mesafeden. Değişik skilleri deneyip , her skilin en fazla kaç vurduğu yanında , ortalamasına da bakıyorum.

    Şu an alchemy yi kullanıyordum. Bu akşam ful ice a dönecektim 255 int verip , elixir yada garp alıp. Pek fazla damage vurmuyor full int ama rakibi durdurması çok etkili. Clan party de çok önemli oluyor. İce olduğum sürede de rons +7 denk gelirse mutlaka alayım , çünkü tekrar half paper flame e döneceğim.

    Sendeki rons için sana cesaret vermek amacıyla şunları yazayım. Birkaç ay önce clandan çok sevdiğim bir arkadaşım rons+8 basmıştı , bir süre kullanıp sonrasında sattı. Bilsem , ben almayı denerdim ondan. Ayrıca dediğim arkadaşım sonra bir de woe+8 bastı. Onu da satmak zorunda kaldı , çünkü half paper için olan 70 lvl görev stafını da +8 e bastı :) Yani basılabiliyor. Şans işi ama denemeden olmuyor. Bence bir ara dene +8 e.




  • @HeIIoweeN
    iltifatın için teşekkür ederim, karşılıklı oldugunu bilmeni isterim.

    full int konusunda bi ara baya bi düşünmüştüm.
    ancak yüksek levellerde bu yap boz pahalıya mal oluyor, bir de bir süre sonra biraz sıkıcı oluyor

    full int için benim kararım şu şekilde

    1. full int taktik kullanım amaçlı, kendi başına rakip kesmesi nerdeyse imkansız olan bi char, (rakip cılız sa keser tabi )
    2. bu durumda full int in 2 amacı var biri hayatta kalmak digeri de taktik buz ya da lr atıp geride durmak, takım arkadaşlarına mama pişirmek :))

    bildigimiz üzere, mp bonus mage için cz de işlemiyor, ancaaak.. hep unuttugumuz bişey var ki
    int işliyor.

    ve ikinci tatlı bir husus da, int takılar bedava denilecek kadar ucuz.
    farzı misal amulet of goddess,
    bunun bende +1 i var, 2 basmaya biriktiriyorum, 2 oldugu taktirde, hatrı sayılır bir can ve 30 int bonus veriyor.
    o pazarda hep pas geçtigimiz golden earring misal, +3 basmak bile mümkün topladıktan sonra, +2 de 16 int veriyor bu ucuz takı.
    yine ucuz diger bir takı, platinum ring, +2 de 20 int
    kemerimiz glass, ib her neyse kalsın, glass benim tercihimdir, hp ve int bonusundan dolayı 10 da ordan gelir
    bi total bakalım
    pendant, 30 int
    küpeler 32 int
    yüzükler 40 int
    kemer 10 int
    totalimiz 112 int bonus

    yarı paper oldugumuzu varsayalım
    totalimiz yapar 224 int. hp fazla kayıp vermez, mp gücü aynı kalır, bu int takıları +3 bulabiliyorsan eger, bonus 135 total 247 olur

    tak yarı paper&int ol, çıkar yarı paper ol,
    224 intli 255 mp li bi mage de, ister glacier olsun ister lightning

    afedersinde kodummu hem oturtur hem osurtur

    bu sistemi test edicem bu aralar, bi zamanlar yapmıştım giysilerle, ama yeniydik fazla hatırlamıyorum. tabi gerekirse int kıyafette basabilirsin.
    bifrost stafları da dikkatimi çekiyor bu aralar, hem güzel ap si , hemde güzel int bonusu var, mesela garp

    ancak damage çok az.
    72 skili ile çok iyi sonuçlar verecektir, yarı crimson yarı cyristal set de kullanılabilir. zengin günlerim olsa onu da bi denerdim :))

    aklıma gelmişken,
    diger bi mantık da şu
    tank int mage !!
    yine yukarıda verdigim örnekleri düşün, 16 hp veren küpe bulmak zor, ancak int veren bulmak kolay,
    bu int i neden base den vereyim?
    staf ihtiyacı kadar mp, ve int, bonuslarla 255 e yaklaştırmak, ya da biraz int vererek tamamlamak, kalan puanları da hp vermek.
    bu durumda char yine 255 int in yaptıgı işi yapacaktır, ancak can 3500 e kadar çıkar. 70+ oldugunu varsayarak yazıyorum.
    255 int den daha fazlasını gerektirecek bi rakip olucagını da pek sanmıyorum açıkcası.
    yani 255 base verim, üstüne yine takılar olsun.. ben sanıyorum ki gerek kalmaz.
    eli kalkanlı, takıları saglam 70+ bi warrior olmadıgı sürece, herkese yeter 240 int. eh elinde kalkanla da gezen pek warrior yok sanırım cz de ..

    degişik bir model.. belki bunu begenirsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draco -- 6 Ağustos 2007; 19:14:53 >




  • Bu Kadar Adam Buraya Bunları Yazmış Araya Gırmek Istemezdım Ama Bende 1 Kaç Cumle Eklemek Istıyorum
    Ardream Charıma Gerı Döndum Ve Ben Bırakmadan Önce 1 Adam Vardı K9KARINCA Mıydı Neydı Yarı Paperdı Sızın Dediğiniz Gibi Adam Onune Gelen 42 Lıght Staf Adam Kut Yerde Ulan Dıodum Mage Bu Intde Deıl Nasıl Böle Oluyo Sonrdan Sordum Öğrendım Herkes Stafını +8 Ezık Sanırken O Adamın Stafı +9 Muş ( Warya Alchemy'e Benzeyen İşte 0 Adını Unuttum )
    Adam Herbıden İşi Bılen Mageydı Acayıp Np Kasıoduk Adam Hala Devam Edıyomu Bılmıyorum Ama Ardreama
  • Öneriler için teşekkürler , çoğunu ben de düşündüm . Şu an yarı paper flame im. Lvl75. Genelde clanla mage party olarak takılıyoruz , bizimkiler exp de falan olursa , o zaman ben scroll basıp tek takılıyorum , teke tek kapışmalar çok zevkli oluyor. Ancak bu durumlarda magelerin şöyle bir dezavantajı var. Benim rahat keseceğim rogue , canı yarıya inince hızlı olmasının verdiği avantajla kaçıyor benden. Benden iyi olan kaçmıyor , ben de kaçmıyorum tabii ki. Beni kessede , bayağı bir pot harcamak zorunda kalıyor. Ayrıca beni kesme süresi uzun olduğundan , etrafta dolaşan başkalarının da saldırısına açık oluyor , kısacası kolay yem olmuyorum hiçbir zaman. İnt i , hem party ile takıldığımızda kullanmak için , hem de tek takıldığımda bu kaçanları engellemek için istiyorum. İnt olunca teke tekte zor keserim belki ama en azından kesebileceğim adamların kaçmasını seyretmem.

    İnt toplamımın ne kadar olması gerektiğin konusuna gelirsek , şunları söyleyebilirim.Bizim server da 80lvl adam çok fazla var. Daha önce de full 255 int vermiştim , ve buna rağmen durduramadığım warriorlar vardı ki o zamanlar 80 lvl adam bu kadar çok değildi. Şimdi hepsi hem lvl hem de item olarak daha kuvvetli. O yüzden şimdi elime garp+7 alıp (22int bonusu var) deneyeceğim. Küpeleri de dual white silver earing yapacağım. 10 int de oradan gelecek. Glass dan da 10 int geliyor. Böyle denemekte fayda var. Eğer bu int toplamından memnun kalırsam , o zaman senin dediğin şekilde diğer itemleri de int ile destekleyip , statlardaki mp den kısmadan , işe yarar int bonusa ulaşmaya çalışacağım. Şu an için item satın almaktansa statları değiştirip deneme yapmak maddi açıdan benim için daha az kayıp yaratacak. Hatta maddi kayıp az olsun diye , complete set giyebilecek int e sahip olacak olmama rağmen , üstümdeki +8 ve +9 linen ve hard leather armorlarla takılıcam birkaç gün. Sonrasında esas değişikliği yapacağım.

    Genel olarak statlar hakkında da şöyle bir düşüncem var. 80 lvl açılmadan önce , en yüksek 70 lvl varken verilebilecek maximum stat 255 di. 80 lvl açıldı ama hala 255. Yeni patch ile ne olacak bilemiyorum ama yine max 255 tutarlarsa , çok saçma bir iş yapmış olacaklar. Eskiden paper kavramı vardı. Paper rogue lar vardı bir sürü. Şimdi yok , çünkü zaten hepsi shell giymesine rağmen 255 dex vermiş durumdalar. 80 lvl mageler de öyle. Complete giyiyor ama mp 255. Magelerde hala paper olayı var ama bence çok mantıklı değil.
    Defansı , atak gücünü arttırmak için azaltabilirsin. Ama şu anki paperlar zaten 255 vermiş durumda ve statlar artıyor , int yerine hp ye veriyorlar statı. Bir şekilde yine defansif olarak güçleniyor. Atak gücü olarak baktığında +70 magelerin büyük çoğunluğu paper diyebiliriz. Ama atak gücün sınırlı. Çok fazla arttıramıyorsun. 2 tane 80 lvl warrior , yanında üçü de party heal açık , biri de debuffer 3-4 priest alıp karşına çıktığı zaman , pek bir şansın olmuyor. Sen ne kadar defansını kuvvetlendirsen de o adam seni keser. Ama ataklar , limiti açılmış statlar sayesinde desteklenirse , bu tür bir party ye karşı şansı olur herkesin , daha fazla seçenek , daha fazla rekabet ortamı olur , oyundan alınan zevk artar. Bence oyuna yeni moradon , yeni armorlar , yeni monsterlar değil , limitsiz stat verme lazım. Warrior da isterse dayansın sonuna kadar str ye. Yine de rekabet şansı çok fazla olur diye düşünüyorum.

    Gündüz iş yerindeyim , o yüzden sadece akşam giriyorum. Sanırım bu akşam işim olmaz da oyuna girersem , yaptığım değişikliklerin sonuçlarını yazarım. Umarım çok fazla int gerekmez 




  • Dün akşam stat değişiklikleri yaptım ve biraz deneme imkanı buldum.
    Öncelikle amacım , int toplamımı mümkün olduğunca fazla tutarak , ice etkisini çoğaltmaktı.
    Bunu yaparken de , mp yi arttırmak yerine , defans ve hp yi arttırmayı tercih ettim.
    Fazla para gitmesin diye yeni armor almadım , üstümde linen ve hard leather lar vardı.
    Bende en fazla mp isteyen linen+9 robe. bunu giyecek kadar mp verdim. Bu mp ile aynı zamanda
    ezik bi +8 staff aldım elime.
    Statlar şu sekilde oldu
    int : 255 (+22 bonus)
    mp : 88
    hp : 80 yada 90 hp yi tam hatırlamıyorum. en son kalan hepsini hp ye verdim.
    str : 71
    .
    Defansif olarak gayet kuvvetli bir char oldu. canım 5000 küsür , defansım da +1000 oldu. (ss+7 ile)
    Ancak int toplamım 277 olmasına rağmen , hala yavaşlatamadığım adamları gördüm.
    bu adamlar elimde staff olsa da , elimde staff olmadan (ss+7 takılı) vursamda yavaşlamıyorlar.
    Ancak , elimde staff olmadan (ss+7 ile) nova ve meteor attığımda büyük bir kısım duruyor , çok fazla kişiye etkili. Frost novam magelere komik hasarlar veriyor (max 170) ancak , adamları çok yavaşlatıyor.
    Benim arkamdan gelenler de işi bitiriyor. Ama benim tam istediğim sonuç bu değildi. ben warriorları , sağlam asasları da yavaşlatmak istiyordum. Bakalım , 1 hafta falan böyle gezeceğim. Party de staff olmadan ve stafflı olarak yavaşlatma denemeleri yapacağım. Dün arenaya gitme fırsatım olmadı. Bu akşam arenada
    hepsini daha kesin olarak test edeceğim.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.