Şimdi Ara

Mansur Yavaş'ın Kızının Sahibi Olduğu Evin Gerçek Değeri Ne Kadar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • çevir gazı yanmasın b.yarkadaş. 


    TV100youtube
    Barış Yarkadaş evin gerçek değerini paylaştı. YARKADAŞ EVİN DEĞERİNİ AÇIKLADI! Daha fazla haber içerikleri için 👉 https://www.youtube.com/playlist?list=PL11VLxgFWf1--EB9BFHVtpluNsONVWpzy Abone ol; dünyadaki ve ülkemizdeki son gelişmelerden ilk senin haberin olsun 🔔 https://www.youtube.com/tv100/?sub_confirmation=1 Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın📢 https://www.youtube.com/channel/UCndsdUW_oPLqpQJY9J8oIRg/join Türkiye çapında yayın yapan tv100'ün canlı yayınını YouTube üzerinden her zaman canlı olarak izleyebilirsiniz. www.tv100.com tv100 Canlı Yayın İzle ➤ https://youtu.be/8jEXHzMTR7s TV100'ÜN YENİ FREKANSI: Türksat 4A uydusu Frekans: 11837 Polarizasyon: V Sembol Oranı: 30000 Fec:2/3 2'NCİ FREKANS TÜRKSAT 4A Frekans: 12729 veya 11916 Sembol: 30000 Polarizasyon: V (Dikey)📡 Türksat 4A Frekans: 11837 Polarizasyon: V Sembol Oranı: 30000 Fec:2/3 tv100 Kablo TV, DIGITURK, Turkcell TV+ ve DSMART platformlarında da 37. kanaldan, Tivibu 47. kanal ve TKGS 30. kanaldan izlenebilir. Facebook: https://www.facebook.com/tv100com/ Twitter: https://twitter.com/tv100 Instagram: https://www.instagram.com/tv.100/?hl=tr Youtube: https://www.youtube.com/tv100 #SonDakika #tv100 #Haber
    https://www.youtube.com/watch?v=AsMue31WY8k



  • Mansur yavaş'ın kızının evinin değeri neden önemli? Ben aynı şeyi turgut altınok için de düşünüyorum. Zenginlik değil nasıl elde edildiği önemli. Siyasilerin elde ettiği gelirden ziyade başkalarına kazandırdıkları ve ülkeye kaybettirdikleri önemli.
    Şu alaturka muhabbet bitmedi bir türlü ve 2 taraf da "tencere dibin kara, senin ki benden kara" tartışması yapıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • para nereden geldi basit mantık 

  • Su an muhalefetin başkent belediye başkanı olarak gayri nizami bir gelir ve harcaması olsa inanın bunu çoktan bulur ve delilleriyle ortaya koyarlardı. Bunu yapmaya hazır çok kişi vardır. Ben gereksiz tartışma görüyorum bunları ama sen ve şakacı seviyorsunuz böyle konuları. Misyon edinmissiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mortgage ile 32 senede ödeyecek. Ödedikten sonra sahibi oluyor. Zaten belgelerini açıkladı. Neyin kafasını yaşıyorsun?  

  • Surpentor kullanıcısına yanıt

    İngilteredeki ortalama bi ev istanbulda iyi bir daireden daha ucuz haberleri yok


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kişinin beyanı esasdır  buna uyulursa sıkıntı çıkmaz yoksa sen nereden aldın çıkar. 

  • enesbaba0641 E kullanıcısına yanıt

    Boş boş konu açıyor ergen!  

  • Badi ekrem ve bunun daha ortaya yeni çıkanları bunlar. Çok çok daha fazlasını beyan etmediklerini tahmin ediyorum.

  • babus0606 kullanıcısına yanıt

    Ne parası? 30 sene boyunca ödenecek taksitler.

  • 1 gemicikten pahalı değildir.Ya da kol saatinden ya da ayakkabı kutusundan...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mansur Yavaş'ın kızının evi 465 bin Starlin miş açıkladı geçen. Yani ortalama 19 milyon TL evin fiyatı... ( Tabii bu aldığı zamna ki fiyatı şuan 850-900 bin starlin üstü eder diyenlerde var pandemi sonrası. )


    İş bulamadığı için Türkiye'de duramayan ve İngiltereye giden birisi için yüksek bir rakam mı değil mi siz verin kararını artık. Bence woow bir fiyat değil. Zaten taksit ile alındığı için kira öder gibi ev sahibi olmuş olursun. İngiltere de ortalama bir kira zaten 1000-1500 sterlindir. Kira ödemek yerine 32 yıl vade ile ev sahibi olmak gibi bir şey bu.


    Buradan bir sorun sıkıntı çıkmaz BOŞ MUHABBETLER. Ev almış almamış yok Mansur Yavaş'ın kızı İngiliz Vatandaşı oldu mu olmadı mı flan kimseyi alakadar edecek işler değil bunlar bence. Güncel siyasetinde konusu değil.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 27 Mart 2024; 15:50:5 >
  • OptikForm kullanıcısına yanıt

    ha öylemiydi özür bro bende kesh sandıydım. 

  • Ua-87 kullanıcısına yanıt

    yorumları alallım bro. 


    Habertürk TVyoutube
    CHP İstanbul İl Başkanlığı, sosyal medyadaki 'para sayma' görüntülerine ilişkin açıklamada bulundu. Açıklamada, söz konusu görüntülerin partinin il başkanlığı binasının alımıyla ilgili olduğu ve 2019 yılına ait oldukları bildirildi. "Gücü Özgürlüğünde" Doğru Haber, Dinamik Sunum, Kaliteli Program, Güçlü Yorum ➤ YouTube Kanalına Abone Ol http://hbr.tk/QNhqSs ➤ YouTube http://youtube.com/HaberturkTV DAHA FAZLASI İÇİN ABONE OL ➤ Web Site https://www.haberturk.com ➤ X http://twitter.com/HaberturkTV ➤ Facebook http://facebook.com/HaberturkTV ➤ Instagram http://instagram.com/HaberturkTV ➤ TikTok http://www.tiktok.com/@haberturktv ➤ Google News https://gez.io/2yD2RD #HabertürkTV #Haber #Canlı #HabertürkCanlı
    https://www.youtube.com/watch?v=rryWCvCHiBc
  • Bilal'in gemicikleri hangi parayla aldığı sorgulanmadı bu kadar :)

  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt
    İlk kez bir mesajına +1 verdim. Tebrik ederim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • babus0606 kullanıcısına yanıt

    ingilteresi amerikası israili dubaisi ümresi heryerden birileri çıkıyor, yurtiçi zaten ortada, kimse demiyor madem bu kadar bağlantınız var paranız varlığınız neden bu ülkede yüzbinlerce ölünün üstünde tepiniyorsunuz? yani herkes ben şöyle gerçeğim böyle doğruyum diyor ama şunu eşeleyen bir gazeteci ya da program sunucusu kişi görmedim ya seviyeleri düşük ya onlarda işin içinde ya tehdit altındalar başka açıklaması yok, halk kim kimi severse kafası ona tamamız da diğer göz önünde kişileri normalleştiremem

  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

    Valla bende şaşırdım. Eleman resmen kendi tarafında olan papuşşşa silleyi çakmış geçmiş   Saksıya fesleğen oturtur gibi oturtmuş  

  • Şurda 3 gün kaldı, ne kaset çıktı, ne de iz bırakacak bi şey, az biraz Mansur başkandan tutsun dendi onu da, kendileri bile beğenmedi, Londra da ev de borç çıktı, yukarda yazılanları gördük, tatsız tuzsuz bi seçim çalışması oldu!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem kullanıcısına yanıt
    Bozuk saat bile günde 2 kez doğruyu gösteriyor. Bu kişi 1 kez gösterdi şimdilik. Hakkını vermek lazım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.