Şimdi Ara

MANYETİK VİAGRA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nörolog Dr. Mehmet Yavuz, depresyon, felç, Alzheimer ve Parkinson gibi hastalıkların tedavisinde kullanılan Transkranial Manyetik Stimülasyonuygulamasının cinsel gücü arttırdığını belirtti.

    REEM Nöroloji merkezinden Nörolog Dr. Mehmet Yavuz, aynı zamanda depresyon, felç, Alzheimer ve Parkinson gibi hastalıkların tedavisinde başarıyla kullanılan Transkranial Manyetik Stimülasyon (TMS) uygulamasının cinsel gücü arttırdığını ifade etti.

    Dr. Yavuz, Alman ve İtalyan uzmanlar tarafından da yapılan araştırma ile beyinin accumbens bölümüne TMS uygulandığında cinsel gücün arttığını tespit ettiklerini belirtti.

    4-8 Mayıs tarihleri arasında İstanbul'da yapılan Avrupa Nörofizyoloji Kongresi'nde, Alman ve İtalyan bilim adamlarının yaptıkları araştırmaya göre, TMS tedavisinin cinsel gücü ve arzuyu artırdığının vurgulandığını ifade eden Dr. Yavuz, "Beyinde ki accumbens bölgesi (nucleus accumbens) TMS ile uyarıldığında cinsel arzuları ve cinsel gücü artırmaktadır" dedi.

    Aynı çalışmaya göre, beyinin accumbens bölümüne uygulanan TMS seansları, cinsel gücü arttırmak için kullanılan ilaçlardan daha etkili ve kalıcı olduğu da belirtiliyor.
    KAYNAK:Net Habercilik







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.