Şimdi Ara

Marea 1.6 16v çukura düşünce VINN sesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,

    Aracım 2005 model Marea 1.6 16v, yolda çukura güştüğümde (yollar malum..) motordan VINNNN diye ses geliyor sanki gaz veriyormuşum gibi.. Sinir borucu bir durum, böyle birşeyle karşılaşan oldumu? neden yapar? Araçta BRC gaz var ama bu durum hem gazda hemde benzinde oluyor.

    değerli fikirleriniz için şimdiden teşekkürler,



  • Merrhabalar o sesi hiç kafana takma sorun yok çukura düştüğünde abs motoru çalışıyordur bu araçların abs sistemi çok hassas gereğinden çabuk ve fazla devreye girer zamanla alışırsın güle güle kullan.
  • ekek merhaba, verdiğin cevap için teşekkürler. Anlam veremediğim bu ses gerçekten kafamı yoruyordu. Sanki motorun sesi gibi ama devirde bir oynama olmuyordu, demek ABS motoru böyle bir ses çıkara biliyor. Peki bunu ayarlatmanın bir yolu varmı? Birde söylediğine göre sık görülen bir durum, bu sorunu yaşayan arkadaşlar fikirlerini yazarlarsa faydalı olabilir.
  • dostum bu bir sorun değil. araç çukura girdiğinde abs devreye giriyor yani frenlemede sıkıntı yaşamanı engelliyor. bir düşün çok taşlı bir yoldasın hafiften uçurum yol kayıyro eğer abs geç devreye girse araç kayabilir. bu durum çok iyi birşey

    ayrıca benim bildiğim bu durumda gaza basmayı denersen arabanın hızlanmadığınıda göreceksin. ama frene dokun anında durdurur arabayı




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.