Şimdi Ara

marea 2.0 hlx uğuldama sesi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • aracımın sağ tarafından yani torpidonun olduğu yerden (ama motorun içinnden geldiğini düşünüyorum) bir uğuldama geliyor..sarjmı..yoksa riger kayışı bilyasımı...yoksa hiçbirimi değil anlayamadım..

    görüşlerinizi veya yorumlarınızı bekliyorum..
    hayati bi durummudur sizce..

    saygılarımla..



  • Arkadaşım bende yeni aldım Fiat Marea, 10.500 civarı bi fiyata aldım, masrafı olduğunu bilerek aldım ama bana çıkan masraf gerçekten çok büyük oldu.
    aynı ses arabama bozulmadan önce bana da geliyodu, biraz uğultu geliyo aynı yerden, bi de bi bilye sesi geliyo ama 2 bilyenin birbirine çarpma sesi gibi geliyodu. Arabayı kullanırken bir anda arabadan motor sarsılma sesi geldi biraz duman çıktı geri bitti, olduğu yerde durdu ve bidaha çalışmadı. Servise çektirmeden önce bi tamirci geldi baktı, bu araba egzantrik milini kitlemiş dedi. Sonra ustamın sözüyle servise çektirdim, servis parçası varsa burda en az 3 milyar gider buna dedi, yoksa bilmiyoruz dedi. 1 saat dışarıda işim vardı geri geldim, adamın bana söylediğim şu oldu:"Arabanın parçasını teker teker getiremiyoruz, isterseniz 11 milyara tüm motor getirtebiliriz." Benim sırtımdan aşağı soğuk bi ter boşaldı tabi. Adama o fiyata gel bu arabayı sen al dedim, tartışma çıktı ve ayrıldım ordan, çektirdim arabayı sanayiye, amcamın bi tanıdığına. Adam suzuki nissan gibi arabalarla uğraşıyo ama antepteki tüm fiat marealar oraya gidiyo o kadar söyliym ki o adam anlıyo.. adam önce bakalım dedi, bi liste vermiş amcamdan daha alamadım. Önce dediler ki suriyeden istedik parçasını, sonra orda bulamamışlar; italyadan getirtiyolar şimdi parçayı. 3 hafta doluyor yarın. Bu sorunun trigerden kaynaklı olduğunu da söyledi adam, gelen bilye sesini söyledim ondan olabilir dedi.
    Yani netice şu arkadaşım. Benim gibi bu derdi çekmek istemiyosan, arabandan uzak kalmak istemiyosan en yakın bi zamanda göster bunu.
    Ayrıca arabanın triger seti yeni değişmiş, aldığımız adam da usta da bunu söyledi. daha 95 binde arabanın piston dışında motor yenilendi, 4 milyara yakın masrafı var haberin de olsun. Böyle bişeyle karşılaşmaman için acele et...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.