Şimdi Ara

Marea kullananlar yardımcı olabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar 3-4 ay içinde araba almayı planlıyorum bütçem 13 bin civarında marea dikkatimi çekti fakat bu araba hakkında pek bilgim yok...

    Konfor benim için çok önemli ayrıca motor sesini içeri az alması marea bu bakımdan nasıl ?

    Lpg de yakıt durumu nasıl ? parça fiyatları az tuzlu sanırım ama sorun değil.. ayrıca bu arabanın kronik diyebilceğimiz bir problemi var mı ?Uzun süre binmeyi planlıyorum..yorumlarınızı bekliyorum, teşekkürler.



  • arkadaşım araba konforlu güzel kullanımı rahat ama işte bazı can sıkan sorunları var bende senin gibi geçen hafta bir tane brava 194 binde aldım sorunlarını görerek ucuza aldım şu ana kadar 500 tl masraf ettim bi tek lpg de iken ışıklarda debriyaja basıp vitesi boşa alınca stop etme sorunu kaldı.ama sana kısaca şöyle özetleyecek olursak.
    1.)hararet göstergesi sorunu(gösterge bozuktu elektronikçi ye yaptırıldı ve tüm şase kabloları yeniden çekilip genel bir elektrik bakımı yapıldı)
    2.)kalorifer üflemesinin kendi kendine çalışıp durması.(kalorifer klima kontrol ünitesinin beynine su gitmiş çipi yanmış elektrikçi usta düz bi sistem yaptı bi noktaya çevirince cama ve ayaklara üfleme yapıyor)
    3.)lpg de yukarıda bahsettiğim sorun ve ilk ikisi brava ve mareaların bence kronik sorunu.(bunu daha çözemedik çalışmlar sürüyor)
    birde geçen gün hidrolik borusu patladı onuda kaynak yaptırdık tabi ben aldıktan bir hafta sonra oldu bu olay yani dün :)

    ha ben arabayı 8500 tl ye aldım 2000 model ama yukarıda dedğim sorunları ve kazakaydı olduğunu bilerek araba hoşuma gittiği için aldım yaptırır gezerim diye.

    belki benim aldığım araba sorunludur ondan bunları yazmak zorunda kaldım ama bir haftadır nette araştırmadığım konu kalmadı çok brava ve marea sahibi bu sorunları yaşamıştır.
    parçaya gelince bulunduğum ilçede yoktu internetten gaz teli,egzos boğaz contası ve teyp çerçevesini sipariş ettim bir gün sonra geldi.ha diğer haraketli parçaları gerek sıfır gerekse diğer çıkmacılarda bulabiliyorsun.umarım faydalı olmuştur.Artık gerisini sen düşünüp karar ver



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shareware_cun -- 10 Mayıs 2014; 17:34:37 >




  • shareware_cun kullanıcısına yanıt
    öncelikle hayırlı olsun aracın kazasız belasız binmen dileğiyle...

    ne yalan söylüyüm bunlardan sonra biraz içim karardı :) tabi diğer marea sahiplerini dinlemek gerek..burda önemli olan bence şu her araç sahibi tabii ki sorun yaşayabilir ama bunlar kronik mi zırt pırt aynı yerden hata verirse işimiz var demek..
  • matiass2 kullanıcısına yanıt
    bende marea kullanıyorum ama arkadaşın karşılaştığı sorunların hiç biriyle karşılaşmadım..ama kendiside söylemiş araç bakımsızmış..bakımsız kalan araç mercedes te olsa sıkıntı çıkarır..bende aracımı satmayı düşünüyorum..ilgilnirsen pm at hocam..
  • krts42 kullanıcısına yanıt
    ağustos gibi almayı planlıyorum şimdiden araştırmaya başladım sanırım 3 ay boyunca araştıracağım sanırım çünkü bundan önceki araçlarımda çok ağzım yandı bunda öyle bişiy olmasını istemiyorum...

    dediğiniz gibi araçtan araca göre değişiyor kronik problemi olmasın da diğerleri gelip geçici sorunlar..
  • matiass2 kullanıcısına yanıt
    mareanın kronik sorunu elektrik sistemleriyle alakalıdır ve çözümleride oldukça basittir..forumda birçok konuda açıklamaları mevcut..korkmadan alabilirsiniz..yalnız bakımları aksatılmış her araç başınızı ağrıtır...temizini bulun paşalar gibi gezin :)
  • krts42 kullanıcısına yanıt
    bu arabaya kafam yattı ama olumsuz yorumlar görünce üzülmüştüm :) teşekkürler içimi ferahlattınız
  • matiass2 kullanıcısına yanıt
    Al hocam al korkma..bu fiyatlara bu konforda başka araç bulamazsın emin ol...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.