Şimdi Ara

MAREADAN gelen garip ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2005 model marea liberty sahıbıyım,Yenı aldım bugun pazar dıye gezeyım dedım.aracım lpg lı fakat sıralı sıstem dııl emulatorlu lavato marka.benden oncekı sahıbı 3 sene bu sekılde kullanmıs, lpg deyken aracım 2. ve 3. vıtesde sekmeye baslıyor gıtmıyor sonrasında paaaattt dıye bır ses gelıyor sonra duzelıyor.stop edıp tekrar denedım aynısı oluyor.Ancak benzınde bole bır sıkıntı yok.acaba konu hakkında bılgıs olan varmıdır?yarın hava fıltresını ve lpg fıltresını degıstırecegım ama yenı aldıgım ıcın sanırım arabayı moralım gercekten cok bozuldu.yardımcı olabılecek bırısı varsa sevınırım.



  • tam enjeksiyonlu araca normal tip lpg takılırsa böyle patlama olur...eğer imkanınız varsa sıralı sisteme çevirin...
  • yanı olay tamamıyle lpg uyumsuzlugumudur? pekı bu aracı bu sekılde nasıl kullandılar acaba? ayrıca ben aracı aır almaz hemen bılgısayarlı lpg ayarlamaya soktum,degerlerı cok yuksek cıktı normale dondurduk.normale dondukten sonra bu sorunu yasamaya basladım.yanı ayarsızken bole bır sorun yoktu :)
  • Adam 2005 model aracına karbüratörlü muamelesi yapıyor.Ucuzcu ne olacak üç beş kuruştan kaçıyor bilinçsiz adam.Ya da yok yok kesinlikle bilinçli hatta kurnaz takılmış.Beni bir iki yıl idare etsin sonra satarım alan adam ne yaparsa yapsın mantığıyla birgün döner tekmeyi yer hayattan.Kesinlikle sıralı sisteme çevirt yoksa elinde patlayacak.
  • en kısa zamanda sıralı sısteme cevırmeyı dusunuyorum zaten
  • pekı ben bu sıstemın beynını vs. degıstırıp aynı tesısat ve aynı depo ıle kullanabılırmıyım.egetr kullana bılırsem bana malıyetı ne kadar olur bılgısı olan varmıdır?bu arada cevap veren arkadaslara tesekkur ederım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alcat81

    pekı ben bu sıstemın beynını vs. degıstırıp aynı tesısat ve aynı depo ıle kullanabılırmıyım.egetr kullana bılırsem bana malıyetı ne kadar olur bılgısı olan varmıdır?bu arada cevap veren arkadaslara tesekkur ederım.



    Sadece deposunu kullanablirsin onun için kayda değer bir indirim sözkonusu olmaz hem artık sırali sistemler öyle pahalı da değil fakat taktırmışken biraz fazla verip iyisini taktırmak akıllı bir iş olur.Nakit fiyatına 10/12 taksit kampanyları var onlardan yararlanabilirsin.
  • yanı bu olayın tek nedenı normal lpg takılı olması sıralıya gecersek bır problem kalmayacagıdır.baska bır problem degıldır yanı?
  • En kısa sürede sıralı sisteme geçin.Bir kere masraf yapıp doğru düzgün bi sistem takarsınız 10-12 taksitte ödersiniz.Bu şekilde kullanmaya devam ederseniz olası arızalarda masrafınız daha fazla olur.Zaten benzinde her hangi bi sıkıntı yaşamamanızın nedeni lpg'nın uyumlu olmaması.Bu arabalara şahin doğan muamelesi yaparsanız sorunlarından kurtulamazsınız.Zaten hep soruluyor marealar neden şöle böle....İşte bu yüzden bu arabaların bakımını doğru düzgün yapmadan uyumsuz sistemler ve parçalarla idareten yola devam ederseniz ileride açacağı masrafı fazla olur
  • konustum ustamla yarın bu sıstemı sokturup sıralı sıstem takılacak arkadaslar tesekkur ederım yorumlar ıcın
  • depoyu boruları falan komple yenileyin hem içiniz rahat eder hayırlı olsun düzgün bir işçilikle çok memnun kalırsınız...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.