Şimdi Ara

Markette çalışıyorum müşteriyle yaşadığım diyalog

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Markette çalışıyorum sürekli gelen pinti bir müşterim var. Sürekli 5 kuruş 10 kuruş eksik verir anlayacağınız oldukça cimri. Bir de telefonu var ki ericsson 600 serilerinden antenli, cimrilikte tavan yapmış yani. Geçen çakma iphone 8 ile şunun cimriliğine laf çarpayım dedim dediğime bin pişman oldum.

    Yine geldi bu eleman bugün "naber nasıl gidiyor lan" diye girdi. Ben de çaktırmadan gülüyorum "nolsun abi battık iPhone 8 aldık hehehe" diyerek. Cimri herif hemen başladı "Olm daha uygun bir şey alsaydın ya" demeye.

    Ben de "Abi iPhone başka oluyor ya, hemen açılıyor donmuyor heheh" dedim. Pis pis bakıp içinden birşeyler geçirdi.

    Şaka gibi ya adam dünyanın parasını kazanıyor kullandığı telefon antenli 15 yıllık telefon. İnsan az utanır ya elindeki telefondan. Bizi o kadar radyasyona maruz bırakmasını geçtim bile. Ben kasiyer olmama rağmen daha cömertim.

    telefona 1000 lira verirken aklı çıkanlardan bu abimiz istese elimdeki çakma telefonun orjinalinden 5 tane alabilecek seviyede. Kefenin cebi yok varyemez dedim kendi kendime. Bu arada arkada sıra bekleyen elinde bisküvi olan çocuk "Bilader görmüyor musun sırayı, bırak kasiyeri meşgul etmeyi" diye seslendi. cimri adam bozulup yine 10 kuruş eksik verip gitti.

    Sıra bisküvi almış arkadaşa gelince "Abi kurtardın valla bizi :)) dedim ve kendisine teşekkür ettim. O da "Ne demek ciğerim" deyip parayı ödeyerek evinin yolunu tuttu.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.