Şimdi Ara

Martı Scooterları Nasıl Şarj Olur?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Popülerliği ile ön planda olan Martı scooterları hakkında bilmediğimiz pek çok şey var. Bunlardan birisi muhakkak ki Martı nasıl şarj olur sorusudur.


    Günümüzde kullanımı her geçen gün artmakta olan Martı scooterları ile alakalı bu merakımızı izninizle giderelim ve bu scooterların nasıl şarj olduğuna gelin beraber bakalım. 🙂


    Tamamını oku: Martı Nasıl Şarj Olur


    Scooter Martı Nasıl Şarj Olur?

    Ulaşımı kolaylaştıran, bir nevi modernize hale getiren bu yeni ulaşım aracı kullanıcıların akıllarında bazı sorular bırakıyor. Peki Martı nasıl şarj olur?


    Martı ekibi, düzenli olarak 7/24 çalışarak GPS aracılığıyla aracın yerini takip eder, şarjının azalması durumunda araba veya motor aracılığıyla martıların aküleri sökülerek yerine yeni aküler takarlar.


    Martının Şarjı Bitince Ne Olur?

    Martı’nın şarjının bitmesi durumunda scooter direkt olarak ilerlemeyi bırakır. Bu durumda yapmanız gereken şey güvenli bir yerde olduğunuzdan emin olarak Martıyı bir direğe kilitlemek.


    "En ideal çözüm ise şarjı yüksek bir martı seçmek tabii ki."


    Ancak Martı ekibi bu sorunu çözmek adına belirli bir şarjın altındaki scooterların kullanımını engelliyor, düşük şarja sahip Martılar ise düzenli bir ses çıkartarak kullanıcısını uyarıyorlar.


    Yeni Modellerde Martı Şarjı Ne Kadar Gidiyor?

    Martı’nın geçtiği yeni model scooterlarda hem hızın stabil devam edişi ve şarj süresinde artışlar gözlemlenmekte. Daha şık bir görünüme sahip yeni Martı modellerinde şarj ortalama 8-10 saat boyunca idare etmektedir kullanıcıları.


    Martıların özellikle yeni modellerinin daha uzun şarj sürelerine sahip olması da cabası bir hal almakla beraber, günden güne eski model Martı scooter kullanımı azalıyor.


    Bu ve benzeri içerikler için göz atabilirsiniz kaynak: https://karadut.net/marti-nasil-sarj-olur/




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelistirici -- 8 Eylül 2022; 10:36:55 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.