Şimdi Ara

Marvel 1943: Rise of Hydra {PC ANA KONU}

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • IGNyoutube
    Check out the official story trailer for Marvel 1943: Rise of Hydra, unveiled at State of Unreal 2024. Releasing 2025.
    https://www.youtube.com/watch?v=AGJVsA5xZ1s


    Uncharted'ın ilk üç oyunundan tanıdığımız Amy Henning'i yeni oyunu yakında geliyor...




  • State of Unreal etkinliğinde oyunun kullandığı Unreal Engine 5 motoru için bir demo gösterildi.


    GamersPreyyoutube
    Marvel 1943: Rise of Hydra Unreal Engine 5.4 Tech Demo. Subscribe for all the latest trailers and gameplay: http://goo.gl/8LO96F Become a member! https://www.youtube.com/channel/UClFuUQ2pO1ED3BNorWf9huA/join Join our Discord server: https://discord.gg/7J9puGC Follow us on Twitter: http://goo.gl/aBy2yP Like us on Facebook: http://goo.gl/ahkcSu Become a patron: https://goo.gl/TnnC4I #GamersPrey
    https://www.youtube.com/watch?v=asYOoJ3z67Q
  • Unreal Engine 5 umut vaat ediyor bu görüntülerle. Optimizasyon tarafını da çözebilirler umarım. Yapımcı firma olsun, 4 kişiyi vurgulamaları olsun kapalı kutu bir oyun şuanlık.

    Bu arada Amy Henning sürekli hype yapılıyor fakat Uncharted 3 çıkalı 13 yıl olmuş, o sürede hala elle tutulur bir çalışması yok. 20 yıl önce Blockbuster bir film yapmış Yönetmen tadında firmalar arası mekik dokuyor sadece. 

  • Video'ya göre keşif ve gizlilik odaklı bir oyun olacaksa bence gideri var. Gösterdikleri karakterlerle hikayeyi nasıl işleticekler çok merak ediyorum. Suicide Squad gibi hızlı bir oyun olduğunu ve co-op temel alacaklarını düşünmüyorum. Fakat fragman sonu 4 karakteri yan yana görünce "acaba ?" demekten de kendimi alamadım.


    Bir diğer ihtimal Detroit Become Human gibi bazı bölümleri oynarken seçenek sunmadan o karakterle oynayacağız gibi gözüküyor. Captain Amerika ile oynarken taktiksel ve gizlilik üzerine olurken, hatun ile suikast tipi gidebilir. Asker'in olayını çözemedim belki ilerleyen sahneler için hazırlanmış bir karakter olabilir. (Kış Askeri tahminim)


    Başta da dediğim gibi oyun keşif ve gizlilik üzerine olur da oynanabilirliği sırıtmazsa güzel işler çıkarabilir. Fakat Co-op vari bir olayla olaya çıkar ve oyun başka bir evreye giderse, çok fazla tutacağını zannetmiyorum.





  • Gösterilen fragman ve sinematik sahneler güzeldi, ilgi uyandırdı yönetmen Amy ablamiz da hele şükür uzun vakit sonra tekrar kendini gösterecek fakat ben oynanışta görmek istiyorum, umarım Marvel Avengers gibi bir oyun değildir güzel bir hikaye ile başlar ve biter, Amy ablamiz güzel hikayeli oyunlar yapıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.