Şimdi Ara

MARVEL'S AVENGERS (PlayStation / Ana Konu) (ÇIKTI) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
451
Cevap
7
Favori
21.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Puanları kötü

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • An itibari ile bitirdim.


    After Credits sahnesinde buyuk heykelin icinden cikan hero kim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu oyunu secondary hak satan yok mu ya? Almak istiyorum satan yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bıyıklı Bey

    hocam nereden nasıl kiralıyorsunuz sadece hikaye modunu oynamak ıstıyorum bende

    Alıntıları Göster
    Cezali oldugum icin mesaj yazamadim. Spotcu arkadasim var ondan kiraliyorum (kutulu oyun aliyorum, dijitalle isim olmaz) ama dayanamadim takas yoluyla cillop gibi kutulusunu aldim.

    Oyun harikaymis tek kotu yani fan sesi cikarmasi. Ozellikle coop oynamak ve division'a benzemesi super. Zaten dusuk not almasida bu yuzden tekrar bilmis gibi soylemeye gerek yok. Ama bu tarz looter benim hosuma gidiyor amacin oluyor. Veee ozellikle combolari;





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Samurai -- 10 Eylül 2020; 9:38:18 >




  • Oyuna buyuk bir update geldi. Ingilizcem olmadigi icin ve cok ayrintili update oldugu icin pek anlamadigim. Anladigim kadari ile yanlista olabilir buyuk bir update oldugu ve bir cok yenilik geldigi ornek animasyonlar,grafik ve matchmaking yani online sistemede geldigi. Ingilizcesi olanlar videoyu izleyebilir.





  • Marvel's Avengers 1.3.0 Yaması 1000'den Fazla Sorunu Çözüyor

    MARVEL'S AVENGERS (PlayStation / Ana Konu)     (ÇIKTI)

    Yayıncı Square Enix ve geliştiriciler Crystal Dynamics ile Eidos Montreal, Marvel's Avengers için versiyon 1.3.0 yamasını PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia için yayınladı.

    Yama hata düzeltmeleri ve iyileştirmelere odaklanıyor. Belirtilene göre 1000'den fazla sorunu çözüyor.

    Yama hikayede ilerlemeyi engelleyen hataları gideriyor. Çeşitli grafiksel sorunları çözüyor ve eşleştirme, savaş sistemi, animasyonlar ve kullanıcı arayüzü gibi alanlarda iyileştirmeler içeriyor. Ayrıca PC tarafında genel bellek kullanımının azaltılması, Direct3D gölgelendirici ardışık düzen aşamaları için kullanılan CPU çekirdek sayısının azaltılması ve CPU performans iyileştirmeleri yapılmış.

    Tüm detaylara avengers.square-enix-games.com üzerinden göz atabilirsiniz.

    Bu, Marvel's Avengers'ın ilk büyük yaması ve ileride bunun gibi daha birçok yama yayınlanması planlanıyor.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Marvels_Avengers_130_Yamasi_1000den_Fazla_Sorunu_Cozuyor-104861.htm




  • Oyun süper bir şekilde başlıyor ve bırakamıyorsunuz ancak war table’a gelince işler değişiyor. Sürekli aynı tarzda görevler, bitmeyen düşman sayısı, gereksiz yere grind kasmak gibi oyundan sizi soğutan ne varsa koymuşlar.
    Ayrıca bazı yerlerde fps çakılıyor. 10-15 fps’de düşmanla savaşıyorsunuz.
    Elbette Spiderman, Batman gibi kaliteli bir combat’a sahip olmasa da oldukça iyi ama oyunu öyle bir rezil etmişler ki girmeye isteğim kalmadı.
    Senaryo modunu oynuyorum sadece. Onda bile bazı görevlerde git 4-5 makine parlat gibi ana senaryo görevleri var.

    Spiderman indiriyorum şimdi yine. Sony de olmasa şu oyunlara mahkum kalacağız valla. Ama oyun yine de oynanır seviyede. Kiralayıp, senaryoyu bitirebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marvel's Avengers Next-Gen Versions Delayed to Next Year


    Marvel's Avengers Next-Gen Versiyonlar Gelecek Yıla Ertelendi!


    Kaynak : https://avengers.square-enix-games.com/en-us/news/sotg_oct_2020//





  • Bence en kötü tarafı maalesef yükleme ekranı.

  • Arkadaşlar kutulu olarak satıyorum ilgilenenler pm atabilir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 20 yılı aşkın süredir yüzlerce hatta belki binden fazla oyunla içli dışlı olmuşumdur, hayatımda Marvel’s Avengers kadar potansiyeline yazık edip beni üzen başka bir yapımla karşılaşmadım. Yani biraz kasılsa Batman Arkham serisi ve Spiderman seviyesinde bir iş ortaya çıkacakken gidip Anthem olmayı seçmelerini aklım almıyor

    Oyunu satın almadım veya malum yerlerden indirmedim, satın almış bir arkadaşımın hesabından campaign modunu bitirip birkaç saat de online içeriklere baktım. Büyük bir süper-kahraman hayranıyım normalde ancak bu oyun looting ve servis sistemi odaklı olacağı için temkinliydim hep. Zaten oyunun içine eden şey de tam olarak bu iki unsur olmuş

    En önemli kısımdan başlayacak olursak oynanış neredeyse kusursuz. Daha da önemlisi yönettiğimiz 6 kahraman birbirinden tamamen farklı hissettirmeyi başarıyor. Hiçbir karakterle oynamak sıkıcı değil, hepsinin farklı komboları ve çeşitli yetenekleri var. Filmlerde gördüğümüz hareketlerin çok büyük bir kısmını oyunda da yapabiliyoruz. Skill sistemi detaylı ve geliştiğimizi hissettiriyor. Özellikle Iron Man ve Cap ile oynamaya doyamadım, zaten sırf onlarla daha fazla vakit geçirmek için online içeriklere daldım yoksa ilgimi çekmiyordu. Hatta normalde hiç sevmediğim Black Widow’u bile yönetmek oldukça eğlenceliydi. Oynanışta tek önemli kusursa Iron Man ve Thor ile uçarken verdiği hissiyatın çok kötü olmasıydı, uçarlarken sanki hiçbir ağırlıkları yoktu. Hani GTAV modlarında bile işin o kısmı daha tatmin ediciydi. Neyse ki zaten aksiyon sırasında pek uçmuyoruz, sadece bir bölgeden diğerine giderken uçmak yetiyor

    Gelelim hikayeye. Yaklaşık 9-10 saatlik bir senaryo var elimizde ve bunun ilk 2 ve son 2 saati gerçekten Batman Arkham kalitesinde. Ciddi bir özenilmişlik, sunum kalitesi ve üzerine düşünülmüş bölüm tasarımları var o kısımlarda. Ancak arada kalan yerler (karakterlerin kendine özel görevlerini saymazsak) resmen rastgele haritada botlarla kapışmaya dönmüş. Üstelik bu rastgele dediğim haritalar da aslında birbirinin nerdeyse tamamen kopyası. Belli ki multiplayer tarafına odaklanmak için single’daki bu kısımları savsaklamışlar Ve loot sistemi de işin içine girince o akıcı gameplay’e rağmen oyundan soğumaya başlamıştım ki işte olaylar sonlara doğru toparlandı yine neyse ki. Üstelik tüm hikayede Thor ve Black Widow ile çok az oynarken Mrs. Marvel ile biraz gereğinden fazla vakit geçiriyoruz. Kendisinin hem karakterini hem de gameplay’ini sevmiş olsam da diğer Avengers üyeleri varken o kadar çok süre geçirmeyi hoş bulmadım

    Online kısmı ise yine bu birbirine benzeyen haritalarda rastgele adam dövmekten ibaret. Anthem ile aynı içeriğe sahip diyebilirim. İşte böyle. Marvel’s Avengers, yapımcıların online service sistemine sahip bir looter shooter oyunu yapma uğruna hiç ettikleri bir iş olmuş. Ama kesinlikle öyle ‘bedava verilse bile oynamam, rezillik’ denilecek bir yapım da değil, hakkını o konuda yedirmem. Eğer senaryosunu merak ediyorsanız 50-100 TL arası bi fiyata bulduğunuz zaman bence her türlü şans verilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • https://www.webtekno.com/marvels-avengers-oyuncularinin-yuzde-96-kaybetti-h102098.html

    Black Friday zamanı büyük bir indirim gelir artık, indirim de kurtarmazda 2-3 ay sonra abonelik sistemlerine ücretsiz düşer. Oyuncuların beklentilerini ciddiye almazsanız sonuç bu olur işte. Elinde Marvel gibi bir cevher var, sırf aç gözlülük yüzünden batırdınız helal olsun!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi westberlin -- 14 Kasım 2020; 20:20:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • westberlin kullanıcısına yanıt
    Benim anlamadığım satın alanlara ne olacak? Resmen insan kandırmaktır bu. Güzel bir potansiyel mahvolmuş resmen. Yav sen yapsana 30-40 saatlik bi single oyun. Başlayacam sizin multiplayerınıza da, kutunuza da, wat table ınıza da!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Marvel's Avengers WAR TABLE Deep Dive: Kate Bishop



  • Marvel's Avengers'ın Hawkeye İçeriği ve Yeni Nesil Versiyonları 16 Şubat'ta Gösterilecek


    MARVEL'S AVENGERS (PlayStation / Ana Konu)     (ÇIKTI)

    Yayıncı Square Enix ve geliştiriciler Crystal Dynamics ile Eidos Montreal, Marvel's Avengers'ın bir sonraki War Table video sunumunun 16 Şubat'ta yayınlanacağını duyurdu.


    Hawkeye içeriği ve oyunun yeni nesil versiyonları gösterilecek.


    Hawkeye, Kate Bishop'tan sonra oyunun ikinci ücretsiz büyük içeriği olacak. 2021'in başlarında gelecek ve Hawkeye oynanabilir karakterinin yanı sıra yeni hikaye ve özellikler eklenecek.


    Oyununun PlayStation 5 ve Xbox Series versiyonlarının, yeni nesil konsolların piyasaya sürülmesiyle birlikte çıkış yapması planlanıyordu fakat 2021'e ertelendi. Net çıkış tarihi 16 Şubat'taki sunumda açıklanabilir.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Marvels_Avengersin_Hawkeye_icerigi_ve_Yeni_Nesil_Versiyonlari_16_Subatta_Gosterilecek-107453.htm


    -----






  • Dünyada oyunu oynayan 600-800 kişi mi kalmış ne.. Umarım bütçeleri bi an önce biter..
  • Maestro Hulk varsa DLC gelecekte geçiyor demektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Black Panther Bu Yıl İçinde Marvel's Avengers'a Gelecek


    Square Enix, Marvel's Avengers'ı uzun yıllar boyunca yeni içeriklerle desteklemeyi planlıyor ve oyunun 2021 yol haritası paylaşıldı.

     

    Grup içinde aynı karakterlerle oynama imkanı, yeni kostümler, yeni H.A.R.M. Room içeriği, yeni War Zone görevleri ve çeşitli iyileştirmeler ilkbahardan itibaren oyuna eklenmeye başlanacak.

     

    En büyük içerik Black Panther genişlemesi bu yıl içinde gelecek. Black Panther oynanabilir karakteriyle birlikte yeni hikaye, yeni bölge, yeni kostümler, yeni düşmanlar, güç seviye sınırında artış ve daha fazlası War for Wakanda genişlemesine dahil olacak.

     

    PlayStation platformlarına özel olacak Spider-Man içeriği de geliştirilmeye devam ediliyor ve bu yazdan önce çıkmasının beklenmediği belirtildi.

     

    Bugün de oyunun yeni nesil sürümleri çıktı ve yeni bir güncelleme yayınlandı. Oyun yeni nesilde gelişmiş görseller ve kare hızı, gelişmiş yıkılabilirlik ve detaylar, hızlı yükleme süreleri ve daha fazlasını sunuyor. Güncelleme Hawkeye hikaye içeriği, seviye sisteminde değişiklikler, hikaye modunu yeniden oynayabilme, H.A.R.M. Room özelleştirmeleri ve daha fazlasını getiriyor.

     

    2021 Yol Haritası:


    MARVEL'S AVENGERS (PlayStation / Ana Konu)     (ÇIKTI)


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Black_Panther_Bu_Yil_icinde_Marvels_Avengersa_Gelecek-108193.htm


    -----


    Marvel's Avengers: Next-Gen Launch Trailer




    Marvel's Avengers - Black Panther Reveal Trailer | PS5





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 19 Mart 2021; 1:46:54 >




  • Yarın PS Now'a ekleniyor...


    -----


  • Oyun dedikleri kadar var, cidden kötü bir oyun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volcy123 -- 8 Nisan 2021; 20:26:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.