Şimdi Ara

Marvel's Guardians of the Galaxy [PS4,PS5 ANA KONU] 26 Ekim 2021 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
2
Favori
3.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Videolardan izlediğim kadarıyla Star Wars Jedi havası aldım ama haksız mıyım acaba?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Grafikler fena durmuyor videolardan gördüğüm kadarıyla oyun nedir ne değildir deneyimleyen yok mu ps5 de?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Punisher_1907 kullanıcısına yanıt

    Hocam ben oyuna başladım şu an korkarak pre order yaptım ama bir şans deneyim dedim ve beklentimin ötesinde çıktı.


    Hikayesi ilgi çekiyor bir marvel filmi havasında bu seriyi güzel yansıtmışlar ve Avengers'tan alınan kötü bildirimlere karşı aksiyon alıp başarılı bir çalışma yapmışlar.


    Oyun gerçekten güzel fiyatına göre tartışılır ama Marvel evreni seven birisi iseniz oynanır ben keyif alarak başladım ne kadar sürer bilemiyorum ama metacriticte de bugün ortalaması öğle saatlerinde en son 81'di.


    Grafikleri de gayet yeterli ve performansı gayet ps5 üzerinde başarılı.

  • Beklentilerin ötesinde çıktı oyun gayet güzel Yakın zamanlarda 4K 60FPS gibi güncellemelerde gelirse daha hoş olur 30FPS gayet akıcı güzel ama beklentim var 2 saati devirdim oyunda hikaye anlatımı seçimler qte felan heyecan verici.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Su oyunda türkce olmaması cidden kötü, o yüzden alıp oynamıyorum. Hikayesini anlamadığım oyunu oynamak zevk vermiyor, oynayanlara iyi oyunlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bir taktiğim var. Oyun oynarken bir yandan bilgisayarı açıp Youtube'tan Türkçe çeviri yapan birini açıyorum. Ara sahneleri oradan izliyorum. Açık dünya oyunlar dışında gayet anlaşılır oluyor oyunlar.

  • Kalemistik kullanıcısına yanıt

    Hocam onu ben de yapıyorum ama oyun zevkini epey baltalıyor, ara sahne her girdiğinde oyunu duraklatıp konsol ile videoyu sürekli senkronize etmek büyük işkence sürekli.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 27 Ekim 2021; 22:29:38 >
  • Müzikler çok güzel hele oyunun başlarında müzik eşliğimde savaşmak güzeldi 😁
    Pc de oynuyorum rtx destegi var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi run...rabbt -- 27 Ekim 2021; 23:49:18 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tdsi kullanıcısına yanıt

    60 fps seçeneği olması lazım. Bir incelemede bahsedilmişti


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet alan arkadaşlar yorumlarınız nasıl ilk indirimde patlatılır mı ? single özlediğimiz oyun deneyimini sunuyor mu bizlere

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fatihsar kullanıcısına yanıt

    Arkadaşın hesabını ödünç alıp denedim, sürekli returnaldaki gibi ışıklı tabanca ile sıkmak sıkıcı geldi. Star lord dısında da karakter seçemiyorsun ve karakterler çok konuşuyor 1 dk bile susmuyorlar aşırı kafa açıyor. Anca tek hakka 50-60 TL verilebilir bir oyun, 400-500 TL verilmez kesinlikle. Beğenen kişilere saygım var orası ayrı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kadar beğenildiğine göre geliştirmeler vardır hocam heralde,o kadar tek düze sık ilerle kafasında olduğunu sanmıyorum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • koftehor1 K kullanıcısına yanıt
    Var ama 1080P 60FPS çok blurlu görünüyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Marvel's Guardians of the Galaxy - You Need To Play This


    PlayStation Accessyoutube
    Rob and Rosie check out Marvel's Guardians of the Galaxy on PS4 and PS5 - a game you really need to play! Marvel's Guardians of the Galaxy released earlier this week, and Rob has been having a blast with it! He's been enjoying it so much he wants to show Rosie what it's like. Join us for some fun which will be out of this world! PlayStation Access brings you the latest PlayStation news, features and gameplay every week, giving you unprecedented access to the biggest titles on PlayStation. Subscribe now to ensure you never miss out: http://bit.ly/AccessSub All music featured courtesy of epidemicsound.com (http://www.epidemicsound.com) We use AverMedia's live Gamer Pro for PS4 and PS5 capture and streaming. Want more? Ash's Twitter: http://twitter.com/ashmillman Rosie's Twitter: https://twitter.com/RosieCaddick88 Rob's Twitter: http://bit.ly/RobPearson Dave's Twitter: http://bit.ly/DavidJackson Nath's Twitter: http://bit.ly/NathanDitum Join us on Facebook: http://bit.ly/AccessFB Follow us on Twitter: http://bit.ly/TweetAccess #GuardiansOfTheGalaxy
    https://www.youtube.com/watch?v=ZD_FSKlixQ4
  • Oyunun yarısına geldim, almayı düşünen arkadaşlar için biraz bir şeyler yazayım. Öncelikle şunu söyleyeyim ben oyunu baya beğendim. Oyunun çatışma kısmı bana baya eğlenceli geldi. Evet sadece Star Lord'u kullanıyorsun ama bunun bir sebebi var. O da çatışmalar sırasında diğer takım arkadaşlarına komut vererek oynuyor olman. Şahsen ben başarılı buldum bu uygulamayı. Sürekli sıka sıka oynamak bir zaman sonra sıkıyor. Hikaye olarak da zaten ekibin lideri konumundasın, dolayısıyla diğer karakterleri kullanarak çatışmak bana güzel bir fikirmiş gibi geldi. Oyunda var olan küçük bulmacaları da diğer takım arkadaşlarına komut vererek geçebiliyorsun zaten, dolayısıyla bütüncül olmuş.


    Aktif reload özelliği güzel bir detay olmuş, Returnal'da da vardı. Skiller konusuna gelecek olursak çok fazla değil ama az da değil.


    Grafikleri beğendim. Yer yer grafiksel buglar var ama son dönemlerde çıkan oyunların durumunu düşündükçe bunu baya başarılı buluyorum.


    Evet karakterler çok konuşuyor doğru ama konuşmalar tekrara düşmüyor ve ben her konuştuklarında acaba önemli bir şey derler mi diye dinliyorum. Karakterlerin filmdeki gibi birbiriyle atışması baya eğlenceli bence ve gerçekten güldürüyor.


    Müzikler! Bu oyun sadece müzikleri için bile oynamak gerekli. Ben bu kadar iyi müzik listesi olan başka oyunu hatırlamıyorum desem yeridir.


    Bu oyun Avengers faciasının yanında baş yapıt kalır. İşin esprisi tabi bu, başyapıt değil ama temizinden bir 7.5 puanı var. Hikayenin sonuna göre 8 bile olabilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecologist0 -- 28 Ekim 2021; 13:14:19 >




  • Marvel's Guardians of the Galaxy Review | Game Informer


    Game Informeryoutube
    Marvel's Guardians of the Galaxy is nearly here, and with it comes some electric superhero fun. But does it reach the heights of some of the comic powerhouse's other efforts? Join us for GI's official review to find out! // S U B S C R I B E Don't miss any of our video features or exclusive coverage! Subscribe to the channel: https://www.YouTube.com/GameInformer?sub_confirmation=1 // FOLLOW US ON SOCIAL Twitter | https://www.twitter.com/GameInformer Instagram | https://www.instagram.com/GameInformerMagazine Facebook | https://www.facebook.com/officialgameinformer/ // READ GAME INFORMER MAGAZINE 1 Year Digital Subscription for $14.98: https://www.gamestop.com/poweruprewards/ 1 Year Physical Subscription for $14.98: https://www.gamestop.com/poweruprewards/ // M E R C H Show off your love for Game Informer – Stickers, phone cases, mugs, and t-shirts: https://www.gameinformer.com/merch
    https://www.youtube.com/watch?v=EK2ZONNH0AY
  • Oyun bitmek üzere aksiyonu keyif verdi 85/100

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben mi yanlış görüyorum combatı sevildi mi? ya ateş ederken ki duruşu olsun falan aşırı tırt gözüküyor. melee hariç zaten vurduğundan da anlamıyorsun nasıl sevebildiniz hayret.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Galaxy's Greatest Rickroll (featuring DanTDM, DrLupo and PaladinAmber)


    EidosMontrealyoutube
    Rickrolling goes cosmic with the man himself. Sorry DrLupo, PaladinAmber and DanTDM 😘 Marvel's Guardians of the Galaxy is now available on PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, PC and streaming via GeForce NOW. Marvel's Guardians of the Galaxy: Cloud Version also available on Switch. Follow us on: Facebook: https://www.facebook.com/GOTGTheGame Twitter: https://www.twitter.com/GOTGTheGame Instagram: https://www.instagram.com/GOTGTheGame
    https://www.youtube.com/watch?v=_fOgPw9NOrI
  • Kendine_Antagonist kullanıcısına yanıt
    Ayni dusunce ile alip almamak arasindayim oyunu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.