Şimdi Ara

MARVEL'S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU] (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.597
Cevap
59
Favori
77.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Insomniac Games bir sonraki büyük Spider-Man 2 yaması için 2024 başlarını hedefliyor. 



    "Marvel's Spider-Man 2 için bir sonraki oyun güncellemesi hakkında bazı haberlerimiz var. Oyuncuların Yeni Oyun+ ve Sesli Açıklamalar gibi birçok özelliği merakla beklediğini biliyoruz. Bu özellikler üzerinde titizlikle çalışıyoruz ve kalitenin standartlarımıza uygun olduğundan emin olmak için daha fazla test yapmamız gerekiyor.


    Bir sonraki oyun güncellemesi için 2024'ün başlarını hedefliyoruz ve yayınlanmasına yakın bir zamanda tam özellik listesine sahip olacağız. Geri bildirimlerinizi dinledik ve günün saatini değiştirme, dal renklerini değiştirme ve görevleri tekrar oynama gibi çok talep edilen bazı özellikleri ekleyeceğiz - sadece birkaçını saymak gerekirse!


    Gelecekte sizlerle daha fazlasını paylaşmak için sabırsızlanıyoruz. Bu arada, ekibimiz Marvel's Spider-Man 2 için bir sonraki güncellememizi bitirmeye çalışırken gösterdiğiniz sabır için teşekkür ederiz!"


    Insomniac Games



    - Yeni Oyun+

    - Günün saatini değiştirin

    - Sesli açıklamalar

    - Dal renklerini değiştirin

    - Görevleri tekrar oynatın


     Ve daha fazlası!



    MARVEL'S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU]
    MARVEL'S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU]Insomniac Games (@insomniacgames) on Xtwitter
    #SpiderMan2PS5 #BeGreaterTogether
    https://twitter.com/insomniacgames/status/1735027034500284422



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 13 Aralık 2023; 23:49:41 >




  • Bu oyunda mi Türkçe çıkmamış üstelik sony nin çok satanlar oyunlar arasinda olmasina rağmen
    23 dil var önceki oyundan buna ek 3 dil eklemişler.Resmi sitesinde yazıyor tek tek saysinlar Bilin bakalim ne yok tabiki de Türkçe yok eklenenler onlarda şu tayca,vietnamca,endonezce bunun hiç bir mantıklı açiklamasi olamaz Birileri şirket adina gerekli açıklamayi yapsin da oyuncular da bilsin neden dil desteği madiğini hadi iyi oyunlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • MARVEL&#39;S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU]


    MARVEL&#39;S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU]


    MARVEL&#39;S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU]


    MARVEL&#39;S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU]


    MARVEL&#39;S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 21 Aralık 2023; 10:36:24 >




  • Oyunun PC portu sızdığı iddası var 😐

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İndirim görseydi de alsaydım oyunsuz kaldım yine.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PC sürümünden SS'ler



    MARVEL&#39;S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU]


    MARVEL&#39;S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU]


    MARVEL&#39;S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU]




  • Oyun güzeldi, tek eleştirim Sony Exc formülünü kullanması olabilir. Flashback, cutscene yerine oyunun temposunu düşüren ağır hızda yürüme sekansları, görevlerde sürekli yanımızda bir yancı, birden çok oynanabilir karakter vs. her oyun aynı hissettiriyor. Hikaye ise tam anlamıyla hayal kırıklığıydı. Hikaye Kravenla ilk boss savaşına kadar 10/10 giderken batırdı bıraktı maalesef:


    -Miles Peter'dan bariz daha güçlü, bunu tartışmaya gerek yok lakin Peter'ın sürekli itilip kakılması can sıkıcıydı. Buzdolabına çarpınca bile bayıldı, 10 saniye kaldıramadı adam. Sürekli Miles Peter'ı kurtardı, yetmedi birkaç kere hayat dersi verdi. Peter'ın yardımına ihtiyacı olduğu tek duruma Peter'a yardım ederken düştü zaten. Miles çok daha olgun ve deneyimli bir karakter olmuş. Mentor olan Peter değil, Miles idi sanki.


    -Oyunun benim için en güzel kısmı Symbiot kostümüyle oynadığımız kısımdı ama çok kısa kalmış. Yanılmıyorsam hikayenin en fazla 3-4 saatlik bir bölümü symbiotla geçiyor. Maalesef yan görevleri ana görevlerden önce temizleme gafletinde bulundum ve Peter'ın dialogları Symbiotlu 2. ana görevden sonra değişmeye başladı. Arc'ın sonu da çok zayıftı bana kalırsa. Peter, dibe vurup kostümü bırakmaya tamamen kendi başına karar vermeliydi. Spider-Man 3 çok daha iyi işlemişti bunu. Sanki Miles dövdü de hadi çıkarayım dedi. Miles çanı çalmadan 10 saniye önce çıkarmak gibi bir niyeti yoktu. Kendi başına almalıydı bu kararı.


    -Oyunun sonu çok oldu bittiye geldi. Peter'ın Venom tarafından uğradığı zihinsel işkenceyi göremedik. 90lardaki çizgi film serisinde şehir içinde gezinirken birden ortaya çıkıp kaçardı. O gerginliği iyi verememişler. Web of Shadows'tan arakladıkları son arc da bence hiç olmamış. WoS'ta oyunun ilk dakikasından itibaren bir istila vardı. Bu oyundaysa 2 saatte tüm olay başlayıp bitiyor. Şehir istilada, dünyanın sonu geldi havasını podcastlerle vermeye çalışıyorlar ama alamıyorsunuz.


    -Son eleştirim de anti venom hususuna. Peter ile symbiote güçleri olmadan oynamak sıkıcı, kabul ediyorum. Lakin Peter'ın anti venom olmadan Venom'u yenemeyecek olması hoşuma gitmedi. Peter için symbiotu bırakmanın zor olma nedeni barındırdığı güç en başta. Sen symbiot güçlerini geri verirsen, kostümü bırakmasının; yaptığı fedakarlığın hiçbir anlamı kalmıyor.


    Oyunu tamamlayınca verilen Spider-Man Life Story kostümü ve oyunun bitiş şekli de 3. oyunda çok ön planda olmayacağını gösteriyor ama ana kötüler Goblin ve Ock iken Peter'ı arka plana atmak çok aptalca olur, bakalım nasıl yapacaklar. Muhtemelen Peter'ı 3. oyunda öldürürler. Yapımcılar ana karakter olarak Miles'la devam edeceğiz eninde sonunda diyorlar zaten.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 22 Ocak 2024; 19:2:18 >




  • Insomniac Games'in Turk dusmanligi nereden geliyor ?

  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt

    Oyunda senelerce süre verilse eleştiri bul deseler aklıma bunlar gelmez, bence çok fazla bağ kurmaya çalışmışsınız oyun ve karakterle nickinizden anlaşıldığı üzere. Symbiot olmadan venom yenilmez mantığını yeryüzünde sadece siz düşünmüşsünüzdür herhalde, oyun hocam bu zevkine bakın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nier kullanıcısına yanıt

    Bana ne ilk 3'ünü oynadığım Uncharted'ın 4.'sü ne de 2.'sini 5 kez bitirdiğim Infamous serisinin son oyunu bir konsol aldırabildi. Ben PS4'ü de PS5'i de Spider-Man çıkınca aldım. Şu oyun başka bir süper kahraman için yapılmış olsa 2-3 sene sonra PC'ye gelince indirimde vs. bakardım muhtemelen. Benim gibi düşünenlerin sayısı hiç de az değil gibi. Yanlış bilmiyorsam sunduğu kısa gameplay'e ve birçok oyundan az ödül almasına rağmen bir önceki neslin en çok satan oyunu çünkü. Oyun kötü demiyorum, bir oyun olarak beğendim zaten. Gameplayi, grafikleri, açık dünyası vs. gayet hoş. Bir Spider-Man hikayesi olarak hoşuma gitmedi sadece. Oyunun hikayesini Spider-Man bağlamı dışında beğenen de olabilir ama ben Spider-Man markası nedeniyle oynadım bu oyunu, yorumum da buna göre şekillendi o yüzden.

  • Türkçe konusunda Marvel'ın bir karın ağrısı var. Insomniac Ratchet and Clank'i Türkçe çıkardı.

  • devmanetihad kullanıcısına yanıt
    Türk düşmanlığını mı adamlar neredeyse çıkardığı oyunların tamamına Türkçe ekliyor alt yazı yada dublaj marvel izin vermediği için Spiderman oyunlarında Türkçe yok

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DLC gelecek gibi görünüyor. :)



    MARVEL&#39;S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU]
    MARVEL&#39;S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU]Sony (@Sony) on Xtwitter
    Coming soon 🕷️
    https://twitter.com/Sony/status/1752714695662870803
  • Merhabalar oyuna türkçe altyazı mı eklendi acaba ps store sayfasında türkçe eklendi olarak görünüyor varmı kontrol eden.

    MARVEL&#39;S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU]

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sinan7037 kullanıcısına yanıt

    Yok, eklenmedi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar oyuna güncellemeyle Türkçe mi gelecek acaba ? bilgisi olan var mı ?

  • Marvel güncelleme ile yam yam dilini bile getirir Türkçe dili getirmez boşa heveslenmeyin 😁

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MARVEL&#39;S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU]
    MARVEL&#39;S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU]Insomniac Games (@insomniacgames) on Xtwitter
    ❗ OUR NEXT UPDATE IS COMING MARCH 7 Our title update for Marvel's #SpiderMan2PS5 arrives next month and adds highly requested features like New Game+, new suits, and more! Watch our social media for a complete list of features closer to release. 🕸️🕷️ #BeGreaterTogether
    https://twitter.com/insomniacgames/status/1755275417898906098
  • devmanetihad kullanıcısına yanıt

    Evet ya bende anlamadım neden Türkçe altyazı yok..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ruled kullanıcısına yanıt
    Disney Disney Disney

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.