Şimdi Ara

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales (2022) PC ANA KONU (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
10
Favori
5.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • oyunda bir kostüm var onu aldıktan sonra karakterde fps düşüşü başlıyor save dosyasını silmeden düzeltemedim. Çaresi yok sanırım suan dikkat edin yarıda kaldı oyun.


    %50 save game paylaşabilecek var mı?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ContEmpor4ry -- 28 Kasım 2022; 18:17:25 >
  • ContEmpor4ry kullanıcısına yanıt
    Bu bir hata değil oyunun özelliği keşke dosyanı silmeden önce araştırsaydın biraz. Kostüm yeteneğini kapatırsan karakter fps i düzeliyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Düzelttim tesekkurler oyunun fps dusurerek kıyafet ozelligi yapmasıda ne bileyim enteresan.

  • ContEmpor4ry kullanıcısına yanıt
    Into the Spider-Verse filmi için yaptılar filmde karakter düşük fps ile hareket ediyor animasyon olduğu için

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • LOL

  • Spider-Man'i bitirir bitirmez Miles Morales'e de başladım ve 2 günde 16 saat sonunda her şeyi %100 yaparak bitirdim. Öncelikle oyunu her ne kadar sevmiş olsam da ana oyunun 3'te 1'i içerik sunup onunla aynı parayı istemesi net saçmalık. Şu aşamada en kötü %30-40 indirim bekleyin derim. Ama fiyatını bir kenara bırakırsak; standalone bir DLC olarak baktığımda gayet yeterli ve tatmin edici bir içerik sunduğunu söyleyebilirim. Gelelim hemen + ve -'lerine :



    ++ Bana kalırsa oyunun en büyük artısı yan görevleri. Ana oyun bu açıdan gerçekten oldukça yetersizdi ve sınıfta kalıyordu. Miles Morales'te ise öncelikle şu rastgele çıkan suçları düzenlemişler. Bölgeyi %100 yapmak için bitirmeniz gereken zorunlu içerikler değil de token veren ek işler olarak eklemişler ve suç türlerine göre sınıflandırmışlar. Onun dışında toplanabilirler falan azaltılıp bir sürü senaryolu yan görev koymuşlar ve temelde basit bile olsalar sunum ve içerik açısından ilk oyunun çok üstündeler. Base ele geçirme görevlerinde bile base'e girince otomatik içeri ışınlanmıyorsunuz artık, düşmanların olduğu kısma yavaş yavaş sızarak geçiyorsunuz.

    ++ Oynanış yine çok eğlenceli ve daha da önemlisi Miles'ın Peter'dan farklı bir Spider-Man olduğunu oyun size hissettiriyor. Skin değiştirip oyuncuya sunmamışlar yani. Miles hem ağ atıp gezinirken hem de dövüşürken animasyon anlamında Peter'dan çok daha farklı hissettiriyor. Elektrik gücü ve görünmezlik gibi farklı güçleri var. Onun dışında ana oyunda gezinirken air tricks denilen havada farklı şekillerde süzülme hareketlerini çok az yapıyordum ama bunda çok daha fazla uyguladım çünkü onu da baya bi geliştirmişler. Ayrıca ne yalan söyleyeyim şehirde ağ atmak ve dövüşmek Miles Morales'te bana daha bi eğlenceli geldi (gadget'lar hariç, Peter'ın o çeşit çeşit aletleri Miles'ta yok maalesef).

    ++ Hikaye yine her ne kadar klişe olsa da ana oyundaki gibi işlenişten ve sürükleyicilikten kurtarıyor, Miles'ın yancısı da eğlenceli bir karakter olmuş

    ++ Grafikler ana oyundan bi tık daha iyi gibiydi, bununla birlikte optimizasyon da bi tık daha iyiydi. Ana oyunda micro stutter denilen çok ufak anlık takılmalar şehirde gezerken ara ara olabiliyordu. Miles Morales ise şehirde gezerken aslında ana oyunla aynı FPS'i alsam da hissiyat olarak daha bi akıcıydı.

    ++ Boss fight'lar ana oyunda challenge olarak zayıftı, bunda ise oynanış olarak beni daha bi içine aldı.



    Biraz da zayıf yanlarına gelecek olursam :



    -- Boss'lar ana oyundan gameplay anlamında iyi dedim ama bu sefer de sunumda gerilemişler Marvel’s Spider-Man: Miles Morales (2022) PC ANA KONU 

    -- Yan görevleri genel anlamda toparlamışlar desem de hala bazı düzeltmedikleri şeyler vardı, en basitinden challenge görevleri. Hala ana oyun ve özellikle DLC'lerdeki gibi gereksiz uğraştırıcılar ve eğlenceli olmaktan uzaklar. Ayrıca bu sefer de Prowler yan görevi eklemişler ki amacınız gidip belli bir alanda bir doğa sesi bulmak. Bahsederken bile nasıl saçma olduğunu anlıyorsunuz zaten

    -- SJW etkilerini bi Netflix gibi kör göze parmak şeklinde olmasa da hissediyorsunuz. Zaten bir yan görevde direkt ''Black Lives Matter'' duvar yazısı var. Onun dışında bütün karakterler ya siyahi ya da farklı bir etnik kökenli. Ve bu karakterlerin hepsi iyi. Oyunda o kadar karakter içinde saf kötü olan tek karakter Simon Krieger adında sarışın renkli gözlü beyaz bi abi Marvel’s Spider-Man: Miles Morales (2022) PC ANA KONU 



    İşte böyle. Miles Morales temelde ana oyunun izinden giden, ondaki bazı problemleri de çözen ama küçük çaplı bir yapım. Ana oyunu seven herkese indirimlerde mutlaka öneririmMarvel’s Spider-Man: Miles Morales (2022) PC ANA KONU Marvel’s Spider-Man: Miles Morales (2022) PC ANA KONU 





  • Bitti güzel oyundu, ana görevler ve hikaye olarak Spiderman remastered'a kıyasla çok daha kısaydı, aksiyon sahneleri ve boss dövüşleri daha azdı. İlk oyuna göre tek artısı, bana göre grafiklerinin daha iyi olması ve sinematiklerin daha fazla olmasıydı. Bu arada God of War'a göre aksiyon kategorisinde, bence Spiderman serisi çok daha güzel oyunlar. Miles Morales Spiderman karekteri için fazla sırıtmamış olsa da, Peter Parker'ın Spiderman olduğu bir oyunu tercih ederim her zaman. Spiderman 2 çıkınca çok daha güzel oyun olacaktır, rakip olarak Venom da yer alıyor bu oyunda.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 8 Aralık 2022; 15:4:20 >
  • Marvel’s Spider-Man: Miles Morales (2022) PC ANA KONU


    Marvel’s Spider-Man: Miles Morales (2022) PC ANA KONU


    Marvel’s Spider-Man: Miles Morales (2022) PC ANA KONU


    Marvel’s Spider-Man: Miles Morales (2022) PC ANA KONU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 7 Ocak 2023; 23:54:9 >




  • Uzun süre önce indirmiştim ama bitirmek bugüne nasip oldu. Özellikle ilk oyunla aynı fiyatı koymaları biraz antipatik olsa da Miles Morales oyun olarak oldukça güzel ve tadında biten bir Spider-Man macerası oldu. Şahsen ana görev + yan görev şeklinde 12 saatte bitirdim ama daha uzun saatlerde geçirilebilir. Ana hikayesi meh tadındaydı. Görev tasarımları ise ilk oyundan daha iyi geldi bana. Görev dizaynı olarak da güzel iyileştirmeler vardı. 100 TL altı fiyata bulunursa alınabilir bence.

  • Merhaba,


    Benim sorunum oyunun işlemci sıcaklığı ile alakalı oyun sırasında işlemci sıcaklığı 95 dereceye kadar çıkıyor ama kullanım %50 civarlarında, ekran kartı ile ilgili bir problem yok dar boğaz yaşamıyorum ama işlemci çok ısındığı için oyun içinde teklemeler oluyor. Oyun değerleri ekteki gibidir. Ne yapmalıyum ?

    Marvel’s Spider-Man: Miles Morales (2022) PC ANA KONU




  • tmacalican T kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin sorununuzun sadece bu oyunda olmadığını düşünüyorum. İşlemciniz çok ısınıyor ya soğutmanız iyi değil ya da termal macununuz ömrünü tamamlamış. İşlemci çok ısınınca frekans kısıyor bu yüzden tekleme oluyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yok hocam sadece bu oyunda problem var. Diğer oyunlarda sıcaklık 60 dereceyi geçmiyor. PC zaten 1 aylık bütün parçalar sıfır işlemcide stok fan kullanıyorum ama çok daha güçlü oyunlarda hiç bir problem olmuyor.

  • Yok mu bilgi verebilecek bir babayiğit

  • tmacalican T kullanıcısına yanıt
    Oyun korsan mı hocam?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tmacalican T kullanıcısına yanıt

    Bu oyun çok işlemci kullanır bunun kadar işlemci kullanan singleplayer oyun yok diyebiliriz sizin daha güçlü dediğiniz oyun hangisi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun Orjinal ama korsan da denedim aynı sıcaklık gene devam ediyor. Last Of US, RDR 2, Hogwarts Legacy, Valhalla gibi oyunlarda sıcaklık problemi dandik spiderman da var

  • tmacalican T kullanıcısına yanıt

    Rdr2 valhalla ve hogwarts ın cpu ile fazla işi yok ben bunları oynarken işlemci 80w civarı güç çekiyor ama last of us da 150w spiderman e benzer değerler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne kadar watt çektiğinin şuan için bir önemi yok benim derdim sıcaklık 95 dereceyi görüyor sadece tek 1 oyunda. Bundan daha kötü pc var onda biie max 80 dereceyi görüyor. işlemci ve oyun arasında uyumsuzluk var sanırım

  • Daha önce hiçbir yan aktiviteye bulaşmadan ilaçlı olarak bitirip geçtiğim bu oyunu Steam'den satın alıp uzun zamandır kurulu halde bekletmiştim. Starfield'den fırsat bulup, araya sıkıştırıp ana oyun gibi bunu da %100 yaptım ama ana oyunun yanına yaklaşamayacak bir oyun olmuş. Kısa olan hikayeyi toplanabilirlerle uzatmaya çalışmışlar ama cidden sıkıla sıkıla yaptım. Hikayesi de pek sarmadı açıkcası tekrar dönüp oynanılacak bir oyun değil... 2007 de çıkan Spider-Man 3 The Movie Game'i hatırlarım da ne oyundu ya... şehir içindeki metro tünellerinin birinden girip şehrin öbür tarafından çıkardık bu oyunlarda bu bile yok açık dünyası ölü cidden..



    Marvel’s Spider-Man: Miles Morales (2022) PC ANA KONU




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.