Şimdi Ara

Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.195
Cevap
24
Favori
61.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Marvel’s Spider-Man: Miles Morales için de ayrı bir ana konu açıldı.


    https://forum.donanimhaber.com/marvel-s-spider-man-miles-morales-2022-pc-ana-konu--152930898

  • Muhtemelen pcde en hızlı ve en çok satan Sony oyunu olacak. Olan yine burada tartışma kazanmak için tanımadığı insanlara küfür eden, aşağılayan, özel oyunlar asla pcye gelmeyecek diye kendini yırtan 15-16 yaşındaki çocuklara oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batman Arkham serisi kadar olmasa da güzel oyundu. DLC'leri zorlayıcıydı en azından 2. ve 3. bölümler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok tutar..

  • Nvidia ile Sony'nin arası iyi umuyorum ki, çıkışında DLSS teknolojisi barındırır. Marvel tarafı bu konulara karışır mi bilmem ama GFN kütüphanesine de eklenirse PC'si olmayan arkadaşlar da oynar oradan da güzel bir satış yakalanır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim tam bir spider-man manyağı. tsum yastık mıydı ne öyle bir spider-man yastığı var, telefon tutacağı yine spider-man. hatta sweatshirt bile neredeyse spider-man gibi. sırf onun için konsolu oyunu alacaktım gerek kalmadı. aksine daha fazla masrafa girdik şimdi. pc yenile + ps’in yeni kolunu al + şu berbat ekonomide oyuna dünyalarca lira bayıl. neyse değer herhalde.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mexclusive milader rez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU
  • Playstation için bile 33 milyon satmış, PC için onu geçeceğine şüphe yok. Oyun gerçekten çok güzeldi herkesin deneyimleyecek olması sevindirici.

    Ancak oyunun klavye ve mouse ile tadı ne kadar çıkar bilmiyorum, kontrolcü için güzel tasarlanmıştı.

  • efendimuhendis E kullanıcısına yanıt

    Bende Xbox Controller var ne yazık ki Dualshock 4 veya Dualsense yok. Acaba uyumluluk konusunda sıkıntı yaratır mı? Yoksa Xbox Controller uyumlu olur mu? PC için optimize etmişler midir? Diğer Sony oyunlarını kontroller ile oynamadım hiç denemedim. God of War'ı klavye & mouse ikilisi aynı şekilde Days Gone da öyleydi. Horizon Zero Dawn'ı oynamadım. Xbox Controller ile bu oyunları oynayanlar varsa bilgilendirirse sevinirim. :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asahi Breweries -- 4 Haziran 2022; 16:41:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabi ki uyumlu olur hocam. God of War, Xbox gamepadiyle çatır çutur oynanıyor. Neden sıkıntı olsun ki?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • The Frost kullanıcısına yanıt

    Sony kendi gamepad'ini satsın diye böyle bir şey yapmış olabilir düşüncesi vardı aklimda. Bir sorun yoksa sevindim o zaman :) rahat rahat Xbox Controller ile oynarım. Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe dil seçeneği var mıydı bu oyunda?

  • God of War Logitech F710 ile uyumluydu oldukça rahat bir şekilde oynadım. Bu oyun da uyumlu olacaktır.

  • Tabaal kullanıcısına yanıt

    Resmi Türkçe yok hocam. Ama boş durmaz bizim çevirmen arkadaşlar anında çevirirler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden hala satın alamıyoruz anlamadım

  • O tarz hin kurnazlıkları yapanları ipe geriyorlar hocam. En son Ninja Gaiden Master Collection'ı PC'ye toplu getirdiklerinde klavye-mouse desteği koymamışlardı da topluluk tarafından azarlarını yemişlerdi üstelik bu satışlara da yansımıştı. Japon geliştiriciler bile olsalar artık biliyorlar ki PC'ye oyun getirdiğinde tam klavye-mouse desteği Allahın emri gibi bir şey. Sony oyunları da bu konuda baya iyiler. Özellikle konfigürasyonlar kolay ve oturaklı. Bunda da mis gibi bir şema belirlenir gibime geliyor. Shift + Sol/Sağ Mouse kombinasyonları ile ağ atarız misal aynı Amazing Spider-Man 2 de olduğu gibi.

  • Yok hocam onu demiyorum klavye&mouse da sorun olmayacaktır zaten. Benim demek istediğim; PS oyunun Xbox Controller'in destekler mi sorusuydu, bunun cevabını aldım @The Frost hocam sağolsun yazdı hemen. :) Üstte bir arkadaşta yazmış Logitech F710 ile GOW'u rahatlıkla oynamış.


    Emin değildim bu konuda mesela Sony diyebilirdi; benim oyunlarımı Dualshock 4 veya Dualsense ile oynayabilirsiniz ama Xbox Controller veya onun kopyası olan gamepadler desteklemeyecek, ama bu olay yokmuş zaten. :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asahi Breweries -- 4 Haziran 2022; 20:47:56 >
  • Anladım hocam :) PC'nin sahibi bir nevi Xbox yani Microsoft olduğundan o tarz bir olaya girmeye cesaret dahi edemezler hocam. Bu adamlar crossplay getirmediler diye linç edildiklerini biliyorlar, öyle bir ayrımcılığa tekrar adım atmak zor.

  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Aynen hocam mantıken saçma. Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU 


    Yalnız ben hala şaşırıyorum koskoca Playstation Twitter hesabı PC reklamı çakması, ilginç geliyor alla alla diyorum. Sony'nin eski o dar düşüncesi tamamen yok olmuş harbiden bunu kim yok ettiyse ayakta alkışlamak lazım. Birincisi oyun maliyetlerin artması sebebiyle daha fazla satmak için tamamen ticari düşünüyorlar. İkinci sebep ise Jim Ryan gelince düşünceler değişti. Var bir şeyler hocam. Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU 

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.