Şimdi Ara

Masaustu pc'de goruntu problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar.Pcmin goruntuleriyle alakali problemim var. Format attigim zaman,monitorumun goruntu kalitesi duzeliyor ama modemi baglayip internete girdigim zaman bir sure sonra renklerin gammasi aciliyor ve cok kotu bir goruntu oluyor.Yani kirmizi renk turuncu gibi oluyor.Format attigim zaman 5gun kadar modemi takmadan oyun oynayarak idare ettim ve bir sikinti olmadi.Gittim yeni modem aldim ,bagladim bir sure sonra yine ayni sorun olustu.internete girdigim zaman birsey devreye giriyor.Bilen arkadaslar varsa cok minnettar olurum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Selamlar,

    Muhtemelen ekran kartı driverınız da bir problem var. Keşke modem almadan önce yazsaydınız buraya. Şöyle ki Windows update siz isteseniz de istemeseniz de güncel driverı Windows update den indirmekte bu nedenle indirdiği ekran kartı driverını eski sorun yaşamadığınız driverla değiştirip Windows un bu update i görmezden gelmesini sağlamalısınız. Yada tamamen update kapatabilirsiniz. Yada manuel update yapıp istediğiniz şeyleri yüklemesini sağlayabilirsiniz.

    Eğer ekran kartınızı yazmış olsaydınız sizin gibi başka birileri varsa falanca ekran kartı problemi yazdığında Google da kolayca bulup bu başlığı kolayca bulabilirdi. Mümkünse ekran kartı cihazınızın özelliklerinide ekleyin. Hem çözüm daha kolay olur. Hem de sizin gibi aynı sorunu yaşayan insanlara da fayda sağlamış olursunuz.

    Şuan aklıma gelenler bunlar. Geçmiş olsun.

    Kolay Gelsin..
  • Oncelikle cevabiniz icin tesekkurler.Ekran kartim asus strix 4gb gtx960.Ben zaten son driverini usbye kaydetmistim ve format attigimda tekrar onu yukluyorum.bu olay bende bayagidir var.Ekran kartinin biosuna falan virus girmis olamaz mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunuma care bulana steamden quantum break hediye.Butun updateleri kapattigim halde internete baglandigim zaman bir kac dakika icinde renkler bozuluyor.En az 20 kere format attim.Dedigim gibi beni bu dertten kurtarana steamden quantum breaki hediye verecegim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam muhtemelen yapmissinizdir ancak teyit etmek icin soruyorum, renkler bozulduktan sonra cozunurluk ayarlari kisminda renk secenekleri vardir 32/16 bit onlari kontrol ettiniz mi? Eger etmediyseniz kontrol etmelisiniz bence.

    Eger cozume ulasamazsaniz anakartinizin ob ekran karti mevcutsa onunla test ediniz bu sizi sonuca goturecektir diye umuyorum..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre0619x -- 1 Ekim 2016; 8:20:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 32 bit yazıyor dostum.Format attıktan sonra usbden ekran kartının sürücüsünü yüklüyorum.internete bağlanmadığım sürece bir sorun olmuyor.Yalnız modemi kurduktan bir kaç dakika sonra renklerin gamması açılıyor.Ekran kartının sürücüsünü yüklemeden vga halinde internete bağlandığımda bir sorun olmuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.