Şimdi Ara

Masaüstü wifi adaptör tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, bugün realtek rtl8192eu wireless lan 802.11n usb denen cihazdan aldım, ancak felaket kötü bir performans aldım, hız çok yavaş hatta ara ara kesilmeler oluyor. Kabloluyken saniyede 1.5 mb indirirken, bu adaptörle 50mb dosyayı yaklaşık bir dakika içinde indiriyordu, youtube'dan video açtığımda otomatik 144 kalitede açılıyordu varın siz düşünün.


    Benim kasa ile modem arasında 9-10 metre var ayrıca arada duvar var. O kadar uzağa kabloyu geçici olarak çektim kaldırmam gerekiyor, yani kablo bir seçenek değil. Ben wifi adaptör almak istiyorum, yeni öğrendiğime göre PCI denilen bir şey varmış bu daha iyi mi performans sergiler? Bütçem 250-350 lira arası yeter ki performansta kabloluya olabildiğince yakın olsun. Bir de merak ettiğim husus bu PCI'lar her kasaya giriyor mu?


    Modern bir kasa aldım yakın zamanda, eğer lazımsa windows 10 kullanıyorum bu arada.


    İndirme hızım saniyede 1mb hatta mümkünse 1.5mb/sn altına düşmesin Tavsiyelerinizi bekliyorum.








  • merhabalar. eskiden yaklaşık 200 metre mesafeye linkini verdiğim siteden almış olduğum alfa awus 036h modeli ile bağlanır, 1.6 mbit hız alırdım. cihaz halen elimde ara sıra kullanıyorum hız sorunu yaşamıyor evde veya uzağa bağlanınca. uzak derken önünde engel olarak 1 tane duvar bulunan bir yere. site ile iletişime geçip bütçenize göre ürün bakın. buyrun site:https://www.wirelessdestek.com/usb-adaptorler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onun haricinde şu foruma göz atabilirsiniz. zamanında çok şey öğrendim değerli bilgi ve yorumları var epeyce. konular eski olsa da işinizi görür.
    http://www.wifi-turk.com/forum/forum/63-%C3%BCr%C3%BCn-incelemeleri/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Naperva58 N kullanıcısına yanıt

    Benim internet hızı saniyede 2mb'ı aşmıyor zaten, galiba dbi önemli. Şu alfa awus 036h'yi arattırdım siz PCI mı aldınız usb mi? Çünkü internette 2 versiyonu da var.


    Alıntı

    metni:
    onun haricinde şu foruma göz atabilirsiniz. zamanında çok şey öğrendim değerli bilgi ve yorumları var epeyce. konular eski olsa da işinizi görür.



    Bir bakayım, sağolun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ano23 -- 11 Şubat 2022; 15:9:16 >
  • ano23 A kullanıcısına yanıt

    USB olanından var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.