Şimdi Ara

Masaüstünde olan her şey silindi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
6.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Masaüstünde olan her şey silindi.CS:GO dan çıktıkdan sonra dosyalara falan tıkladım disk okuma hatası verdi.Sonra bilgisayarı yeniden başlattım kayboldu.Ondan sonra her yerde aradım bilgisayarda ama bulamadım nasıl geri getirebilirim şimdiden teşekkürler.



  • HD Tune ile quick scan'ın işaretini kaldırarak bad sector taraması yap.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl yapacağım indirdim programı ?
  • Tarattım hiç bir sorun bulmadı hocam.
  • zDs Z kullanıcısına yanıt
    Harddisk normalde kendi kendine veri silmez. Bad sector olursa belki böyle şeyler olabilir. Kırmızı kutucuk çıktı mı hiç?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok çıkmadı.
  • zDs Z kullanıcısına yanıt
    Sistemini Malwarebytes Anti-Malware ile ya da Bitdefender Rescue Disk ile tarattır bilgisayarında kaliteli bir antivirüs programı yoksa.

    IObit ürünleri gibi gereksiz programlar varsa bilgisayardan kaldır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deneyeceğim yarın.
  • yalnız bu dedikleriniz anti virüs programı değil mi ? bilgisayarıma virüs falan bulaşmadı da
  • zDs Z kullanıcısına yanıt
    Harddisk, zararlı yazılım falan yapar ancak. Veriler buhar olup uçmaz.

    Şunu dene yine de:https://uzmanim.net/soru/cmd-komut-satirindan-chkdsk-nasil-yapilir-hangi-komutlar-kullanilir/27234

    NOT: Uzun bir komuttur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windowsun daha önce bir hata sonucu kullanıcı ismi.bilgisayar adı(Zds.ZdsPc gibi) gibi bir şekilde yeni kullanıcı oluşturduğun görmüştüm. Eğer masaüstü simgelerin format atmışsın gibi sadece bilgisayarım filan varsa belgeerimdekiler, karşıdan yüklenenler, ... de gittiyse C:\Kullanıcılar klasörüne bak. Ordan eski masaüstüne, belgelerime, ... girip herşeyi alabilirsin.
  • Eshnud E kullanıcısına yanıt
    aynen öyle oldu ama karşıdan yüklenenler falan var sadece masaüstü yok masaüstünde ki 11 gb lık dosyam yok
  • ozaman dediğim değil. Herhalde Windows disketdeki masaüstünün olduğu yeri okuyamadı ve yeni bir masaüstü açtı. Bu esnada eski masaüstünü silip silmediğini bilmiyorum. Silip silmediğini anlamak için hatırlıyrsan c sürücüsünde nekadar boş yer vardıya bakabilirsin Sildiyse undelete ile kurtarma şansın var. Silmediyse bir yerde duruyordur. Masaüstü.old diye bir isimle kullanıcılarda duruyor olabilir. Aşşağıda bunla ilgili bir link verdim.

    İstersen kullanıcılar klasörüne bak ama orda olcağını zannetmiyorum. Eğer Windows bir şekilde dosyaları başka bir yere aktardıysa gizli ve sistem dosyalarıın göster seçeneğini açıp hatırladığın dosya ismiyle c:\nin içinde arıyabilirsin.https://muhendiswebde.blogspot.com/2015/09/windows-10-gizli-dosyalari-gosterme.htmlBurda 2. yolu izle. Masaüstü

    Windowsu geri almayı deniyebilirsin.

    Undelete ile kurtarmayı denedin mi ? Undelete silinen dosyaları kurtarma programıdır. Siler silmez eğer harddiskdeki yazıldığı yerin üstüne birşey yazmadıysan veriler kurtarılır. Verdiğim linklerdeki programlar kurtarmazsa undelete diye ara sıradan programları dene. Bazen verileri her program kurtramıyabiliyor. Denenme versiyonları belli bir imktardan büyük dosyaları kurtarmıyor.

    Silinen Dosyaları Kurtarma ( Resimli Anlatım ):https://www.chip.com.tr/forum/silinen-dosyalari-kurtarma-resimli-anlatim_t245304.html
    En iyi 5 dosya kurtarma programı!:https://www.chip.com.tr/haber/en-iyi-5-dosya-kurtarma-programi_63544.html
    Alanında En iyi Recovery Programı Tavsiyesi:https://forum.shiftdelete.net/threads/alaninda-en-iyi-recovery-programi-tavsiyesi.306009/
    En iyi veri kurtarma programı hangisidir?:https://forum.donanimhaber.com/en-iyi-veri-kurtarma-programi-hangisidir--49066101
    En İyi Ücretsiz Veri Kurtarma Programları:http://pcbilkent.net/en-iyi-ucretsiz-veri-kurtarma-programlari/

    Windows masaüstümü sildi deiye arayıp şu linkleri buldum. Linkelr ingilizce anlamakda sorun yaşarsan yardımcı olabilirim.
    https://www.tenforums.com/tutorials/23504-restore-default-location-personal-folders-windows-10-a.html
    http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-2342001/personal-files-deleted-windows-update.html
    Masaüstü.old ile alakalı:https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-start/windows-10-deleted-my-desktop-files/c667b0b5-4e6c-4189-b136-746b84009d0b




  • Windows 10'un bir insider sürümünde benzer durum benimde başıma gelmişti. Siz hangi sürümü kullanıyorsunuz?
  • cagdas70 kullanıcısına yanıt
    Home single
  • Eshnud E kullanıcısına yanıt
    mühendiswebde sitesine girdiğimde blog bulnumadı diyor windows un sitesine baktım bende windows old diye birşey yok birde undelete de unassigned diye bir yer var 9.77 gb bu olabilir mi ama dosyalarım silindiğinde 11 gb kaybolmuştu
  • Muhendiswebde bende sorunsuz açıyor. Ekran görüntüsünü buraya yükledim. Masaüstünde olan her şey silindi

    Masaüstü.old veya başka bir şekilde senin eski masaüstü klasörün gizli yada sistem dosyası olabilir. Ayarları açıp tekrar olabilceği yerelere bakabilirsin. c:\kullanıcılar\kullanıcı ismin\masaüstü.old da olabilir)
    O unassigned Windows'un geri yüklemesiyle alakalıdır. İstersen partitionda nerede olduğuna bakabilirsin. Herhalde ssdnin en başındadır. Partitionla ilgili daha önce şu konuda birine yardım etmiştim.https://forum.donanimhaber.com/ssd-yi-sildim--126121880 Sakın o unassigneda dokunma. Windows geri yüklemesini kaybedebilirsin, dosyaların ordaysa kurtarılmasını zorlaştırabilirsin, c ile birleştirmek de Windowsu çökertebilir. Eğer hddin ortasında veya parça parçaysa ki hiç öyle birşey ne duydum ne de gördüm masaüstünden silinen verilerin unassigned yani biçimlendirilmemiş partiton haline gelmiş olabilir. Bu durumda nasıl kurtarabilceğini bilmiyorum. Ama dediğim gibi böyle birşey olduğunu zannetmiyorum. Büyük olasılıkla Windows masaüstü klasörünü değiştirdi veya başka bir yere taşıdı. Ona dokunmıyarak yaşamış olduğu hatanın çevresinden dolanmaya çalışıyor. Veya dosyaları sildi ama tüm klasörün silindiği için sildiğini düşünmüyorum. Sorunu çözmek için bulduğu çözüm silmek olsaydı sadece sorunlu dosyayı silerek de sorunu çözebilirdi.




  • Eshnud E kullanıcısına yanıt
    fotoğraf gözükmüyor maalesef
  • Eshnud E kullanıcısına yanıt
    bu programların hepsi paralı ben bunların hangisine lisans parası vereceğim vede hangilerini crackle yapacağım ?
  • En iyi ücretsiz undelete linkleri vermiştim. Undelete veya ücretsiz undelete diye arasan daha çok sonuç bulabilirsin. Ücretlilerin de deneme sürümleri var ancak bellki bir boyutdan daha büyük dosyaları kurtarmıyorlar. Ücretliler daha iyidir. Crack bulabilirsen onla da yapabilirsin.
    Mühendiswebde şimdi bende de açılmadı. Linkinin açılmaması donanım haberin referans vermesinin otomatik yönlendirmemesinden kaynaklanıyor. Adres çubuğunda linkin sonu ".../09/windows-10-gizli-dosyalari-gosterme.htmlBurda?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber" olarak gözüküyor. Kalın yazılan "...gosterme.html"den sonraki kısımı silip entera basarsan sayfa açılıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.