Şimdi Ara

Mascom Bilgisayar Lite-On Distribütörü Oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mascom Bilgisayar,  Philips & Lite-On Digital Solutions  ile LITE-ON markalı Optik Disk Sürücüleri''nin  Türkiye pazarındaki dağıtımı için distribütörlük anlaşması imzaladı.

     

    Dünyanın en büyük üç Optik Disk Sürücüsü üreticisinden biri olan ve küresel pazarda %25 civarında pazar payı olan PLDS tarafından üretilen LITE-ON markalı Optik Disk Sürücüleri Nisan 2010 tarihinden itibaren Mascom Bilgisayar tarafından Türkiye''deki kullanıcılar ile buluşturulacak.

     

    PLDS, bünyesinde 35.000 çalışan ve 37 fabrikası ile birçok farklı markaya da üretim yapan ve Tayvan borsasında hisseleri işlem gören, Taipei merkezli bir teknoloji firmasıdır.

    Mascom Bilgisayar, 1994 yılında Bilişim sektöründe faaliyet göstermeye başlamış, sektördeki son yenilikleri yakından takip ederek ithalatçı/distribütör kimliği ile bu yenilikleri iş ortakları üzerinden Türkiye''deki kullanıcılar ile buluşturan güvenilir bir dağıtım kuruluşudur.

    Mascom Bilgisayar''ın, her yıl yenilerinin katıldığı, aralarında Kodak, BenQ, Viewsonic, Genius, HIS, A4-Tech, Biostar, Edimax, Zotac gibi kendi alanlarında öncü ve yenilikçi birçok dünya markası ile distribütörlük anlaşması bulunmaktadır. www.mascom.com.tr

     

     

     








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.