Şimdi Ara

Mass Effect 2 Geliyor 2010'da

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • BioWare tarafından geliştirilen Mass Effect, hem X-Box 360 hem de PC oyuncuları tarafından oldukça beğenilmişti. Oyunun hayranları için beklenen açıklama geldi; EA, devam oyunu olan Mass Effect 2’nin çıkış tarihini duyurdu.

    Kuzey Amerika’da 26 Ocak, Avrupa’da ise 29 Ocak 2010’da çıkacak olan yapımın, son gelişmelere ve açıklamalara bakılırsa PS3’e uğraması söz konusu değil. Aynı zamanda ön sipariş verenler için oyunda bonus nesneler bulunacak. Hızlı koşmayı sağlayan ve kalkan görevi gören ‘The Terminus Armor’ ve ‘The M-490 Blackstorm Heavy Weapon’ isimli güçlü yerçekimi silahı, ön sipariş verenlerin emrinde olacak. Diğer satış yerlerinden ön sipariş verenler için ise, yükselen kalp ritimlerini tanımlayan ve Shephard’ın hızıyla mücadele gücünü arttıran ‘The Inferno Armor’ın erişimi sağlanacak.

    BioWare’in kurucularından ve EA’nın RPG/MMO grubunda genel müdür olan Dr. Ray Muzyka, oyun severlerin yeni nesil aksiyon ve heyecanla tanışacağını ve üçlemenin ikinci oyunu olan Mass Effect 2’nin oldukça kaliteli olacağını belirtti. Bu kadar hazırlık ve açıklamadan sonra, bize de sadece bu oyunu dört gözle beklemek düşüyor…

    http://pc.ign.com/articles/103/1035838p1.html







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.