Şimdi Ara

Massa 2014'te Williams'ta yarışacak!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İngiliz takım gelecek sezon için Bottas ile birlikte Felipe Massa'nın takımda yarışacağını açıkladı.

     Massa 2014'te Williams'ta yarışacak!


    Pastor Maldonado'nun takımdan ayrılmasının ardından beraberinde getirdiği Venezüella'nın petrol devi PDVSA'nın da takımın sponsorluğundan çekilmesi bekleniyor.

    2014 koltuğunu Raikkonen'e kaptırdıktan sonra Formula 1'de kalıp kalmayacağı bile tartışılan Brezilyalı pilotun, Williams ile birden fazla yıllık bir sözleşme imzaladığı açıklandı.

    Frank Williams: " 2014 yılında yarışacak olan pilot kadromuzu açıklamaktan mutluluk duyuyoruz ve Massa'ya, Williams ailesi olarak hoşgeldin diyoruz."

    "Massa olağanüstü bir pilot ve pist üzerinde gerçek bir savaşçı. Ayrıca bize getireceği deneyimlerle bizim için yeni bir hikaye başlatacak." dedi.

    Felipe Massa'da Williams için yarışmanın bir rüya olduğunu belirtirken, takımda daha önce de Brezilyalı pilotların yarıştığını vurguladı.

    Felipe Massa, Williams takımına katılan altıncı Brezilyalı isim oldu. Massa'nın bahsettiği Brezilyalı isimler Ayrton Senna, Bruno Senna, Nelson Piquet, Rubens Barrichello ve Antonio Pizzonia.

    Massa: " Williams, Formula 1 tarihinde en önemli ve en başarılı takımlardan birisi. Çocukluk dönemlerimde Williams, Ferrari ya da McLaren takımlarından birisinde yarışmayı hayal ederdim. Şimdi bu spor için bir efsane takımdan diğerine geçtiğim için mutluyum."

    "Aynı zamanda bir çok Brezilyalı sürücü Williams için yarıştı ve takımla aramızda olan ulusal bağın pekiştirildiği söylenebilir."

    "2014 sezonuna kural değişiklikleriyle giriyoruz ve tecrübemin takıma yardımcı olacağını düşünüyorum. Motorsporlarındaki ilk günümden beri tek bir sezon içerisinde pek çok yeni kuralın geldiğini hatırlamıyorum. Şimdi bununla karşı karşıyayız ve takımla birlikte çalışmaya hazırım."

    "En baştan başlamak için tam anlamıyla motive olmuş durumdayım. Bu kariyerim için heyecan verici yeni bir mücadele olacak." dedi.

    Claire Williams'ta takımın yeniden ön sıralarda mücadele edebilmesi için Felipe Massa'nın anahtar bir rolde olacağını düşünüyor.

    "Felipe, hızlı ve yetenekli bir pilot olduğunu yıllar içerisinde göstermiştir. Bu açıklama, yeniden ön sıralar için mücadele etme arzumuzun ilk adımıdır ve devam eden planlarla birlikte 2014 ve daha sonrası için güçlü adımlarla devam ediyoruz."

    "Hem Bottas hem de Massa ile sözleşmelerimiz bir yıldan fazla sürecek. Aynı zamanda Mercedes-Benz'de yeni motor tedarikçimiz olacak ve Williams takımının gelecekteki başarısına katkıda bulunacak."







  • Massa için güzel haber.En azından f1de kaldı.Kural değişikliklerinin ne getireceği belli değil.Seneye yeni bir motorla yani Mercedes ile yarışacaklar.Geçen sezon Williamsın hızı hiç fena değildi.Seneye de sürpriz sonuçlar elde edebilirler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alberto Ascari -- 12 Kasım 2013; 13:44:26 >
  • 2 sene önce geçmeliydi biraz geç oldu.Williams seneye iyi olucaktır..
  • Hem Brezilyalı, hem de eski Ferrari pilotu Rubens Barichello'nun ardından Felipe Massa da aynı yoldan ilerliyor. Bakalım, inşallah iyi olur onun açısından.
  • Massa, Williams a çok puanlar aldırır. Massada potansiyel var ama çok çabuk demorileze olan pilot çok küçük sorunlardan etkileniyor. Dikkatli olsa Dünya şampiyonu olabilirdi. Başarılar Massa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.