Şimdi Ara

Mate 10 vs One Plus 5T

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fiyattan bağımsız olarak hangisi alınır? Mate 10 4 gb ram 3-4 yıllık kullanımda yeterli olur mu? Oneplustaki kamera özellikle gece çok mu geride? OİS farkı? Omeled farkı vb düşünüldüğünde fiyattan bağımsız olarak hangisi alınır? Bu hafta almayı düşünüyorum 2800e kadar başka telefon önerilerine de açığım.



  • Oneplus 5T ithalat garantilşi olarak bence fiyat fazla satılıyor onun yerine 2800 s8 ithalat garanti alabilirsin.
  • S8 de düşündüm fakat diğer telefonlara göre düşmelerde daha dayanıksız olduğunu duydum vazgeçtim
  • Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum
  • Op 5t deki eis, ois bulunan bazı modellerden daha iyi iş çıkarıyor incelemeniz lazım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cbklqn -- 6 Mayıs 2018; 1:15:34 >
  • Mate 10 aldım 2490 TL. Kullanıma ilgili soruları cevaplıyabilirim.
  • kesinlikle mate10 ,
    her açıdan üstün.
  • Alemdarege kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun bir kaç şey sormak istiyorum
    Ekrandan memnun musun
    Telefon hakkında ilk düşüncelerin nasıl
    Sence nasıl bir telefon
    Kamerasından memnun musun?
  • iphone 5s den geçtim. Boyut olarak çok idealinde olduğunu düşünüyorum gereksiz uzun değil. dizi izlerken oyun oynarken çok güzel duruyor. Amoled ekran kullanmadığım için kıyaslama yapamıyorum ama çözünürlük olarak ve renk olarak beni memnun etti. Baya bi araştırdım almadan önce oneplusın fiyatları olması gerekenden fazla olduğunu düşünüyorum. Fiyat performans canavarı olması gerekirken şuan 128 gb 2800leri aşıyor. Jack girişi, sd card fiyatı sar değeri gibi etkenler mate10 u almamı sağladı.(s8~mate10-oneplus5t arasında kalmıştım) Kamera konusunda gayet başarılı fakat instagrama video hikaye yüklediğimde kalite düşüyor bu androidlerle ilgili bi sorun galiba. Portre modu siyah beyaz modu gibi çekim özellikleri gayet hoş. Garanti ve teknik servis konusu soru işareti çünkü sadece ithalatçı garantili Türkiyede. (oneplus da öyle)
  • Bence her ikiside değil Nokia 8. One Plus 5T ye para vermek bence hiç mantıklı değil; suya ve toza karşı dayanıklılığı yok, hafıza kartı girişi yok, OİS yok, distribütör garantisi yok, üretimi durdu yedek parça ve servis sıkıntısı var. Bence bu telefonu almak son derece saçma. Huawei nekadar iyi model telefonlar üreten bir marka olsada, bence orta segmentte ki P10 Lite gibi modelleri dışındaki cihazlarına fazla paralar vermek gereksiz. Eğer bir telefona 2500+ lira fiyat verilecekse Samsung veya Apple markaları tercih edilmeli Huawei bence orta segmentte tercih edilmeli. Ayrıca android bir telefon alınacaksa, f/p açısından Nokia 8 her konuda tatmin edecektir. 2300 civarında Nokia 8 almak varken başka bir android telefona 3-4 bin lira vermek bence mantıksız. Ek olarak bir telefona zaten 4 bin lira para verilecekse bence sadece İphone alınmalı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D7B950238 -- 12 Mayıs 2018; 12:5:51 >
  • Ek olarak bir telefona zaten 4 bin lira para verilecekse bence sadece İphone alınmalı.



    Şu kelimeye kadar gayet mantıklı buldum taki burayı okuyana kadar dostum yanlış anlamada sanırsam telefon bilgin pek fazla yok şuan piyasada kirin 970 işlemci üzerinde bişi yok Samsung'un kıçı kırık exynos islemcisimi para edicem ya çürük elmanın A11 işlemcisi adamlar 5 yıldan beri aynı argümanı ısıtıp ısıtıp önümüze seriyor
  • NikelAdam kullanıcısına yanıt
    O yuzden mi iphone un her tasarımını ornek alarak telefon uretiyor butun firmalar ?
  • Alemdarege kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun beğendiğinize sevindim

    instegram ıphoncu :) ıphonede videoyu yüklerken video telefonun içinde stream ediliyor. Androidte ise instegramın kendisi yapıyor oyüzde kalite farkı bariz
  • iphone a sonradan eklenen çoğu özellikler ve tasarımlar önceden android telefonlarda mevcuttu
  • Dostum örnek verir misiniz mesela ne ? Çerçevesiz ekranmi ? Yada face id mi arkadaki logo dışında bana o markanın bir özelliğini sayarmisin
  • NikelAdam kullanıcısına yanıt
    İphone X tasarladı adamlar ardından. Aynı tasarımda her marka telefon uretmeye başladı. Diğer markalar bile apple ı ornek alarak telefon uretiyor ve kendilerine idol goruyor. Sen halen bana gelmiş yok kirin işlemci muhabbeti yapıyorsun.. Al sana apple ın ozelliği, örnek alınan bir marka olmak. Zenfone 5, Huawei P20 hepsi iphone x i taklit ediyor. İlerleyen aylarda bu çeşitlilik artacaktır. Aslında senin begenmediğin apple markasını, övduğun huawei markası idol alarak uretim yapıyor. Onu yakalamaya çalışıyor. Daha fazla soze gerek yok. Apple yapar, diğerleri yapmaya çalışır takliteder. Apple ile kıyaslanabilecek marka yine appledır. Bence apple dısındakı markalar birbiriyle kıyaslanmalı telefon alırken. Demek istediğim apple dan başka telefon alınmaz değil. Eğer 3500 ve uzeri para verip adam akıllı telefon alacaksan iphone alınmalı. Ama ben şuan telefon alacak olsam Nokia 8 alırdım direk.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D7B950238 -- 13 Mayıs 2018; 2:22:6 >
  • NikelAdam kullanıcısına yanıt
    Ha birde ayrıca, bu markanın kendine ait ozelliği ne demişsin. İOS. Al sana ornek. Dunyadaki en stabil arayuz. Telefonlarda işletim sistemi ayrımı yapan marka. Android ve İOS. Daha ne olsun. Kendilerine ait işletim sistemleri ve yazılımları var.
  • kısa bir araştırmayla internetten bulabilirsin ilk önüme gelen bu oldu. Android daha iyidir muhabbetine girmiyorum yıllarca iphone kullandım ama androidin üstün ve öncü olduğu konuları görmezden gelmek olmaz. Para derdim olmasa ben bugünde giderim iphone x alırım. Ama 2500-3000 lira aralığında iphone 7 yi şuan alcağıma gittim mate 10 aldım.iphone x in androidden aldığı
  • Şuan dünyanın en kaliteli uretim, garanti ve muşteri desteği hangi markada ? En çok satılan akıllı telefon markası Apple. Bunlar şans eser oluşmuş şeyler değil. Dediğim gibi, sadece iphone kullanılmalı, ne olursa olsun sadece iphone alınmalı demiyorum. Ancak iphone un bu konuda lider olduğunu herkesin kabul etmesi gerek.
  • söylediklerine katılmakla beraber eski iphoneların kasıtlı yavaşlatıldığı bir gerçek,
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.