Şimdi Ara

matematik soru çözüm grubu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba dostlar, bu zor zamanda arkadaşlar olarak ortak bir wp soru çözüm grubu kurduk. yüzeysel olarak amacımız soru çözmek çözemediğimiz soruları atıp ortak bir alanda birbizime destekçi olmak. ama bizim asıl açma amacımız;


    bu zor günlerde maddi eksikliklerden dolayı ellerinde olan kaynaklardan başka kaynak alamayan hele ki bu günlerde doların nerdeyse 7tl oldugu bu gunlerde çözümlü soru bankası, çözümlü deneme, özel ders gibi şeyleri almak konusunda yardıma muhtaç öğrencilere bu yol ile çözemedikleri soruları çözmek onlara yardımcı olmak.

    Grubumuzu daha yeni kurduk. Matematik adına veya diğer dersler adına kendini iyi hissettiğin bir alan varsa bize dahil olup oraya atılan sorular için gruptaki arkadaşlara destekçi olabilirsiniz. kaldı ki daha onceden öğrenmiş oldugunuz konuları atılan soruları çözerek tekrar etmiş olursunuz bu durum lehinize olur.


    Onun dışında arkadaşlar çözülmesi gereken sorularınız da varsa bize dahil olup sorularınız için size yardımcı olmaya calışabiliriz. bu yolda biribimize köstek yerine destek olursak unutmayınız ki ülke olarak daha hızlı bir gelişme göstereceğiz. sağlıcakla kalın dostlar.


    son olarak gruba dahil olmak isteyen arkadaşlar gruptaki istikrarı ve kaotik ortamdan uzak durmak adına kontrolün dışına cıkmamak için kuralları biraz sertleştirdik.


    Gruba dahil olduktan sonra acıklama kısmında grup kuralları linkine tıklayıp ordan kuralları okuyup konulan kurallar çerçevesinde grup içinde davranış sergilerseniz memnun oluruz.

    link :https://www.whatsapp.com/unsupportedbrowser







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.