Şimdi Ara

MATRİX 1- KULLANAN 2- BİLGİSİ OLAN 3- TAVSİYE EDEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE HEPİNİZİ SELAMLIYORUM . oPEL MERİVA 1.3 CDTİ ALMAYI DÜŞÜNEN BİRİSİ OLARAK BU FORUMU VE İNTERNETİ İNCELEDİĞİMDE OPELİN ARAÇLARININ SORUNLU OLDUĞUNU TESPİT ETTİM VE MERİVADAN VAZGEÇTİM. ŞU ANDA MPV SINIFI OLARAK HYUNDAİ MATRİX İLE İLGİLENİYORUM FİYATI VE DONANIMI MERİVA İLE AYNI ANCAK MERİVADA 1.3 70 BEYGİR DİZEL MOTOR VARKEN, MATRİXTE 1.5 CRDİ 102 BEYGİR MOTOR VAR .
    HYUNDAİ KULLANICILARINDAN ÖZELLİKLE RİCA EDİYORUM BENİ BU ARAÇ HAKKINDA BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM.
    KULLANIM AMICIMIZ AİLE ARABASI OLARAK GENİŞ OLMASI UZUN YOLDA RAHAT KULLANIM OLMASI VE EKONOMİK SORUNSUZ BİR ARAÇ OLMASI . YUKARIDA Kİ KRİTERLERE ULAN 30 MİLYAR CİVARI BAŞKA BİR ARAÇ DA ÖNERİRSENİZ SEVİNİRİM.



  • kardeş matrix le ilgili bir bilgim yok ama o paraya senin yerine ben olsam ford focus cmax tdci yi bir gözden geçiririm paranın durumuna göre trend yada ghia seçeneklerine bir bak bide araç almadan önce kesinlikle bir test sürüşü yap
  • DOSTUM C MAX FİYATI 36.800 YTL ASLIDA HAKLISIN GÜZEL ARABA AMA MALUM BÜTÇE YETİŞMİYOR
  • model olarak yorum yapamıyacağım ama marka olarak hyundai iyidir.
    7 yıldır kullandığımız accentte 100.000 km olmasına rağmen arıza falan olmamıştır.
    sadece otomatik anten bozuldu. sabit kaldı. birde merkezi kilit arızalandı.
    benzinini koy git türünden araçlardır.
  • valla ben bi getz kullanıcısı olarak o arabaya o para verilmez derim.araba sanki getz in tavanından çekilmiş gibi bi tasarım olmuş.
    tasarım rezaletide diyebiliriz.yarka çamurluğada sanki nişeye benziyomuş gibi pininfarina yazmışlar.olsa olsa pininfarinanın taslaklarıdır o araba.

    hyundaide şu an tek alınacak araba getz dir diğerlerini boşver.
  • Bence ucuz diye kullanıcıya, uzun sure kullanmak için alınabilir. Dizel motoru guclu, içi geniş ve fiyatı ucuz. Ama 2.elde pek tutulmaz bu araba sanırsam. Yani satmak istersen sorun yaşarsın gibi geliyor bana.

    Dizeli 27-28 milyara alınıyorsa alınabilir bence ama daha fazla verilmez. Daha fazla verebiliyorsanız Cmax yada Corolla verso falan dusunun bence. Doblo family de ucuz ve içi geniş, o da dusunulebilir belki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.